pirr och glädjekänsla samtidigt

Nu är jag i skolan,.. klockan elva ska jag ha slutprov på NK A och det ska bli sjukt skönt att kunna lägga den kursen bakom sig. Att ha någonting gjort och färdigt är ibland något av det bästa jag vet. Efter provet är det lunch och sedan ska klassen (på fyra pers + Linn som är läraren) åka till Deia. Det är en jättefin by/plats på Mallorca. Jag har varit där ett antal gånger om man säger så men det är alltid lika mysigt. Bussen åker tillbaka därifrån vid fyratiden, då ska jag hem och chilla och sedan får vi se vad som händer ikväll. Det pratades om restaurang och lite firandes? Vi får välla se ;)

girlylicious *

såhär ligger det till: när en människa känner en människa som man tycker om väldigt mycket, tycker man oftast om den människans kompisar på andra "hållet"... å då är det såhär att elinors kompisar från Östersund kommer till paradiset ikväll och moi är sjukt pepp.... liiiiiiiiiite konstigt ändå att jag är pepp på att träffa och umgås med östersundare som jag aldrig har träffat innan. men it's like that. Det ska bli sjukt kul ;) lovar att det blir utekvällar, stranden, spanjorer, drinkar, skratt, flirt, solbrända tjejer, maritimo'n och dans!!!!!!!!!! yiiiihaaaaa

ewjhneomhui hf,uhafv9wso,99uahnef <---- energi som e och f kallar det ~~

färdig med EsV

Jaha, då har man klarat av den kursen !! Känns skönt. Elinor och jag var och hämtade ut bilderna på pp.. i morse hade vi ett föredrag med powerpoint för alla elever från åk 1-9, lite pinsamt iom att några bilder var ganska så nakna... en fina blev dem! jag lägger nu upp halva tavlan från den svart och vita. (vi gjorde en tavla i färg också) den i svart och vit har vi även bilder på våra ryggar och man ser en liten bit ner på rumpan men det känns inte så bekvät att lägga in den på internet faktiskt...


electric feel ~~~~~~~

sitter och garvar åt Elinors underliga läten. Det är nog parningstid eller något denna månaden.... Vi pratar med en fransk kille på msn som jag har lärt känna, sjukt bra för att öva franskan ;)
Vi (jag och plupp) ska senare in till pp (porto pi) för att ta ut några bilder vi ska framkalla inom EsV-bild och så ska vi fika,, såklart.
elinor 15:32 : mitt bröst håller dej UPPEE!!  (går lite från mörkt till väldigt ljus röst, finfint)

mm, som ni märker har vi en väldigt intensiv dag. Vi har sjukligt mycket att göra men gör sådant vi egentligen inte har tid med... fy!

BAYE FALL säger: (franske killen)
tu es une creature naturelle et physiquement parfaite

 DENNI!!!!! inte alla som är så =) hahaha

flum, säger jag bara.

tänk vad vänner kan göra en glad

Visste inte att ett svårt liv kunde gå till ett toppenliv tack vare vänskap <3


inte supernyktra men ändå!

skåne-power !

vi är goda ;)

vi firar mycket vi... det gör vi rätt i

:) (:

