krymper



börjar märka fysiskt nu att jag har tappat något kilo. själv tycker jag att det är en vacker bild ^^

onsdag

veckan går, jag lullar runt här i min lägenhet denna veckan och pluggar och lagar mat hela tiden. har ett matschema som jag ska följa i två veckor, det är sista dagen nu på lördag -> som är tentadagen. så som ni förstår så pluggar jag ända fram tills dess. på lördagkväll, efter tentan, kommer daniel hit och vi ska ha myskväll... eller fest.. :P inte bestämt.

på söndag kommer kanske min familj hit på middag.. ska bli dömysigt.

sen är det ny vecka och nya tag med en del seminarium. den 20 december är jag "ledig".. så längtar tills dess, då man kan helt gå in för julen och släppa skolan ett tag..

weekend bag

hehe jag och daniel var på väla idag, som är ett av sveriges största köpcentrum, dem har snart 180 butiker! vi skulle handla julklappar men kom självklart hem med grejer till oss själva också... ;) daniel köpte Global-knivar set med 4 st, och en knivslip till det. han köpte faktiskt även julklappar till nästan hela hans familj.

jag köpte en weekend bag och en polotröja till mig själv. asså weekend bag.... vilket namn jag använder! låter som om jag är värsta, vet inte vad... men det är ju skitpraktiskt för mig som åker bort över helger väldigt ofta ;P hahahaha...

köpte den på pieces, ursprungspris 1 800:- men på rea ;) i skinn. skitnöjd! älskar färgen och perfekt storlek!


10:56

har ätit ägg till frukost idag också, och hinnit plugga lite...

nu ska jag jogga en runda :).. sen kommer daniel hit och då ska vi faktiskt hålla helg. imorgon blir det plugg hela dagen sen bio på kvällen, och på söndag tänder vi första ljuset ;) glöm inte det!

blir även lite plugg på söndagen.. men inte mycket. sen råplugg måndag-fredag inför tentan som är på lördagen


grattis kusin matilda!!!!!!


lunch



kycklingklubba, sallad och två skivor ost. GI ;)


dagens frukost



i och med att jag går powerwalk innan frukost så blir det nästan brunch,... hehe

idag är det plugg som gäller fram tills ikv ^^


09:01

nu ska jag ut och gå en promenad, sen frukost, sen "efter tio", sen plugga, sen föreläsning, sen plugga plugga plugga plugga plugga ..


Jag saknar...

  • att röja på paseo maritimo med melf
  • att springa efter en springandes Elinor på maritimon som av någon anledning alltid får brottom på vägen hem
  • att sitta på bar bosh i Palma utan att överhuvud taget känna mig stressad
  • att känna mig som "frida la sueca" - för mig är det en personlig känsla
  • att kunna unna mig någonting utan att få ångest
  • min familj
  • Elinor
  • Alvaro
  • Anna
  • att skratta högt högt högt med kompisar
  • att prata på spanska

det är mycket jag saknar, men där har ni några

 


godmorgon förresten



10:37

idag fyller min kusin Ida 13 år! helt sjukt  vad tiden går, det ska vi fira hemma hos dem på lördag. alltid lika mysigt att träffa släkten.

idag har jag föreläsning från 13-15.00 . innan dess ska jag skypea med anna brahed, om hennes internet funkar hehe...

efter föreläsningen ska jag plugga en del, sen blir det en film klockan nio ikväll och "packa" infor hemmahelg i höllviken.

igår fick jag spratt och sprang några km i helsingborg sent på kvällen, skönt!

