portixol igen

snart kommer Malcolm och hämtar mig, vi ska in till portixol och fika samtidigt som vi kollar ludde när han jobbar på hårt, stackarn haha! Sedan åker vi nog någonstans, typ middag och bio? jag vet inte riktigt än men det ska bli kul, bombsäker iom att de e dem ;D



färgglatt ? :D haha det är ju sommar

la playaaa <3



okej, så detta är ingen vanlig strand med sand och galna spanjorer, skööönt säger jag bara. Jag var på denna vackra plats med mamma idag, vi hade det jättemysigt! Härlig bild på mig måste jag säga, ser väl skönt ut? !!!
Men imorgon blir det nog sandiga stränder som gäller,... äh eller ja vet inte,.. gu vad svårt att bestämma sig!

pepp inför helgen

fotbollen igår på baren var kul! 2-0 till Barcelona, what else? yeah!!! haha... dock lite udda att tre stycken olika killar varav alla hejade på MU raggade på mig.. ja menar, de kanske borde kolla upp vilket lag man hejar på först? xD
Idag har jag legat på stranden hela dagen, sjuuuukt härligt.
Imorgon blir det nog stranden igen eller terassen, eller stan med mamma... lite shopping vore ju faktiskt inte fel!
fiesta blir det inte lite av denna helgen, jag lääääängtar ;)

xx


hit och dit

Nu ska jag snart äta middag (sjuuukt tidigt, jag äter ibland lunch vid den här tiden) sedan ska jag och mamma köra pappa till flygplatsen (han åker till Sverige för att jobba) sedan kör vi två vidare till Soller. Där ska en ny bytik öppna, vi har då fått inträden till öppningsfesten eller vad man nu säger,.. det ska bli trevligt men vi måste köra en bit! Sedan ska mamma köra mig till en bar i Palma som heter corner, där ska jag träffa ludde, malle å hans polare från spanskan,.. det ska bli skitkul! Verkligen, jättepepp!

mingel och sedan öl och fotboll hahaha

.,

Jag kan sätta igång och fundera sjukt djupt i mina tankar när jag dricker kaffe ensam,.. man liksom bara stirrar in i intet och tänker på en massa! Ganska sjönt ibland, men också skrämmande när man plötsligt upptäcker hur fort tiden gått.
Efter där på Portixol, åkte jag och ludde till Hard Rock Cafe för att fika, men det slutade med att vi åt middag där. Gott och trevligt! :) Ludwig är som kaffe, gott och underhållande hahaha xD näeee nu ska jag inte flippa eller flumma igen,..
Igår vaknade jag alldeles försent, ludde ringde och då sprang jag runt med telefonen i örat och fixade en massa andra saker samtidigt sjukt stressad. Hänge tvätt, gjorde frukost, kaffe, klä på mig kläder, sminka mig, packa väskan .... u name it! Jag fick avbryta, önska honom en trevlig resa till Barcelona och sedan dra iväg till skolan. I skolan hade jag spanska själv med läraren, som privatlektion. Det var faktiskt sjukt intressant!!! Allting klarnade till nu när hon kunde anpassa sig till min nivå istället för att gå igenom sånt som man redan vet.. ;)  Efter det åkte jag hem och rensade igenom hela min garderob och alla pärmar, mappar, kollegieblock... etc. Jag slängde tre stora kassar med pappersarbete från ettan och tvåan på gymnasiet, sjukt skönt att bli av med. Men jag har fortfarande jättemycket kvar som jag vill spara, speciellt från Frankrike, arbeten och sådant som kan vara bra att ha i framtiden.
Idag väckte pappa mig vid elvatiden, jag hade planer på att gå till stranden men det var mulet på morgonen. Nu när jag tittar ut genom fönstret ser det faktiskt ut att klarna upp. Det är iaf sjukt varmt ute. Vi får se, jag ska träna lite också hade jag tänkt. Och man får ju verkligen inte missa fotbollen ikväll, Barcelona mot Manchester United.... omg säger jag bara. Jag ska se den på en bar här i Palma med ludde,malle och några från malles skola.. alla hejar på olika typ hahaha...
Själv håller jag på Barcelona, OCH Torres i andra laget hahaha ;D han är ju trots allt sjukt bra



bild från Cala Mayor, där jag varit några gånger själv nu ... Elinoooooor jag saknar dig!


