matematik C

ush, är mitt första ord när jag hör ordet matte. Och nu måste jag läsa matematik C för att komma in på programmet i helsingborg jag vill läsa sen nästa år! hittills går det ok.. eller okej, var en del tal jag inte förstod. kanske inte så ok ändå.. asså jag vet inte.

men elinor, du VET hur det är med matte... inte vårt bästa ämne precis...

behöver dricka kaffe nu,.. beroende? ja, lite tror jag :P


lund.

mm elinor jag har ju precis skrivit ett helt mail till dig på facebook om min dag! ska dra ut lite text därifrån och lägga till här bara för att ni som inte fått mailet kan få lite update.
:

"jag gick min första kurs i lund idag. du hade ÄLSKAT lund ! asså det finns inte en ända människa som ser likadan ut som den andra. (i höllviken är alla likadana typ). sjukt mysig stad! bara massa studenter. dock blir det nog en HEL del plugg + matte c+ jobb. det kommer blir asmycket för mig denna terminen. men sen är matten och mr (mänskliga rättigheters kursen) klar så i vår har jag bara jobb då... xD skönt."

men lund ska bli riktigt mysigt.

"ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ juste! på vägen hem idag när jag skulle gå till bussen (i lund) så kom det gående en KOPIA av alvaro ! jag trodde en sekund att det faktiskt var han xD sjukt! sen när han gick förbi så självklart pratade han spanska med sin kompis... åå vad jag saknar honom."

här får ni en bild på honom ,) min bästa killpolare(och mig)


lördagkväll

nu drar jag hem till pojkvännen för förfest.. ska cykla dit men det öste precis ner regn utanför fönstret så jag väntar lite, vill inte sabba håret som tog mig TID att fixa! plattat det ..

har på mig ett par tajta svart jeans, en fin brun tröja i "lent material", guldring, guldarmband, guldörhängen, och så ska jag ha mina höga skor med "bruna band" över fötterna ;)

sminkat mig med guld runt ögonen nice nice

love you


igår


parati

jo, oj. nu tänker jag börja med denna bloggen igen då jag slutade med den andra bloggen jag började med.. :P jag kom nämligen fram till att jag likabra kan publicera det viktigaste på facebook till mina vänner runt om i världen.

denna blogg dedikerar jag framförallt till elinor jakobsson<3, min ängel. (para ti)

ska skriva lite alldagliga saker här till henne. ni andra som vill läsa får, självklart, också läsa. men det kanske inte faller tillt erat intresse,.. jag och elinor har våra speciella saker som intresserar oss.... hehe

välkomna iaf! ,)

RSS 2.0