cosmopolitan

när jag bodde i spanien köpte jag alltid tidningen Glamour, den bästa någonsin! men jag kan inte hitta den här i sverige, är jag blind bland alla val eller?? så jag läser cosmopolitan här i sverige.. den e också alldeles, alldeles underbar!


Nyhetslöften

2011 nyårslöften (alla kompletterade! ;) )
läsa mer bok
bli mer självständig
utöka kontaktnätet, socialare
handla mer kvalitet än kvantitet
komma högre upp i jobbet

2012s utmaningar dådå : ;)
åka till spanien
träna mer regelbundet
mindre dator och tv-tid
jobba oftare
lägre csn-lån
komma i och använda mina replay-jeans ^^
mer spanska
mer franska
reunion med min klass från frankrike i sommar


Formbyggarna

facebook har en sida som heter Formbyggarna, som har jättebra tips angående hälsa, kost och motion. den är ny, så det kommer information efter hand. gå med för din egen skull ! ;)


lucia

det är lucia idag, men tyvärr har jag inga luciakänslor alls hur mycket jag änn försöker! hoppas på att känslan kommer i skolan, tror vi ska ha luciatåg och fika idag där... ^^, hoppas.

idag är det om sagt en föreläsning, sen blir det att läsa ut en bok som ska användas till seminarium denna veckan...

ska även jogga en runda, eller gå en lååång powerwalk! ;)

puss och kram



trevlig tredje advent och grattis till pojkvännen på namnsdagen.




8 december 10:05



idag ska jag jobba, i receptionen på rica hotell, är ju extraanställd där. och det ska faktiskt bli roligt! längesedan jag träffade tjejerna, killarna också för den delen. dessutom älskar jag ju att träffa massa olika människor! och använda mig av olika språk! det är kul helt enkelt att jobba i en hotellreception.

jag slutar 22:30 (eftermiddagspasset) och åker sen hem till daniel för att sova där, hela fredagen går åt plugg och sen lördag ska seminariet vara färdigt, sen lördagkväll blir det hem till faster. söndag åker jag hem till helsingborg igen. :) najs


avis på anna

jag är så avundsjuk på anna just nu :( saknar henne och spanien. ushhhhhhhhhhhh vad gör jag i sverige? ska hälsa på henne till våren


bild snodd från annas blogg: annabrahed.blogg.se


två kilo lättare

nu har jag gått ner två kilo. bättre än ingenting iaf! bra för att ha ätit så mycket som jag gjort, men GI är sååå bra! :D hehe.

sitter hemma själv i huset och försöker fokusera på ett seminarium vi har denna veckan... och hjälper ljuset att brinna ner till den 7 december, just nu är detbara nerbrunnet till den femte... lyckats komma över den fjärde hittills iaf :P heheh...

nu måste jag kämpa vidare! puss

12:30

om en kvart börjar jag dra mig till en gästföreläsning med min nya weekendbag :P, för sen går jag till tåget.. ska till höllviken och stanna där veckan ut faktiskt! ska "jobba/plugga hemifrån"",... har ett seminarium denna veckan som ska göras.. ska även försöka träna , iaf gå promenader varje dag, tappa ett kilo till denna veckan, minst.

på torsdag ska jag jobba, i receptionen på Rica Hotell. ska bli kul faktiskt! :P längesedan, kul med extrapengar och att uppdatera mig lite, trivs i hotellreceptionen.

på lördag är det kalas hos faster, ska bli mysigt!

förutom det så är det plugg som gäller, och fokus på kroppen.


2a advent

sovmorgon med daniel, lyssnar på julmusik och tänt tvåljusen i min ljus.... va heter det? min "vad heter det" är från Georg jensen, älskar deras saker... ;D men dyrt, så det mesta får man önska sig i julklapp eller till födelsedag ^^, men nu har jag en hel del!




2 december

tack till kusin matilda som tipsade om programmet igår på kanal 5 kl 18.00, det var så knasigt och annorlunda att jag inte kunde låta bli att fnissa högt för mig själv här i lägenheten... just att det var på norska med alla de konstiga nisseorden kunde jag inte sluta skratta åt, MÅSTE be  lyng bengtsson rabbla upp alla juleorden på julafton hahaha <3 ^^ norska är ett gulligt språk, en språk man blir glad av.

jag har nog fått en vuxenstämpel nu när jag kollar nästan varje morgon på "Efter Tio", asså jag får sån harmoni av att titta på det programmet. och idag blev jag så glad när dem hade massa tips och recept på GI julgodis, jag ska baka lite av det och ha med mig till julafton tror jag :D

tryckte i mig massvis med valnötter igår, blev lite lack på mig själv och gick en lång powerwalk på kvällen innan läggdax. imorgon får jag dock ha i mig en del nötter på morgonen för att få energi till tentan... den är imorgon 9-13.00. känner mig inte stressad eller ångest ... det får gå som det går.


bild från google.com

1 december

24 dagar kvar till jul. sooooooom jag längtar!

RSS 2.0