portixol :)

ja sitter just nu nöjd på Portixol, som är ett hotell/bar/restaurang/café/spa/... allt möjligt. Ludwig jobbar nämligen här så jag åkte hit med datorn och beställde en cappuccino mums. Det känns ganska konstigt att se ludde springa omkring och jobba, han är skicklig.. jättebra på jobbet hahaa men det känns konstigt ändå, här sitter jag och latar mig å har det bra, så springer han omkring och jobbar för fullt!!! moahaha ;D xD Han slutar om fem minuter, då ska vi nog hitta på ngt, vi får väl se hihi :D

annars har jag varit på skolan på morgonen och haft betygsnack med läraren, jättenöjd! Sedan åkte jag till stranden å låg där å solade å badade tills jag blev trött på spanska raggare (ska ja säga som riktigt pluggat in raggningsfraser) å åkte hem. Då fick jag sms av ludde precis efter att ja hade duschat och skulle sova siesta, men ja fick då tanken att varför sova nu när jag åker till Sverige om en månad typ..? sova kan jag göra sen juh!!

Raggningsrepliker

okej, så jag och ludde chattade en hel del på msn igår och då kom vi in seriöst på raggningsrepliker, vi (iaf jag) hade sjukt kul och här är några av dem som vi hittade! ;)

Jag kommer att sakna dig efter ikväll.

Hur kan du redan vara här? Nyss var du ju i min dröm!

Jag kramar min kudde om natten o önskar att de va du :)

Mina skärminställningar klarar inte av dig.

Jag slår vad om en kyss på att du inte vågar pussa mig!

Jag har plockat en blomma till dig men jag glömde den hemma.

Vad gör en sådan söt flicka som du i mina snuskiga fantasier?

Jag raggar bara på snygga brudar, tror du att du är en av dem så har du helt åt helvete rätt.

Hej! Skulle du vilja med mig hem jag är så hemskt mörkrädd.


det var några... hehehhe! det finns fler på www.raggningsreplik.se 

ragga på!

xx

aj '

jag har väldigt blandade känslor just nu. Det ska bli jobbigt att lämna allting här på Mallorca och flytta till Sverige. Det ska bli kul att komma hem till huset och få vara med Anna och släkt etc igen men jag kommer sakna detta jättemycket. Jag får panik när jag tänker på allting jag vill hinna göra livet, alla ställen jag vill till, allting jag vill göra... var vill jag bo? vad vill jag jobba som? kommer ja få jobb? kommer jag ha råd med allting här i livet? kommer jag träffa kärleken? få familj? sluta upp som ensam fattig olyckad alkohlist på en gata någonstans? skaffa mig ett liv med en av de som säljer saker på maritimon? ush jag vet inte vad som kommer hända med mitt liv och det gör mig orolig,.. (nu får elinor snart panik för att jag måste veta så mycket i framtiden, planera,...) åååååååååååå ja får panik asså! jag kommer sakna ludwig och malcolm (saknar redan elinor) så sjukligt mycket. De förstår inte hur mycket de betyder för mig egentligen, man gosar å festar och fnissar tsm men man vet inte riktigt hur man ska förklara eller visa hur mycket man egentligen tycker om någon.

fällt några tårar nu

galenheterna fortsätter



vi var på abraxas ! jättekul, verkligen. ;) vi dansade, mötte nya människor, drack drinkar, skrattade, flirtade och vi gick även vidare på andra ställen. Jag fick roser (första gången någon kille har gett mig en blomma, tack malcolm och shu för det ;)
ludwig har varit min skyddsängel,  han skyddade mig från alla äckliga spanjorer och sammarbetade med malcolm för att skrämma bort ismael haha! ojojoj, han var inte glad idag. men jag borde tacka dem, han är inget för mig.
idag har jag haft ont i huvudet och bara chillat hela dagen, känner nu att jag borde ha gått upp ur sängen och tacka ja till ludwigs erbjudande om att bada i hans pool idag,.. det får bli en annan dag ludde !! nu mår jag iaf bra igen och fick precis reda på ytterligare ett betyg, jag fick MVG i religion A också ;) känns skitbra ^^,
ikväll ska jag äta middag med mina föräldrar, ylva är med hennes pojkvän eric och senare ikväll/natt vet jag faktiskt inte vad som händer ännu,.. vi får väl se!