xx

me likey

Mmmm jag har kanske blivit lite beroende av melf? Jag mår bra och har det sjukt bra med det gänget. Sinnes. I torsdags var vi på en mysig restaurang i Palma där Shu (en japansk kille vi känner) skulle vara kock. Vi fick in olika små rätter hela tiden, vissa jättegoda och vissa mindre bra. Vinet var en höjdare! Riktigt gott. Vi tog bild på det för att kunna köpa hem senare till fina tillfällen ;)
Igår /fredag hade vi en väldigt intensiv dag både jag och Elinor. Vi hade ju studiedag... hon kom hem till mig klockan elva på morgonen. Vi satte igång direkt med Estetiskt Verksamhet (kroppsmålning), sista arebtet i den kursen. Vi höll på ändå tills klockan slog halv åtta på kvällen. Enda pausen vi gjorde var en halvtimme klockan halv fyra då vi åt lunch. Mys säger jag bara. Vi duschade ungefär så många gånger som man gör normalt sätt på en månad och målade med väldigt mycket färg och glitter. Vi fick till riktigt fina bilder faktiskt! Lovar att lägga ut några senare. På kvällen hade vi också riktigt trevligt! Det hände en hel del på maritimo'n. Våran kompis skulle med ambulansen för att ha blivit slagen av tre killar som var rasistiska mot honom (han är från domenikanska republiken). Stackare... Jag hatar att folk inte bara kan acceptera varandra, vad spelar det för roll var man kommer ifrån? Jag och Ludwig hade djup konversation om det igårnatt (vet dock inte om han kommer ihåg den konversationen hahahaha)! ;D
Ikväll är det inte bestämt hur vi gör ännu... jag är pepp på att dega hemma själv i soffan men det kär nog inte bli så hehehehe

rosa är fint haha


bra dag

 bild från i fredags den 17/4 utanför moon.

Idag på morgonen hade jag och Elinor muntlig redovisning - "Palma by feet", det gick bra! Läraren var jättenöjd. Efter det såg vi ghandi (hoppas jag stavade rätt) för att vi håller på med hinduismen i religionen just nu. Men filmen ville inte ta slut! Så efter ett tag (nästan tre timmar) stängde jag av och bestämde med Elinor att hon var fri att gå hem och vila innan gitarren, så skulle jag arbeta med annat. Klockan halv fem ska ja träffa pluppisen igen på plaza mayor och shoppa lite (jag vet att jag inte borde, ska mest titta ;) ) och klockan sex ska vi möta Ludwig OCH Malcolm på bar bosch. Det var ett tag sedan man såg Malcolm känns det som, ska bli kul att träffa honom igen!! Senare ikväll ska jag plugga lite till och sedan lägga mig med min bok och läsa tills jag somnar typ.
Nu ska jag avsluta ekologi-uppgiften och dra mig hemmåt och duscha...

melf - utan m



Elinor - den smarte! Hon har kommit på ett namn till oss fyra tsm - melf. Smarto ;)
Igår hade melf filmkväll hos ELinor fast utan m- Malcolm. Stackarn får vara med oss en annan gång helt enkelt. Kändes lite ensamt utan honom ibland, men vi ringde ett antal gånger iaf haha. Kvällen var jättemysig, och filmerna skitbra! Se7en är ett måste! Sjukt bra film. Nutella till fimen är ett plus ;)

Idag har jag börjat "förbereda" lite inför skolan som börjar imorn. Senare ikväll, vid niotiden, ska Dani hämta upp mig. HAn bjuder mig på middag hemma hos honom, sedan ska jag sova där. Han kör mig till skolan imornbitti - yiha. Najs säger jag bara.

Nu ska jag gå en promenad * xx

fest fest och fest

jaaaa som ni vet festar jag en heeeel del! Det gjorde jag i onsdags och igårkväll speciellt. Vi var på hard rock cafe, sedan YaYa, TC,... allt möjligt annat och avslutade med Abraxas. Det var faktiskt väldigt kul men lite bad stuff hände också. Jag har oönskade skador/märken på min kropp vilket inte känns bra inför ikväll då jag ska träffa Dani. ush ush ush

Visste ni att man kunde få sugmärke på läpparna? (helt blåa)

besviiiiiiken

Anna Charlotta Brahed

Det finns faktiskt inte så mycket att säga. Vi har känt varandra typ nio år.. ganska många år! Vi två kan helt enkelt inte leva utan varandra. Utan henne är jag inte Frida, så enkelt är det. Vi två har klarat tre år snart på distans, det är starkt gjort. Jag kommer hem till sommaren och kommer då umgås med henne väldigt väldigt mycket. Jag saknar henne så att det gör ont jag tänker på henne varje dag. Folk säger att de älskar varandra varje sakund säkert.. men jag tycker att ordet älskar används för ofta i vissa tillfällen. Det ordet ska bara användas då man verkligen menar det. , och mycket mer än så. Säga att jag älskar henne, räcker inte. Men nu är det så att inget språk har ordet som slår älskar, därför kan jag inte förklara vad jag känner. Hon betyder oerhört för mig.



