flyttar hemmifrån fyra dagar

that's right :P jag tänker flytta hem till Daniel några dagar. Ska bli skönt att chilla lite och strunta i alla läxor och prov som jag har gjort nu dessa dagar innan helgen för att kunna umgås med honom ordenligt!


ni kan nå mig på mobilen! ;)

(




min outfit i fredags... hittade bilderna nu. tog dock av mig jackan inne på strandbaden hehe



Snart lägger jag upp bilder på en vinterblottare och en katt som kan öppna dörrar

mallorca <3

nepp, ingen skymt av frida inte! kanske i annat avsnitt... skit samma :P hade iaf sjukt kul under inspelningen och fick en bra slant för att medverka ! ;)
kände iaf hälften av barnen, gick på min skola och har varit lärare för dem i vissa tilfällen :P även vissa platser (stranden framför allt) var min vardag på mallorca. Sjukt kul att se när man känner igen sig och var med på inspelningar!

nu blir det film och mys i soffan sen sleepy time

*

myyyyyyyyyyyyyyyyyysdag mmmm me likey

^#

igår var jag på tjejmingel hos Lina! Jättetrevligt, tack för igårkväll ifall någon av tjejerna från igår ser detta inlägg ,)
Efter det cyklade jag hem till Daniel för att träffa honom och sova där. Myspys. Idag har vi degat några timmar på morgonen och så nu har jag kommit hem. Jag har gått en lång strandpromenad på 50 min ( i rask takt! ), ätit lunch, duschat och städat. Nu ska jag plugga projektarbete och sen ikväll ska jag vara med på tv, SVT1. Det måste man ju se...

soon

fixat naglarna ;)

helg snart helg snart helg snart helg snart helg snaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart *

shiiieeet

Asså här har jag klagat på att svenska skolsystemet är segt,.. och nu helt plötsligt har jag jättemycket att göra! Eller fram till onsdag iaf. Efter onsdag är det chill igen,.. vill att dessa tre dagar ska gå skitfort!



bloggar mer sen om hur veckan går..

helgen kommer bli skitball ,)


{ :

Tiden går, ganska fort faktiskt men ibland känner jag att jag vill att det ska gå fortare, ibland långsammare. Varför kan man inte bestämma sånt? Fast egentligen, det är nog bäst att tiden går som den går annars hade inte världen slutat upp så bra hehe. Jag vill att skolan ska gå jättefort och att helgerna ska gå långsamt.
Jag är inte längre singel kan jag meddela. Jag trodde det skulle kännas konstigt men det gör det inte, bara annorlunda, på ett bra sätt. Jag trivs sjukt bra med honom.. ^^,

Igår fredags sov jag över med pojkvännen, sen var vi typ hela gårdagen. På kvällen var det middag och gäster hos mig, sen drog sig ungdommarna in till grannen och festade vidare med vin, spel, hög musik och galet dansande i solbrillor hehehe.
Idag sov jag sjukt länge, behövde det. Nu ska jag plugga... en del att göra faktiskt :/


E.J

jag tänker sprida vidare en bild på internet som jag älskar, hittade den för några minuter sedan... suttit och inspekterat lääääänge! Titta vilken oerhört snygg varelse:



om man någon gång lär känna denna varelse en gång riktigt väl, inser man att man aldrig kommer kunna leva utan henne. <3


Patrick Swayze <3

Nu är han död, dog i måndags. Sjukt synd! Jag har inte sett så många filmer där han är med men en av mina favoritfilmer (bland de absolut bästa) är Dirty Dancing! så underbar film...