Elinor Jakobsson

Nu har hon åkt. Hon kommer inte tillbaka. Inte detta året iallafall. Jag stod utanför hennes dörr ute i den jättesköna sommarvärmen mitt i natten. Tittade på henne stora ögon, hennes lockiga vilda hår som jag färgat ännu mörkare. Många av smyckena hon hade på sig hade jag varit med och köpt. Nu skulle hon åka, redan, tiden gick fortare än väntat. Elinor får mig att tänka på vårt svenskprov "intryck och avtryck". När vi skrev det provet satt hon på andra sidan klassrummet mitt emot mig. Flera bord emellan, men ändå hade vi kontakt med varandra med underliga blickar. Elinor har gett mig ett enormt intryck här i livet. Jag har lärt mig så extremt mycket av henne och mognat i mig själv som människa. Hon är en sådan människa man alltid kommer att ha kvar i hjärtat, i själen. Utan henne hade jag inte varit den människa jag är idag. "Forma parte de mi vida", som man säger i spanskan. Jag är helt säker på att jag kommer träffa henne igen, sådant känner man när man säger hejdå. Det var verkligen inte sista gången jag träffade Plupp, princessan min.

PS: Det är hon som har lärt mig att vara så djup

plupp

här har vi min galna plupp, nästan som plopp :D chokladet muuuums

jagkommersaknadigelinor

tänk vad jobbigt att man måste säga hejdå till de man älskar. Jag om någon vet hur det känns att behöva säga hejdå.. i början var det jobbigt när man reste överallt så mycket men nu när jag har mognat ytterligare har jag lärt mig att man ska se det så positivt som möjligt och tänka att life aint over. Jag menar,.. hur många år till ska jag inte leva liksom? Jag kommer lugnt träffa Elinor igen, hela melf faktiskt. Det ska bara bli lite jobbigt att behöva lämna så som vi lever nu tillsammans på Mallorca.
Jag fick reda på mitt betyg i Engelska B idag, jag fick MVG! Känns jättebra. Efter det gick jag hem till plupp och hjälpte henne packa lite, fast jag satt mest och spelade backpacker och åt mat. Helt okej det också. Efter¨några minuter somnade plötsligt Elinor i sängen,.. vad gör man? Man tittar på henne och flinar lite. Hon vaknade nyss, ska snart till gitarrlektionen. Jag ska hem nu och se en film och dricka té ;) mysmys. Sedan kommer grabbarna och hämtar oss töser i bilen så ska vi till stranden och gosa till det rejält !!! najs

yeah!

Idag är moi väldigt pepp på dagen! Jag lyssnar på http://www.youtube.com/watch?v=SnBAtkfjNsg och dansar samitidigt på stolen typ som jag skriver inlägget. Dagens planer: Möta Elinor och gå till skolan, ha spansklektion, gå på bio med spanskklassen, shoppa med Elinor (dangerous but fun), köpa mat på subway och sedan ska vi kanske åka till en strand med melf och ta bilder, bada, picknicka och bara ha väldigt mysigt. Jag ska nog hinna köpa lite sangria också heheheh ;)

mmmmm nu lyssnar jag på en annan låt, fransk fin kärlekslåt.. jag tänker på Álvaro när jag lyssnar på denna. Fast man måste ju fatta franska förstås.. http://www.youtube.com/watch?v=t-8iD0oFcXg allt påminner inte om honom, men kärleksförklaringarna gör det. Jag pratade med honom igår och vi försökte fixa att gå på samma universitet i Spanien,.. vi får se hur det utvecklar sig. För er som inte vet vem han är, ... han är min alldra bästa killkompis, utan honom hade året i Frankrike varit omöjligt. Han har en stor plats i mitt hjärta och kommer alltid att ha det. Många som känner mig säger att jag förmodligen kommer gifta mig med honom hahahaah, det sjuka är att tanken lockar.. jag älskar honom xD men jag vill ju inte planera så långt. Båda säger att vi är unga och ska njuta av livet, senare när vi bor närmre så får vi se vad som händer

melf <3


jag har dansat


jag har badat halvnaken mitt i natten


och spenderat tiden med tre galna varelser <3

viernes <3 !!



