sick

jag är sjuk... ngn slags virusinfektion i halsen. varje gång jag sväljer känns det som att svälja ett rivjärn... kul? nej. hade feber igår och inatt.. men ändå skulle jag tvunget till föreläsning i lund, det är ju tenta snart... viktigt ju.

tv och te hela kvällen, sova vid tio tror jag.. ska upp vid fem, halv sex imorogn :/ ajja.. sen onsdag ledig (fast måste plugga ordentligt)

hmm.. what else?

bröllopet jag var på i lördags var jättefint :D lägger upp lite bilder ngn annan dag ,)

Stora Uppåkra

sitter här i min mormors helrosa mjukisdräkt efter en god middag av skrubba och potatis. sjuukt gott med skrubba! fisk då alltså...

vi har plockat björnbär och vindruvor hela dagen :P riktigt mätt nu asså...

ikv blir vi nog kvar här ett tag,.. sen ska jag hem till daniel och mysa ner mig under täcket med honom <3 blir att jag sover där nog hela veckan ut tror jag :D imrgon är det matte som gäller.. sen HELG! YEES. sjukt vad jag längtar

te och idol


:D från år ettårsdag


ai ai aiiii

denna helg asså... work work work!!! helt slut. dessutom hade vi kaos på jobbet. folk BRÅKADE, herregud asså. fast allting löste sig till slut.

nästa vecka är det study study study... i lund. och en dag matematik.

sen helgen nästa vecka blir det att relaxa och vara på bröllop. daniels storebror gifter sig! ska bli jättespännande att träffa alla dessa människor som står nära denna familj, Andersson! jag menar, nu har vi ju faktiskt varit tsm i ett år! jag ska träffa alla nu, och göra ett fett bra intryck ;)


och asså, på jobbet blir det mycket sötsaker... ursäkten är: jag behöver energin.
iaf så har jag gjort ett matschema inför HELA nästa vecka :P ska gå ner nu.. på riktigt.

hur många gånger har jag inte sagt det? xD... ska iaf försöka, mitt bästa.

ETT ÅR!

nu har vi varit tillsammans i ett år, jag och daniel! jag är så jävla lycklig med honom!

titta vad jag fick i present :O blev så sjuuukt överraskad. började gråta av glädje att jag har den finaste pojkvännen i världen.

ibland känner jag att jag är så pass lycklig att jag nästan på skulle kunna ge över lite av den lyckan till elinor, sådan typisk romanstisk lycka som man får när man är kär. ~~~~~~ nu sänder jag lite romantisk lycka till dig plupp ~~~~~

titta så fin berlock från pandora som jag fick:


* ~

snart drar jag.

 

fast jag vet inte ifall jag ska äta lunch innan eller efter mina två ärenden i byn!!

tar nog ngt litet innan jag sticker ;)

 

köpte en ny foundation igår! MaXfactor second skin . Den är så jävla bra. det är dem som säger: man får beröm för sin hy, inte för sin foundation :P helt sant faktiskt!

denna gången fick jag expert-hjälp om vilken nyans jag skulle ha, gjorde stor skillnad xD gud vad pinsamt att jag gått runt med fel nyans typ ett år (Y)

 

fått sån kick att jag vill stajla upp mig lite mer,klä upp mig lite, använda fina smycken, sminka mig lite romantiskt och använda de lite finare och dyrare underkläderna ;) go for it säger jag


15 september

mm, vaknade till extrem åska och regn som slog mot fönstret, riktigt mysigt. men när jag väl gick upp så sken solen :/ ? haha. ajja, inte dåligt det heller.

jag ska plugga matte c och plugga färdigt till ett seminarium i m.r (mänskliga rättigheter). klockan 13:20 ska jag iväg, in till byn, för att jag har ett personligt möte där eller vad man säger. lite personligt.

sen ska jag plugga vidare... sen bara mys och ägna dagen åt mig liksom. kan behöva det.

oj, nu ringde de från näsets optik och sa att mina nya linser hade kommit. min röst!!!- lät som en kråka. hahaha ajja, jag hämtar dem idag iaf.

bilden togs i helgen, ser lite... anträngd och arg ut? mina fjortissidor går aldrig ur mig!


too much

jag ska inte festa på ett tag nu. jag var nog lite väl för pepp inför denna helg. men veckan börjar bra och denna vecka lär bli en bra vecka för mig. på fredag har jag varit tillsammans med daniel i ett helt år! ^^, <3

idag blir det möte med min studievägledare ang. min utbildning i helsingborg nästa år.

tisdag blir det föreläsning i lund

onsdag blir det personligt möte ^^, ska nog skriva mail till dig elinor sen ,)

torsdag är jag ledig. och så ska jag plugga och åka in till malmö för att köpa nytt busskort, smink, skor och en ny parfym (Diesel för kvinnor, den e god! jag har haft Lovely av Sarah Jessica Parker sän nian typ :P älskar den men känner att jag vill ha en ny denna gången. sen kan jag ju alltid gå tillbaka till lovely sen om jag ångrar mig.)
sedan på kvällen så firar jag 1års med daniel och sover över där för vi båda är lediga fredagen.

