jag lever

jag lever,

igår hade jag sådan huvudverk pga av all ny information att jag trodde jag skulle sprängas. men ska handla alvedon idag, hade en bamyl kvar att ta imorse tack och lov.

eller så kanske jag borde äta lite mer och dricka mer vatten?

men inte ivkäll för ikväll är det barrunda i hela helsingborg , nollningen börjar på riktigt idag! ska bli kulkul!


bye bye höllviken

imorgon flyttar jag till helsingborg,..

sitter här naken (ärligt) på datorstolen efter dush och insmörjning av body butter från body shop. en kasse och min svarta skinnväska står på skrivbordet bredvid mig. på golvet bakom mig ligger en madrass, som jag ska sova på inatt..

imorgon går jag upp 09:02, varför 02? vet inte, kändes bra så, kanske för att 2 är mitt turnummer? underligt .


malmöfestivalen



in till mf snart . blir brända mandlar , drinkar på fridays och stora scenen. *



min fobi

igårkväll var det som vanligt släckt i daniels rum och det ända somlyste upp rummet emellanåt var tv:n. ´Jag blinkar lite extra med ögonen då jag tycktes se ngt svisha förbi mina ögon nedanför sängen framför tv:n.

tittar vidare..

nä, gnuggar ögonen, sätter mig upp i sängen och tänder lampan.

daniel - va e de?
frida - vänta
daniel - släck, va e de? varför tänder du?

tystnad en lång stund

frida -  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SHIT SHIT SHIT.

jag hoppar upp i sängen längre mot väggen, kryper ihop och gråter hysteriskt samtididgt som jag har svårt för att andas.

nu ser daniel varför. på golvet springer en GIGANTISK jaktspindel.


panik panik panik sen får daniel tag på den, även HAN var lite skraj för den.
problemet över... fine, snyftar lite. mår inte helt okej...

efter en timme till vågar jag mig ner för sängen och går försiktigt in på toan. det första jag gör är att kolla mig omkring överallt för att där inte ska vara ngn spindel där också. men vad är oddsen liksom?

sätter mig och kissar, reser mig upp drar upp byxorna och vänder mig om och ska spola.

panik. panik. panik. slutar andas, tårarna kommer tbx.
en till spindel!!!! på toalocket, precis suttit där ju, !!!!!! går in till daniel, stum. daniel förstår precis, dödar spindeln och sen lägger jag mig och somnar efter ett tag.


det tog mig flera år att komma över min fobi för spindlar, nu kommer det ta lång tid att komma över den igen.... aldrig gillar spindlar, aldrig tagit i en spindel eller varit nära en. men fobin vart jag av med fram tills igårkväll..



fredag



fredag = jesper + KB ,)



11:57


fredagmorgon (förmiddag...)




godmorgon och puss, pussen är till elinor  sådetså.
























ska jobba idag, en fredageftermiddag/kväll... kommer bli mycket liv tror jag med tanke på att det är sommar och att hotellet ligger precis vid alla klubbar. många öl? typ... får se. alltid kul med lite sociala fyllon när man jobbar.^^

efteråt tar jag bussen hem till anna med daniel, hon firar sin födelsedag idag, den var i tisdags.. :) kommer inte vara där förens tolv men alltid ngt! sen hem och sova hemma. imorgon är det kräftskivan som gäller, sommarens fest och högtid för min släkt iaf, tradition ;) stört kul har vi varje gång! ser fram emot det..

kommer kanske en till bild på mig innan jobb ,,


12.54

ny dator ! :D den är skitbraa måste ja bara säga. sitter här med min andra kopp te i en av de nya kopparna mamma köpt, royal copenhaguen eller vad de heter, skulle vara försiktig sa hon så det är nog fina koppar ^^, de är jättefina iaf!!

idag ska jag jobba i receptionen, eftermiddagspass, helt själv för första gången! jag är sjuuuukt nervös,.. ont i magen.. men det kommer säkert gå bra :), hoppas jag :P

sen ska jag sova hos daniel, även fast han ska upp 6 och jag är ledig, behöver daniel som håller om mig inatt, känner jag iaf .. vad beroende man kan bli av en människa!



daniel <3, gammal bild


tisdag 12.55

idag har jag hunnit med att hänga tvätt,lägga in ny tvätt, handla mat, laga mat , sola en timme, läsa plazatidning, .. skitbra ju! ska be ylva hänga den nya tvätten och vattna alla blommor! hon måste ju å hjälpa till nu när mamma och pappa är på malta och jag jobbar... tycker jag iaf.

ska duscha nu och städa upp här, sen ska jag till jobb ,)

puss puss.

imorgon ska jag måla möbler tänkte jag!! :D

augusti!

helt sjukt att det är 1a augusti idag. nu har jag egen lägenhet, fast jag flyttar inte in förens om typ tre veckor... bara kul att veta ändå att jag faktiskt håller på att flytta hemmifrån. måste verkligen börja måla ala möbler jag ska ta med härifrån!

mamma och pappa är på malta, så daniel sover här hela veckan. bara det att han går upp 6, jag går upp typ 10. han kommer hem från jobb fem, jag kommer hem från jobb tolv inatt... så vi missar varandra hela tiden.

skönt att ha förmiddagarna ledigt, att kunna fixa och greja lite med allt möjligt ..
idag ska jag t.ex klippa mig, träna och tvätta innan jobb. sånt hinner man knappt när man jobbar mitt på dagen.. inte jag iaf!

jag har gått upp 5 kilo, om ngn undrar... ska nu även hinna träna innan varje jobbpass och göra nyttiga matlådor med mig till jobb så jag slipper gå och ta bröd hela tiden, lättast att äta då...

nu när det är sommar måste man ju, eller jag, sola ordentligt. bara det att vädret suger! OCH JAG HAR TYP SOLAT TVÅ GÅNGER TOTALT i sommar än så länge... nog blekast i höllviken ... ;) finfint,

nu ska jag vattna alla blommor, som jag lovat mamma. kyss haj

RSS 2.0