en glad Frida! För mig gäller det att vakna på rätt sida om mornarna, idag har jag vaknat på rätt sida ;) vilket innebär att dagen kommer att bli väldigt bra - trots att jag har en del arbete att ta itu med. Jag ska duscha, skriva på två arbeten och sedan ska jag göra mig i ordning för gästerna som kommer hit ikväll. Det är några svenskar från Mallorca som kommer hit, jag ska vara här och vara social fram tills klockan elva ungefär (gissar jag på). Ska väl hinna smaka lite viner, busa med Axel och Lukas, vara mogen med föräldrarna,.. ja ni vet... :) Sedan drar jag ut med melf, fyf*n vad kul vi ska ha ikväll säger jag bara! Längtar

xx

hotta brudar


eftermiddagsskriv

Håller på med ett arbete i religion om "New Age",.. ni känner säkert till den slags religionen. Asså,... ne, inga kommentarer................................................................

Elinor och jag träffade Dani och hans två kompisar efter skolan, vi fikade i mitt område där jag bor. Mysigt,.. kort tid men bättre än ingenting. Alltid kul att träffa Dani ^^, <3
Ikväll är det restaurang med melf som gäller, ser framm mot det, extremt. Att man kan tycka om att umgås med dem så mycket,.. asså jag förstår inte riktigt hur det gick till. Man kommer till Gotland, träffar en tjej från östersund som är på Gotland för samma anledning som jag,.. vi åker då med klassen till paradiset och där träffar man en stockholmare i trean på skolan som ser lite ensam ut (faktiskt, men int eså konstigt.. varför skulle han umgås me dem som går i typ lågstadiet? bara jocke som gör det tror jag..), efter det träffar men en svensk kille som, precis som jag, kollar på ett par som har sex i en bil... hahahaha lång, sann, historia.. tar den en annan gång. Jag lovar att ni som var i bilen ska få vara anonyma =)

ml

malle på cappucino, undrar verkligen vad han tänker på måste ja säga...

ludde på cappuccino samma dag,.. han visar upp sin nya frisyr här :D vad tycker ni? ja tycker han e snygg som vanligt

grabbarna har lovat att jag och elinor ska få göra makeover av något slag på dem någon gång (lär bli snart i och med att elinor sticker om en vecka!!!!!!!!!!!! ) ps: om de har looovat vet ja inte men tyo iaf ;)

stress och roande

Allvar, jag har en hel del denna veckan faktiskt! Jag har två arbeten i religion att lämna in, en rapport i idrott om alla lektioner jag har gjort, en lektion i religion för årskurser 4-9, ett avslutningsprov i Engelska B,.. Det är typ skolan, sedan har jag en hel del roliga saker också! Självklart ser jag fram emot alla dessa roliga saker, men jag vill inte tänka på massa skolgrejer samtidigt som jag roar mig med mina vänner. Därför försöker jag avsluta så mycket som möjligt. Vill verkligen inte sitta hela helgen!!
Idag fikade jag på cappuccino med melf <3, imorgon ska jag göra provet, sedan sitta kvar i skolan och plugga, på kvällen ska jag ut och äta med melf på restaurang i Palma. Det ska bli jättemysigt, verkligen. Ser fram emot det jättemycket (därför måste jag bli klar med sjukt mycket innan imorgonkväll). På torsdag vet jag inte riktigt vad jag gör,.. JO, jag ska avsluta allting då typ. På fredag ifall det är fint väder ska jag nog till stranden och förbättra solbrännan. På fredagkväll ska jag nog träffa Jaime och festa med folk, på lördag blir det ännu mer fest plus dubbeldejt med Elinor. Det blir jag, Elinor, Dani och hans kompis Alberto. Vi ska ta en drink någonstans, sedan kanske vi drar ut på maritimon, förmodligen därför att alla är sjukt pepp denna helgen. Elinos sista helg! På söndagen blir det till att avsluta det jag inte gjort klart inom skolan och sola litta ;D
Så,.. gissa vad jag ska göra nu! Plugga...

xx

Dagens skämt

Ylva som berättar ett skämt som hon hört i parlamentet:
- Vilket fordon får man lov att köra när man blir femton?
- Tjejer.

xD ! På tal om Ylva så har hon blivit tillsammans med Eric igen, storasyster bli nu överlycklig. Han är precis rätt kille för henne ;) Han har nu bjudit med henne på en seglingsdag med hans familj. Gulligt som in i! De har en jättefin segelbåt på ungefär 10 meter. Inte helt fel!