lördag och söndag jobbar jag hela dagarna ,) så det blir nog mys på kvällarna bara, hoppas jag :P

friday

idag trodde jag skulle bli den jobbigaste och kämpigaste dagen i veckan faktiskt.. för att jag skulle upp 05:45, åka till lund och ha föreläsning, sedan till vellinge för att ha matematik C och sedan hem och sedan efter alla ansträngning ut och festa! MEN denna dag har (hittills) flytit på något oerhört härligt! Dagen är jättebra hittills :D

asså jag har lärt mig jättemycket nytt idag, föreläsningen handlade om religionsfrihet vilket var jätteintressant. jag har fått nya kompisar man kan snacka skit med, jag satt längst fram och hann med att antäckna allt (nästan iaf), jag lyckades skriva in mig på malmö nation, bussen kom i bra tajming, min lunch (som bestod av pastasallad med kyckling) vad god och för en gångs skull hyffsat nyttig! jag har dessutom hunnit med en hel del grejer nu på internet och telefonsamtal som legat och skjutits fram hela tiden innan... GOOD!

nu sitter jag och kollar lite bloggar, myser, - tills mattelektionen ska börja. Och juste!, mina böcker är på väg (kurslitteratur och mattebok som är oerhört försenad som gjort att jag ligger efter ganska så mycket...)
nu kanska inte allt detta intresserar er men det kändes skönt att få skriva av mig allt detta iaf ^^,

---------------------

söker denna "man"! Vet att han håller hus i Lund och studerar där men ser honom inte. Trodde man skulle träffa alla man vet studerar i Lund, hela tiden? Kanska inte, Lund är ju ganska stort? Ajja. Dags att träffa honom nu när vi faktiskt studerar i samma stad!


frilla

och snygg BH, vet att många tycker det är onödigt och fjortis eller ngt när man visar upp lite av bh'n men så väl som jag förstått det är det mode att visa bh'n? eller är jag jättefel på det? (tro nu inte att jag visar bh'n för det och absolut inte på detta sätt med tröjan till xD ) iaf så är det skit samma också, jag menar hur många bikinibilder ligger inte uppe på mig på facebook t.ex.? och VADÅ? man ska inte göra så stor grej av det tycker jag ,)

 

gillar frillan så för att audrina patdrige har det så på en bild och jag bara älskar henne


sis <3

ska plugga, har gjort lite men inte klar om man säger så...

ylva (min syster) och jag sitter i soffan och äter negerdeg (om man får säga så fortfarande?) sjukt gott


måndag

idag vill jag detta:





men jag gör detta:

!




men jag försöker fakitskt göra det bästa utav dagen. Jag dricker en stor kopp kaffelatte med kanel i just nu. Till frukost blev det en grapefrukt och en stor kopp te. Snart ska jag gå en lång promenad längs stranden, mamma har precis varit där och kom hem med tårar i ögonen: "nu vet jag varför vi bor här så nära stranden, jag kommer aldrig sälja detta huset". Det var oerhört vackert sa hon. Det är helt vindstilla, solen skiner och inte ett moln på himlen, hösten har kommit och den börjar vackert! Haven glittrade och det hade blidats sandbankar i havet som liknar valryggar. Där lekte vi alltid som små, det ska bli härligt att gå där en 45 min ungefär och bara rensa tankarna.


jobb

här jobbar jag -> http://www.rica.se/Vara-hotell/Rica-Hotel-Malmo/

mer specifikt här --> http://www.rica.se/Vara-hotell/Rica-Hotel-Malmo/Restauranger/





på tal om ingenting ---

elinor, jag saknar vår trip!



ocupada

Jag är sjukt upptagen hela tiden, och ligger efter i både mänskliga rättigheters-kursen och matematik c... känns inte helt okej faktiskt. men jag har ju inte fått några böcker ännu! :O (okej, erkänner att jag beställde dem så sent som igår)

var på bio ikv med daniel och såg en film jag glömmer titeln på hela tiden, alla tuffa, hårda skådespelare är med, en action.. ni vet vilken ja menar? hoppas det

jag jobbade idag och ska jobba imorgon, trodde det skulle vara ett helvete men jag har haft sjukt trevligt och ball faktiskt, härligt jobbgäng denna helgen.
vi hade t.ex. ett helt gäng män från göteborg som pratade grov göteborgska (hur stavar man det? :P) och sa "goa brudar" till oss brudar istället för "goa gubbar" ,) glada konstant! pratglada också...
och detta: en dam från ett annat land (och brytning) som jobbar som städ kommer in i köket och ska ta en kopp kaffe, plötsligt kollar hon på mig och frågar
-"var är mjalk?"
-va?
-var är mjalk?
-förlåt, vad sa du?
-var har ni mjalk?
-magnus, var har vi mjalk? (frågade jag  duktig och seriöst till min arbetskollega, då jag kom fram till att mjalk säkert var något som jag inte visste var för ngt)
- eeeh, mjölken är i kylen bakom dig. (säger magnus till damen)

jag vänder mig om och kolla på magnus, får panik och gör allt jag kan för att hålla inne skrattet. sen går hon och jag brister ut av skratt så pinsamt allting blev!
fyy asså.



ne, nu ska jag nog lägga mig. imorgon får jag tydligen låna bilen hela vägen till malmö! sjukt skönt. får typ en timmes extra sömn och enorm bekvaämlighet till jobbet :D yiiiha

en bild jag hittade som jag lagt upp tidigare. såg sjuuuukt trött ut på bilden, därför valde jag den! :P hahaha


RSS 2.0