21:20

ibland är det svårt, att vara ständigt hälsosam. det är jobbigt också för man får inte i sig lika mycket energi, och då blir jag lätt nere och ledsen. idag har jag t.ex. varit ledsen och stressad... men det blev bättre sen. alla har sina "ups and downs". nu mår jag jättebra.

träningen går skit, tränar kanske en gång i veckan i snitt, och det räcker inte, uppenbarligen. har inte gått ner som jag vill. nu ska jag bli mycket hårdare mot mig själv, fast hälsosamt! planen framöver ett tag är INGEN tolerant mot kolhydrater... (fuskar varje helg). börja gymma igen, träna 2 gånger i veckan på gym och gå promenad varje vardag. tror ni jag klarar det?

min målvikt är 58 kg, mår så bra och känner mig som mig själv i den vikten. men jag har ganska långt dit... får se om jag klarar av det innan 2012? man vet aldrig.

ska man belöna sig med något om man når 58 kg? tips? ett dyrt plagg?väska?skor?resa? :P ngn som har en idé?

idag såg matintaget ut såhär: kyckling med sås som daniel gjorde igår, grönsakssoppa, té och mjölk. inte så farligt ju?! dessutom glömde jag ju bort frukosten. jag tror faktiskt att mitt "största problem" är att jag äter lite när jag känner för det, har absolut inga tider eller bestämda "frukost,lunch,middag", blandar gärna till "brunch" etc...

memen, får se. vågar jag sätta målet 58 kg innan nyår? slipper jag ha ytterligare ett nyårslöfte att gå ner i vikt? hahaha... ett av mina nyårslöften detta året var ju faktiskt att väga 58kg.. så har redan satt målet om jag ska vara helt ärlig!

oh oh :S


mousse

tog elinors advice och bytte från foundation till mousse, med mineraler.. och helt ärligt, känns fantastiskt!! :D

bytte även till en ljusare variant, nu när "brännan" lagt sig totalt.. och rödhårig som jag är så är jag ju rätt blek ^^, här är resultatet



10.32

sitter och tittar på "efter tio" och dricker grönt té. riiiiktigt intressant är det idag! handlar om sockerberoende, i extrema fall, känner igen mig något pinsamt enormt från när jag bodde i Frankrike, och jag kan inte mer än tacka min familj som hjälpte mig att bli av med det sommaren jag bodde på mallorca, var seriöst som någon slags "rehab".

idag har jag fortfarande sötsug ibland, men jag har en gräns och "överdoserar" inte som innan, vilket jag gjorde innan.

idag är det fredag, då kommer jag säkerligen äta något gott till kvällen till en film med min pojkvän, dock inte mycket! måste finnas en gräns ;) ... som sagt.

21:39

imorgon förmiddag ska jag plugga, sedan blir det föreläsning 13.00-15.00 sen tåget hem till höllviken! fredagsmys med pojkvännen, efter middag med pappa och ylva (mamma jobbar).

lördag blir det stor utgång!!! först förfest i malmö hos goaste tjejen ;) mia. sen utgång i malmö då, dock inte KB. alltid där typ när jag är i malmö nästan, men denna gången ska vi nog någon annan stans, ska bli kul!

söndag blir det dega till 100% fram till eftermiddagen, sen hem och ha middag samt fira fars dag med farmor och farfar hemma hos oss, mysigt värre!

måndag ska jag tillbaka till helsingborg och gå in i årets största pluggfas... inför tentan.


idag var jag förresten och handlade julklappar till några, :P skönt att vara i god tid tycker jag... men jag ska spara några till sista dagarna ... en viss känsla med att julshoppa en eftermiddag i stan med syster när det bara är några få dagar kvar till jul...

längtar redan till jul...


kämpa


bild tagen precis innan jag stack ut.

jag joggade en bit och sen hittade jag en lekplats där jag körde situps, armövningar och sprang upp och ner för några trappor.... fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyf*nnnn måste jag bara säga :P,...

men nu känns det sjukt skönt, längesedan jag svettades såhär mycket.


till middag blir det grönsakssoppa ;)


21:48

jag dricker julté, är det för tidigt kanske? dessutom har jag redan börjat fundera ut julklappar till nära och kära, lite tidigt det också kanske? och självklart har jag en lååång lista på vad jag önskar mig ^^, eftersom elinor är så kär i listor nuförtiden, vilket jag beundrar, ska jag härma henne fast med en önskelista och en sneakpeak på mina nyårslöften...