-.-

Det är sjukt, jag vet,... men jag har inte gjort någonting nu på två dygn. Anledning? Orkar inte. Mamma tycker det är bäst ifall jag avslutar fastan imorgon, jag håller med. Fem dygn utan att tugga något, utan att svälja något som inte är flytande, utan att bli riktigt mätt. Imorognbitti ska Frida få dricka kaffe igen, tack tack tack <3

Elinooooooor, kan du komma tillbaka nu eller? Det har hänt en massa som måste snackas snackas och snackas.... och så ska vi planera lite heheheh ;)


8-] - "Wow,maaaaan!"

Jag har en liten lista på olika smilisar i min kalender! Sjukt konstiga, men visst... kan vara bra att ha kanske? Hahaha!
Igår var jag då på lillsyrrans grej på skolan,.. det var fint men lite långtråkigt efter ett tag. Jag och Elinor lyckades ändå ha roligt genom att råka göra konstiga ljud så fort det blev helt tyst! Äh, det var faktiskt inte meningen när jag smackade så med läpparna! hahaha.. Jag fick en ros av syrrans ex,.. sjukt gulligt! Jag fick lite ont i hjärtat då, VARFÖR skulle dem göra slut? De var ju så söta tsm ^^, ! Menmen, jag ska inte lägga mig i för mycket. Efter denna grej gick jag och Elinor till mig och förenades som melf med grabbarna mohaha. Vi såg "the girl next door", rolig komedi måste jag säga. Har sett den ett antal gånger men det är lite extra roligt när man ser den med melf. Malle kommenterade mina skratt,.. jag måste nog kontrollera mig i framtiden, tänka på hur jag skrattar kanske? Haha. (oj, nu gjorde ja det igen)
Elinor gick hem för att hon åker till Menorca idag tidigt på morgonen. Men jag gick ut med killarna för att festa lite - spiknyktert för min del! Jag fastar ju,.. så jag fick vatten hela kvällen. Det var som att vara i en annan värld faktiskt. Att vara nyker bland alla dessa galningar på maritimon, man lade märke till så mycket mer. Bl.a. en spansk kille jag alltid har tyckt är så snygg - Toni! (nämner hans namn för att han läser förmodligen inte min blogg, kan inte svenska nämligen hehe). Hans kompisar (typ 8 pers) var på mig något extremt, tog på mina ben då jag satt ner på en stol osm Toni hade dragit fram lite snabbt och skickligt, charmigt. Toni toni toni... ay ay ay.
Ludde och Malle, ni var sjukt crazy igårkväll men jag tycker om er ändå, väldigt mycket <3 Hhahahahaha! Helt galet. Jag har definitivt lärt känna dem mer sedan igårkväll. Ludde och jag stod och kramades vid flera tillfällen i hur många minuter som helst, mysmys! Malle var fortfarande pepp och skulle köra traditionen som moi kom på! På utgången på maritimo'n ska man (innan festen riktigt börjat) sparka upp ena benet över papperkorg, stubbar, containers,.. etc. Den som kan komma över med sitt ben över den högsta grejen vinner,.. På hemvägen igårnatt så skulle då Malle försöka sig på en avanserad nivå¨om man säger så. Elskåper var högre än han själv.
- Oj, nu backar vi Frida. Backa! Kom Frida backa! Viskade Ludde i mitt öra och skrattade.
- Ta det nu lugnt nu Malle! Sade jag lite oroande.
- Jadå! Det här kan jag! Det är lätt som en plätt! Säger Malle som om de vore "Göran".
Två sekunder senare ligger han på marken på rygg. Men han mår bra, han kunde iaf följa mig hem, även Ludde. Vilka gentlemannar! (stavas det så? ) Iaf,... jag hade sjukt kul igår även fast jag inte festade som jag brukar. Jag ser det som en kväll att komma närmre l och m. Trevliga typer! ;D

småsyskon

- Frida, tycker du jag ska sminka ögonen som "kattögon" eller lite suddiga?. Frågar Ylva (min lillasyster på 15, snart 16 år).
- Lite suddiga, Svarar jag.
- Okej.