vi för alltid

Menorca

Okej, så nu är jag tillbaka till mitt lilla paradis. Skönt, men resan till Menorca var inte helt fel. Min beskriving av ön: jurassic park, byt ut dinosaurierna till kor och de människor som finns kvar på ön är 60 +. Ön kommer alltså inte att överleva länge till.. men jag har hört att många /några ungdomar firar midsommar här.. det är väl det som räddar det hittills. Det är en mysig, speciellt ö men inte riktigt min stil som man säger så.
Menorca = gamla människor och kor
Mallorca = för allt och alla, paradiset
Ibiza = fulla ungdommar och fest

Slutresultat = Mallorca är bäst. Man kan ju alltid annars åka till Menorca om man vill isolera sig själv eller till Ibiza om man festa till det rejält några dagar. Jag har redan planerat att åka till Ibiza någon gång, säkerligen med bästaste bästisen Anna. Har jag berättat om henne någonting på bloggen förästen? Tror inte det,.. måste ju göras för att hon är min andra halva <3
Henne får ni alltså lära känna snart hehe ;)


citat av Joan Baez

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.



PaCkAr

Jag åker till Menorca imorgon,.. bara två nätter men ändå.... man måste ju ha med sig packning såklart. Jag åker med mina föäldrar. Ylva (lillsyrran) är på skidsemester med klassen! Lyxigt juh!
Vi ska bo på fint hotel, njuta av lovet, utforsta lite av Menorca, mysa runt,.. etc. Det blir vardagskläder och restaurangkläder som ska med + "toalettgrejer" för att vara lite fresh. Det ska bli mysigt att få spendera lite tid med föräldrarna och hitta på lite nya grejer.
Hoppas att allt är bra med er! Jag bloggar om resan när jag kommer tillbaka ,) Jag kommer hem på onsdagskväll, får se om jag orkar blogga redan då.

xx

läsare

Hej!
ser att du bor på mallis! Härligt! Pluggar du där? Kan inte du skriva ett kort inlägg om vad du gör där och hur länge. Har nämligen själv planer på att bo o plugga utomlands!

Mvh
Lilly

Hej Lilly! Självklart kan jag det. Det är såhär, att jag älskar att resa och vägrar stanna hela mitt liv i Sverige. Det finns oerhör mycket att se och uppleva i världen. Mina föräldrar är smarta nog och tar ut mig och min lillasyster tidigt för att läsa oss mer, ju yngre man är destu mer suger man upp, som en tvättsvamp. När jag skulle börja sexan, flyttade vi till Mallorca. Jag började i en skandinavisk skola i Palma som heter Euro Campus. Planerna var att bara stanna ett år, men vi trivdes så bra att vi bestämde oss för att stanna ett år till. Men denna gången satte mina föräldrar mig på en spansk privat-skola, så att jag skulle lära mig språket spanska. Det var väldigt tufft i början, men jag lärde mig spanska och fick hur många vänner som helst, lärde mig deras kultur etc. Efter det andra året på mallorca flyttade vi hem till Sverige igen. Jag skulle gå ut grundskolan där. Men när jag skulle börja gymnasiet, ville familjen göra något "nytt" igen. Mina föräldrar och lillasyster Ylva skulle tillbaka till Mallorca, men pappa frågade ifall jag ville gå första året i Frankrike. Jag tänkte "varför inte" och gav mig ut på nytt äventyr. Det är det tuffaste men mest "memoreble" året i mitt liv. Både bra och dåliga minnen. Min familj, bestämde sig igen för att stanna ytterligare ett år på Mallorca då jag flyttade till Mallorca för att gå tvåan där. Jag hade två val: 1- Gå "sofia distans" på Euro Campus eller 2- Flytta till Gotland sex veckor först och gå "Donnergymnasiet -samhälle språk" som skulle gå nästan hela tvåan på Mallorca. (De andra valen, att gå andra spanska eller engelska skolor orkade jag inte efter året i Frankrike). Jag valde att gå på Donnergymnasiet så att jag skulle få gå i en klass. Jag fick lov att spendera mer tid på Mallorca än planerat. I.o.m att familjen bor här(Mallorca) så var det inga problem. Många har tyvärr åkt tillbaka till Gotland för att fortsätta sista delen där men jag och Elinor stannade kvar för att fullgöra ( med + ) hela tvåan. Nu kommer det två till elever som ska försöka igen, bra jobbat och vågat måste jag säga då. Det är tufft att bo utan sin familj, komma till ett nytt land för att lära sig nytt språk, kultur etc men det är det värt! Det blir ett minne för livet och man mognar så himlans mycket. Synd att inte alla förstår eller tar vara på det.
Efter detta året ska jag slutgöra "samhälle språk" på sundsgynasiet i vellinge. Min lillasyster ska börja gymnasiet där också och göra hela gymnasieutbildningen där. Sedan (om tre år) kommer jag knappast bo i Sverige. Om jag gör det, kommer jag resa väldigt mycket.
Förutom att gå i skolan, träffar jag nytt folk, lär känna människor, träffar kompisar sedan innan som jag har känt i fem år nu, festar och lever livet. Det är upp till en själv vad man gör med sina chanser... Vill man leva på ett visst sätt får an göra någonting åt det och inte ha för höga förväntningar.