Önskelista
levis jeans
våg (personvåg eller vad man säger)
"free bra" - sån bh nivet, utan band ngn stans :O! skitsmart ju
pandora berlocker
strykgärn
mini termos (att ha kaffe i med till föreläsningarna)
ljusare ton i foundation - fast köper jag nog snart själv plus att jag kanske ska ha mousse istället? hmm
ngt att bleka tänderna med , som funkar
julpynt - ngt jag själv kommer köpa också hahaha, blir ingen julkänsla här i lägenheten annars ju
fett till hårtopparna, vet ni vad jag menar då? klart ni gör

Nyårslöften
-åka till spanien, antingen Alvaro eller Anna, helst både och!
-fokusera mer på jobbkarriären, kontakter? kanske... jag menar inte att jag ska sluta studera, men lägga mer tid  på jobb om jag kan, och kanske då minska mina studielån!



tänk vad jag delar med mig <3


nagellack jag precis målade både fingernaglar och tånaglarna med, jättefint och höstigt! inte mina naglar, men samma färg ;P (bild från google.com) , önskar mig sådana naglar............... det sätter vi upp på önskelistan! :P

måndag

sitter vid matbordet hos familjen Andersson :P, (hos pojkvännen). daniel lagar kyckling curry ris och hans pappa målar i hallen och hans mamma är på ärende. själv så pluggar jag faktiskt, förutom just nu då.

ska äta lunch här, sen drar jag till Helsingborg och där blir det sen föreläsning klockan 17.00 till 19.00, ikväll senare blir det självmys i lägenheten med mig själv,.

stackars pappa blev lite nere när jag åkte igår kände jag, gjorde ont i hjärtat och fällde faktiskt några tårar. älskar min familj något galet mycket.

<3

18.26

ska man testa tandblekning?



inte mina tänder, bild tagen från google.com

2 november 12:56


the body shop

... är bland det bästa jag vet. vet inte varför egentligen, bra produkter såklart men... finns ju så många fler butiker som har det. är det känslan kanske? minnen från mallorca?

sitter och kollar igenom alla deras "limited edition" nu, kollar nyheterna och ifall man kanske ska investera lite i nytt smink därifrån. deras läppglans är fantastiska. deras body butter är AMAZING. (amazing ---> dansinstruktör från "fama, a bailar" - elinor och ylva , ni vet hur beroende jag var av det programmet)

många av mina julklappar kommer köpas från the body shop, det gynnar ju mig själv sen i slutet med bonus etc, så bara bra plus att dem som får julklapparna knappast kan bli besvikna! hahaha





pink grapefruit är en av min och elinors favvo, på gotland när vi bodde där gick vi alltid inom butiken och smörjde in oss i pink grapefruit body butter efter vi hade gymmat (och duschat såklart - lite kladdigt annars kanske)


1 november

jaha, då var det november! november månad är en sådan månad då man bara går runt och längtar efter första advent typ, tycker ni inte? november månad för mig detta året blir plugg för en hel kurs! är färdig med en kurs nu, examinationen på den var i fredags. nu kör vi igång med en ny, som började igår! och det lär bli svårt tänkte jag, men jag planerar att ta det lugnt, lägga mycket tid på plugg denna månaden och se det positivt då jag lär mig något intressant (tänker man inte så, så funkar det inte). jag ska alltså lägga mestadels av tiden åt plugg och träning! jag har börjat äta rätt nu, nu gäller det bara att röra på mig mer. jag äter , som sagt, protein för det mesta. men jag fuskade i helgen, så jag kör på protein denna veckan också tänkte jag - sen får jag addera grönsaker. planen blir att addera grönsaker på fredag, det blir lagom.

så, ny kurs, mycket plugg (se det positivt), fokusera mer på träning. dessutom kommer ju träningen och kosten hjälpa mig att må bättre och plugga bättre!

fruksot blev en kopp te och bacon. jag ska gå en powerwalk idag, dock måste jag plugga först! hehe, ska sätta igång snart.


RSS 2.0