Hon kommer tillbaka några minuter senare i min bh.

- Okej, välj nudå.
Hon visar mig det vänstra suddiga ögat, sedan det högra kattögat.
- Eeeeh, ta så som du målade kattögat. Det var häftigt.

Kul att ens småsyskon är beroende av oss äldre, helt seriöst. Jag sade ju först en sak, sedan ändrade jag mig och hon blev inte ens småsur. Hon accepterar det. Hon får ju faktiskt iofs låna min bh som jag hade tänkt ha på mig. Hon har även lånat ett annat linne av mig idag.
Ikväll har hon någon slags megafest på skolan. Alla elever har klänningar (inte killarna hoppas jag) och är väldigt finklädda. Deras familjer och kompisar kommer dit och tittar på lite olika uppvisningar som ska bestå av dans, sång, dikter etc.. Det ska bli kul att komma dit då jag faktiskt gick sjuan där. Vi får väl se ifall jag träffar några bekanta. Annars vet en hel del på San Cayetano vem jag är ;) har hört denna ett antal gånger: "Tu eres la hermana de Ylva?" (- är du Ylvas syster?)
Jodå! De hör rykten om Frida la sueca, la loca ganska ofta. När Ylva pratar om mig verkar det som om hon får till det varje gång. "Jag kan inte festa så mycket i helgen för att min syrra flyger in fårn Paris och stannar här endast över helgen". Eller "Jag saknar min syster så mycket, hon lever livet i Paris och går på kända diskotek och folk tror till och med att hon är medlem av Bernadotte"
Helt sant, jag har varit med om två gånger nu att folk har varit bombsäkra på att jag har varit kunglig! Två gånger då de har frågat lite blygt,.. sedan fanns de ju en hel del runt omkring som inte vågade fråga ifall det var sant. Fråga mig inte var ryktet kom ifrån! hahahahahh

Om ungefär en och en halv timme kommer Elinor hit så ska vi ta taxi till Ylvas skola ;) Efter det blir det nog filmkväll hos mig.
Har snart klarat mig i tre dygn utan mat

xx

runknissar och choklad

Okej,.. jag har en fråga! Hur många gånger är man med om att en naken man som precis legat och taffsat på sig själv bredvid en, kommer fram och frågar ifall man vill ha massage? Jag känner bara en människa som har varit med om det, och hon heter Elinor. Helt sinnesjukt. Jag borde inte lämna henne ur sikte igen! Ska man inte kunna gå på toaletten utan att någon runknisse vill kladda över henne eller?

Hade en fantastisk dag annars, med mamma och plupp. Vi var på stranden och solade oss bruuuuuna som choklad ;)

Frida fastar!

Japp, jag är så spontan ibland (tänker på mamma mia - filmen och flinar för mig själv här i mörkret). Jag har bestämt mig för att jag ska fasta, åtminstonde i tre dagar. Jag har fått i mig så mycket skit dessa dagar och vill rensa ur kroppen (vad mogen jag låter) plus tappa några kilon. Varför inte liksom? Nu till sommaren och allt.
Så idag har jag ätit NADA och druckit vatten, juice och té. Är jag hungrig? Ja, men inte farligt. Det är väl klart att det är jobbigt att titta på när familjen äter god mat och äter frukt å gosaker då och då men jag klarar det. Juicerna mamma har köpt at bra antioxidant-juicer som är goda och nyttiga! Jag tror faktiskt att ja ska kunna leva på detta viset några dagar. Jobbigast hittills... --> kaffe och choklad!
Idag har jag legat på stranden med Elinor, sedan sofit siesta för att jag inte har fått så mycket sömn inatt! Såg nämligen filmen "låt den rätte komma in" på bio igårkväll med melf. Det var sjukt mysigt men filmen var läskig, faktiskt. Kul att se en svensk film på orginalspråk i Spanien måste jag säga.
Imorgon ska jag till stranden, igen, med Elinor och mamma. Vi ska på en strand där Elinor aldrig har varit, mamma ville gärna visa henne den för att den är så fin och mysig.