Det var/är en liten sammanfattning till dig Lilly. Fråga gärna mer om ni undrar.

xx

myndig -> svårare än vad jag hade förväntat mig

När man blir myndig, fyller arton, är det första man tänker på festa lagligt, fler möjligheter, göra vad man vill, köra bil etc.. Men,.. har ni tänkt på konsekvenserna? (Elinor, det lät väldigt moget av mig - håll med!) Festa lagligt, jomen då måste man se till att man inte dricker för mycket av alla drinkar som erbjuds och kunna kontrollera sig själv så att man inte gör dumheter och åker in av snuten. Möjligheter, självklart en bra sak... men det blir inte alltid som man tänkt sig (vet själv inte vad jag syftar på här). Göra vad man vill, här har jag ett bra exempel! Jag har precis piercat min navel, både mamma och pappa tycker att det är snyggt och helt okej. Men jag har även nämt att jag funderar på att göra en tatuering (liten text som knappt syns om man inte riktigt visar den för någon eller om man endast har bikini eller underkläder på sig).. Det är nu då ingen som kan säga till mig att inte göra det, MEN pappa blir ledsen. Jag vet inte vad ni har för relation med era föräldrar, men jag står min familj sjukt nära och klarar inte av att göra dem besvikna. Skulle jag göra en tatuering, skulle min pappa bokstavligt talat bli ledsen. Och det vill inte jag. Så "att göra vad man vill" får man tänka efter lite noggrannare på helt enkelt. Köra bil... jovisst! Men först ska man ta körkort!
Som ni vet är Palma en stad där man festar en hel del, speciellt om man är pepp varenda helg! (Har även blivit vardagar nu). Jag och Elinor har nu bestämt att vi ska dra ner på drinkar och annat crazy som är kul lite då och då men som kanske borde kontrolleras lite.

Idag har jag och E varit på stranden hela dagen, underbar dag. Nu har jag kommit hem, dricker nu kaffe och ska skriva lite (borde skriva sjuuukt mycket) på ett arbete. Ikväll blir det middag med hela familjen och film. Klockan halv tolv ska jag till YaYa med lite svenska ungdomar (mellan 17 och 22) och sedan drar vi väl ut på fler pubbar/barer och diskotek. MEN ikväll ska jag och E ha en "total-nykter-kväll/natt" !

Wish me luck
   xx

abraxas <3


happ, då var det gjort!