 


^^,

asså jag är så dryg med blogg, bilddagbok, facebook etc. numera! Har annat för mig nuförtiden ;)
Varit med någon hela veckan typ, hela helgen också,.. haft det så sjukt bra. Fredag gick jag ut i malmö för första gången,.. annars har det ju varit Palma. Det var kul! Vi var på ICE - kareokibar :P . Var där med Daniel och hans kompisar. Gör väldigt gärna om det! Trivs som fan just nu säger jag bara. Dessutom har jag börjat träna på gym. Längtar till att hösten ska komma på riktigt!! Ja ska snart köpa vinterjacka och stövlar :) Ska bli naajs men ekonomin är sjuuukt låg just nu xD. Har dock diskuterat aktier etc med pappa idag,... han hjälper mig med sådant..

Saknar elinor <3


seg

seg
seg
seg
seg
seg
seg

asså... om man är ute och festar en tisdag, dricker alkohol och ska upp klockan 06:30 morgonen därpå för att gå till skolan, då är man körd.
Här sitter jag, seg som en segis ! :P


lördagkväll - söndag

Igårkväll var jättemysigt tycker jag! Vi hade musik man kunde utantill sedan man var liten, nedsläckt i hela vardagsrummet med tända ljus överallt. Fyra trevliga personer (Frida, Anna, Daniel och Philip). God hemmalagad mat, efterrätt. Gott vin, spel, konversationer och skratt.
Sedan stack Philip hem, Anna på fest och jag och Daniel hem till honom. Jag sov över där, hade jättemysigt. Idag har jag varit med Daniel hela dagen, längesedan jag chillade så extremt.!
Nu sitter jag och hyper-pluggar! Psykologi ... intressant faktiskt, men drygt.

Ikväll ska ja se en film som Daniel säger är bra - The Hangover. Planera och fixa inför ny vecka..


helg

<3 <3 <3 <3 <3 <3 sååå känner jag för att det är helg och lördag. Härligt!

Igår var jag hos Philip med Anna, vi chillade och mös. Idag vaknade jag typ halv tio, åt frukost och övningskörde till optikern. Idag lyckades jag/vi få in linserna! Jag lyckades även få ut dem och in dem själv innan jag gick hem. Känns jättebra. Nu ska jag ha de i en vecka och sen ska jag få hem allting och hantera på egen hand.
Nu har jag precis målat naglarna, fransk manikyr. - skitsnyggt.
Snart kommer en svensk familj vi lärde känna på Mallorca, de ska sova över här en natt. Ska bli kul att träffa dem igen, de kommer när som helst! Vi ska äta lunch och fika.. sen ska de iväg på bröllop etc.
Ikväll är det middag med Daniel, Anna och Philip. Ser verkligen fram emot det. Det blir vin till maten, pepp för lite skratt och flumm ,) aight anna? <3

lägger in en bild på mig som pussar mot kameran, pusshumör idag! glad och lycklig hihihi :D (sepia, passar till hösten)


:)

mm, allting rullar på. Mitt liv just nu känns faktiskt riktigt bra! Vet inte vad jag mer ska säga... kan faktiskt inte gå ut med de bra sakerna helt officiellt ännu. Låter skumt, menmen... :P

ps: att skaffa linser är mycket mer komplicerat än vad jag trodde.. det gör du stört ont! De går inte in helt enkelt..

xx

2 och en halv timme för tidig i skolan.

Känns,.. inte så bra faktiskt, njäee! Kommer hit, trött, och väntar på att datorkunskapen ska börja men får själv gå till administrationen och fråga var läraren är.
någon lärare på sunds: eeeeeh, näe asså han är sjuk.

Men TACK för att man får reda på det när man tagit sig hit skittidigt på morgonen, nu sitter man här och gör typ ingenting,.. vadå ta tid från eleverna?! H*lvete.

Lite damp-varning där då..

mm,.. kul kul kul, vad ska man göra? -.-


har iaf fått mitt personliga schema nu (har det pga att jag har gjort kurser som de andra i min klass inte har gjort och tvärtom), det ser ok ut MEN det vore bra ifall lärarna kunde sammarbetar med eleverna. Hur svårt ska det vara?

nu ska jag sluta med detta humöret

ps: jag var på sjukt bra humör i morse av någon anledning,.. inte längre.

RSS 2.0