Ni undrar kanske varför jag går på stranden istället för att vara i skolan? Jag är helt enkelt nästan klar med alla mina kurser i tvåan och har ett schema som är underbart. Denna veckan har jag gått fyra timmar (måndag-tisdag). Nästa vecka är det samma sak + två timmars examen på engelska -slutprov och en timme på torsdag då jag och Elinor ska hålla i en religionslektion för de mindre barnen. Eller,... de i högstadiet iofs. Veckan efter det är det samma som denna veckan som gäller igen... sedan är skolan slut. Helt otroligt.

whiskey lullaby

John Randall - Whiskey lullaby. Den låten är sjukt mysig! Sitter och lyssnar på den nu innan jag ska gå till skolan. Det är kanske ingen speciellt peppad låt inför dagen men den är så fin. Ska byta nu, annars kommer jag vara helt nere hela dagen typ hehehe "Baker street - Michael Mind", NU är Frida pepp ;)
Dagens outfit är: långärmad tunika i beige-rosa med ett stort tryck på, tre små bälten i brunt gult och orange, bara nyrakade ben (haha, yes!) och skor köpta i en spansk affär här :) Kul att jag är typ den enda som inte lägger upp en bild på "dans outfit",... kanske kommer upp en senare.
Nu har jag bestämt tid med Elinor, fan vad jag har saknat henne.... idag ska ja få ha henne hela dagen!!! yheahhh! melf ska nog försöka träffas idag också hehheehhe, ska bli najs <3 men först ska jag ha spanska (tur att jag hann göra läxorna igår ,mitt i natten men de är gjorda) sedan blir det väl kanske kaffe! ;D najssssss ludde är ledig idag med malle vet ja inte vad han har för sig,.. ajja, nu sitter ja här och skrivet onödigt! ja får väl ringa helt enkelt

see you later aligator (som min syrra använde sig av tusen gånger igår och kände sig sjukt rolig, underbaraste systern någonsin,... xD )


här har vi en bild på mig, en helt vanlig fredag


från topp till tå

Jag var på topp, men nu är jag nere vid tårna.. kan man förklara det så? Eller så pass dåligt är det inte egentligen. Jag hade bara förväntat mig att få jobbet men i och med att jag bara stannar två månader till så ville dem inte anställa mig. De ville ha någon som skulle stanna hela året och det kan inte jag för att jag ska börja trean i Sverige. En nackdel med att bo på så många olika ställen, man kan inte riktigt fästa sig vid något. Nu har det påverkat både relationer och jobb... ush ush ush

men jag ångrar fortfarande inte att jag flyttar så mycket, när jag väl har varit på en massa ställen ska jag bestämma mig för det bästa och bosätta mig där ;)... jag tror jag kommer hamna här om ungefär tre år skulle jag gissa

lugnar ner mig

nu när ni kommer in på min blogg, erkänn att ni tänker: "jaha, nu ska vi se vad hon har gjort för galet festande den här gången!". Men nej, jag har faktiskt inte varit så speciellt galen denna helgen! Sedan vad som hände i fredagsnatt (en olyckshändelse, lågt blodtrycks-anfall typ,.. åkte in till sjukhuset men nu är jag okej) så har jag skärpt mig. I lördags var jag hemma helda dagen och (förutom när jag var på sjukhuset) på kvällen var jag också hemma och chillade. På söndagen solade jag på terassen hela dagen, sedan på kvällen träffade jag melf + elinors östersundarbrudar. Vi åt glass och sedan gick melf vidare till en lekplats och töntade oss några timmar mitt i natten. Fasst än att alla skulle upp någerlunda tidigt idag. Jag har en hel del grejer jag ska sluta med. Jag ska försöka få ordentligt med sömn men ändå inte vända på dygnet, dansa mer när jag är ute istället för att dricka drinkar, behärska mig och sluta fimpa Malless händer. (jag har fortfarande dåligt samvete för det!)...
Idag har jag faktiskt pluggat mer än vanligt, konsentrerat mig ordentligt. Dessutom har jag en jobbintervju idag om en halvtimme (halv fyra). Jag borde vara väldigt pirrig men det är jag inte,.. Jag vill inte säga för mycket i och med att jag inte har en aning ifall jag får jobbet. Men jag hoppas i alla fall. Det skulle inte vara helt fel att ha någonting att bita i, inte bara festa och ligga på stranden hela dagarna. Jag behöver tempo ibland. Men det jag mest dreglar över är pengarna (frida erkänner)

$

RSS 2.0