Jag har varit dålig på att uppdatera mig, men det har hänt så sjukt mycket! Helgen har varit crazy! Jag har lagt upp två stora album på facebook som är 100% sevärda. Det är festandet på maritimo'n förstås! Titos, Tequila Coyote, Cultura Club, faradio, Yaya,.. vissa av ställena har vi kört flera gånger i helgen! hehehehe... ,)

Något jag även gjort (ganska hastigt och överraskande) var att pierca mig i naveln! Helt sjukt, jag bestämde mig helt plötsligt för att göra det. Först "tvingade" jag med Elinor, Carro, Sofia och Therese inne i hela innerstan i palma för att hitta tatuerings/piercings-butiken som jag hade bestämt mig för att göra det på. När vi äntligen hittade den (efter tusen omvägar, Elinor ska ta äran för det var hon som hittade den! ) Det var snyggare och renare än vad jag trodde det skulle vara. Jag var så orolig över att jag skulle behöva gå i i en sunkig liten affär, typ före detta garage eller något med skrikande rockmusik på högsta volym och nålar överallt och folk som skriker. Men inte alls! De fick inte ens följa med mig in och hålla handen pga renhetens skull typ. Det lät ju bra, för Elinor bl.a. är ju såååå smutsig! haha nej men jag blev lite orolig, tittade olyckligt på Elinor och gav henne väskan. Jag vände mig om och där framför mig ligger lite nålar och annat som jag inte ens vågade fråga vad det var. Men har man sagt att man ska göra något så ska man göra det också. Efter A kommer B. SÅ när han har ritat lite på min mage så lägger jag mig ner och hyperventilerar och trycker in mina (nuvarande långa för en gångs skull) naglar i "sängen". Jag hade väntat mig två stycken "lager" att trycka igenom men jag hade ju inte tänkte på fettlagret (som alla har haha). Så det var typ: ajaj klick (skinn), oj shit aj (fett) AJ FAN ETT TILL (skinn). Sedan skulle han sätta i smycket, det gjorde inte lika ont. Sedan skruvade han på den lilla kulan och så va det färdigt. Jag hörde hur tjejerna jublade utanför fönstret, de hade sett genom springor. De hade sett ut som om jag var på väg att svimma, vilket säker också stämmer. Men nu är det gjort och jag är sjukt nöjd! Det var värt det, utan tvekan.

Veckan är typ fullbokad för massvis med roliga saker! Igår piercade jag mig då efter lunch, sedan hade jag och Elinor myskväll hemma hos mig till sent på kvällen! Idag har jag blivit klar med kursen Religion A och ska kanske till stranden med Elinor efter lunch. Vi får se om de lite småkyliga molnen försvinner (jag är ändå bara shorts på mig, skönt!). Imorgon är det sista skoldagen och sedan har jag blivit bjuden till "volleyboll" på stranden i Portals. Känns lite pirrigt men skitkul. Skitkul för att många roliga människor ska dit och för att det är en kul grej som Giacomo har fixat men pirrigt för att min ex ska också dit... På torsdag ska jag kanske jobba för att tjäna lit cash och hjälpa till på svenska kyrkan och sedan på kvällen är det middag hos Levenhaupt. På fredagen är jag ledig, kanske stranden om fint väder, och på kvällen blir det nog middag hos Gholin om jag minns rätt! Sedan strandfest ;) !!!!!!!!!!!!!!!! Mycket myyyyyyyyyyyyyycket najs säger jag bara! Exet ska även dit,.... fanfanfan och yesyesyes! :S Saknar honom, som vän.

Helgen,... får jag nog inte planera för Elinor thihhhh <3

på en toRsdag!

Jag fick en skön sovmorgon, åt frukost i lugn och ro och stannade i köket ett bra tag. Plötsligt ringer det på dörren. Elinor hade kommit med Carro på köpet! Carro går/gick i min donnerklass. Hon är här på semester :) De skulle bara låna toaletten och låna tröja men jag tänkte att jag lika bra kunde följa med dem in till stan. Jag hade nämligen ingenting planerat för dagen. Det är jag glad över att jag gjorde därför att vi hade faktiskt riktigt trevligt! Vi åt lunch tillsammans, gick runt i stan och pratade, shoppade och gick sedan hem till mig och drack té. Dagen har gått fort! Imorgon är det tennis som gäller.

Jag har blivit sugen på att ta hål i naveln, vad tycker ni?!!?

hihi black and white. På tal om det! - > "the king of pop" gör ju comeback i London ,) någon som ska dit? jag har lite funderingar på det faktiskt...

Plupp, den saumiska princessan.

Det var en gång på Gotland. Jag började en ny, intressant skola i Slite. Jag var helt ny och lite ensam, jag hade till och med familjen med mig dit. Kändes som om jag skulle börja ettan. De fick däremot gå sen när jag skulle träffa min klass. Där lade jag märke till den andra nya tjejen som också skulle börja tvåan, i min klass. Spännande tjej. Glömmer aldrig hur synd det var om henne när hon skulle kommentera ena tjejen i klassen som var lite annorlunda (menar inget negativt). Jag kände riktig medkänsla och ville typ skrika ut något för att få henne att slippa lida. Stackars brunhåriga, lockiga söta flicka. Redan första dagen följde jag med henne hem, med alla andra tjejer i klassen. Hon bodde nämligen precis bredvid skolan i ett eget hus - woooow tänkte jag.
Jaja, skoldagarna gick och jag lärde väl känna allihopa lite grann... ingen speciell direkt. Men vad händer när allaihopa åker, sex veckor senare, till mallorca? Jo, jag "intresserar mig" allt mer för den brunhåriga, lockiga söta flickan med eget hus i Slite. Hon var annorlunda, spännande och hade samma åsikter om livet som mig. Vi började umgås mer och mer. De andra åkte till Gotland medan vi två levde livet som två kända tokiga livsnjutare här på Mallorca. Numera umgås vi dagligen -> i skolan, efter skolan och på helger. Tröttnar man inte tänker ni då.. ? Nej, faktiskt inte. Jag förklarade för henne häromdagen att det finns tre nivåer på vänskap. Först en vanlig vän, sedan bättre närmare kompis och sedan den kompisen man kan umgås hur mycket som helst med men som man inte tröttnar på. Någon man trivs med, kan vara sig själv med. Jag har kommit till det stadiet med henne. Jag lär mig något enormt dessutom av henne. Jag avgudar denna tjejen.

Elinor, heter hon.



blue and red hair



Mmm, ser ni vilka dessa är? Jag och Elinor såklart! hehehe.. Estetisk Verksamhet - Bild, då får man göra sådanahära roliga saker ,) vi hade riktigt kul hela förmiddagen. Elinor lyckades väldigt bra, jag däremot ser väldigt pigg ut, lite föör pigg kanske. På eftermiddagen tentade jag min sista del (muntliga delen) i franska steg 1 och 2... och som alltid då så ska det firas! Man firar (f.e.l.m.) = (frida.elinor.ludwig.malcolm -> ja kommer kalla oss fyra så numera, blir så jävla jobbigt att skriva alla våra namn heeeeeeeela tiden heheheh), vi fyra firar iaf så fort någonting bra händer. Men jag ska erkänna att kvällen förberedes innan jag kom på att vi kunde fira min avslutade tenta. Det känns lite som om vi måste ha en "ursäkt" för att få lov att dricka drinkar på en vardag. Vi lever livet, vad mer kan jag säga?

Crkusen med barnen gick bra. Blev dock lite orolig när jag spelade så död/avsimmad som möjligt samtidigt som alla barnen hoppade på mig och drog av mig kläder och kittlade mig överallt. Det gäller att man anstränger sig! Elinor blev orolig också, hon ville ju inte elda upp alla små söta gosiga barn! Men det gjorde hon inte, hon hade 100 koll på vad hon gjorde. Elinor är faktiskt, utan tvekan, en av mina idoler! haha, jag skojar inte! Jag måste be om hennes autograf snart,.. fast än att jag träffar henne dagligen.. Tror det är dags att skriva ett inlägg om henne kanske? Jo, det ska jag!

RSS 2.0