det går bra

veronica maggio, hon är så härlig! hennes nya album satan i gatan,mmm.

jag vaknade vid åtta, lade mig i min puffiga säng igen och somnade om i ljupa andetag, hörde hur seglet utanför ovanför terassen slog till från vinden emellanåt. vaknar igen vid tio, sätter på en mysig lugn skiva i vardagsrummet, gör kaffe med skummad mjölk och kanel. öppnar dörren ut, tar filten tidningen och kaffet med mig ut och läser. sitter kvar ett tag i min för stora herrskjorta från h&m.

går in igen, går ut på framsidan istället i solen och klappar katten.

nu har jag städat inne, tvättat mina skor som blivit skitiga efter helgens KB och utefest (sommartecken?).

blivit sjuk, har slemhosta och förskylning.. därför bara tagit det lugnt måndag till idag.

imorgon ska jag på "sneak peak" i Helsingborg , Campus , där jag ska studera till hösten (förhoppningsvid;)).. Vi ska hälsas välkomna, få inspiration, fika och höra andra elever berätta om studentlivet och sen även få en guidad busstur där man får chansen att se studentbostäder,nöjesställen och andra studenthak..
måste ju vara bra! ska ju flytta dit och har bara varit där två gånger då jag kommer ihåg liksom... mycket mysig stad må ja säga.

nu ska jag nog ta på mig bikinin och sola några timmar ^^

btw, såg filmen "dumma mej" eller vad den nu heter. dryg i början men de små gula gubbarna....sååå härliga! hehehe


från italien, här har du elinor

det är den i glas, blå och lila
dessa är köpta i sverige xD.. men nya
skinn ballerina ;)

sommar?

blivit mycket träning denna veckan, varje dag hittills ;) men det är den röda veckan, så jag äter inte så hälsosamt som jag borde...

imorgon ska jag jobba grån 7.30 - 14.30., när ja har slutat kommer daniel in och så ska vi mysa runt lite i stan och sen ta en fika/drink after work med mia och kanske jeppe och sören. det ska bli niice.

jag behöver köpa en take-away mugg som jag kan använda när jag ska iväg och inte hinner äta frukost eller dricka kaffe/te etc, kommer spara mig tid och pengar!

ska även inhandla en helt vanlig svart t-shirt, varför har jag inte det?

lovade att säga vad jag shoppade i italien,.. och det var ett år typ eller? haha detta;:

blus, ballerina skor, festskor, klänning, berlock pandora (fake..), brillor, vykort och på taxfree lite alkohol som kommer komma till nytta ;)

bilder? mm ska försöka ta :D

i did it

jag joggade idag, faktiskt! och det gick bättre än mitt mål jag hade satt upp för mig själv! så det känns ju bra...

min pojkvän är nog den gulligaste och bästa som finns, eller han är det. igår hade han fixat till det jättemysigt. ni vet de "ljuden" man kan somna till, vågor som rullar in, statsljud, åskväder, regnskog etc för att somna bättre. han hade fixat sånna ljud till oss igårkväll, somnade till det och det var oerhört mysigt. vi inledde natten med åskväder, hamnade 50 min senare på stranden och sedan vaknade vi mitt i natten i en regnskog. deni!

mötet med chefen igår gick bra, ska praktisera i receptionen v.26-31 fulltid :D karriären tar fart ;)

imorgon är det möte på arbetsförmedlingen och sedan marklyft (bland annat på gymmet) med daniel, lundahl och marcus. kul. enda tjejen.. men beach 2011 ska bli najs.

ser nu på house, mysig och spännande serie samtidigt.

sover själv inatt, kan bli svårt.

hälsovägen till beach 2011

mm, även nu jag tänker klaga på min vikt, som alla andra som bloggar. haha. gick ner 4-5 kilo för inte så längesedan och mådde så braaa! nu har jag fuskat några dagar och gått upp igen :/ vet inte hur många kilon, två-tre kanske. mår dåligt när jag går upp. inte det att jag tvunget vill se ut som modeller, kändisar etc. jag mår helt enkelt bättre vid en speciell vikt och träning och bra kost.

så... måndag imorgon. nästa vecka, v. 19 blir det en hälsovecka till max.

måndag (imorgon): jobb + möte med chef, gymma, "ta hand om mig kväll" (obs!inte kränga glass och glo tv)

tisdag: jogga (vilket jag inte gjort på jättelänge, ska komma igång igen och börja med en gång i veckan tänkte jag), rensa datorn, planera inför ett möte, klippa håret, kanske träffa lite folk?

onsdag: möte, gymma, välja ut bilder till album

torsdag: jobba, möte med chef

fredag: njuuuuuuuuuuut av jobbfri helg! dansa mycket :P

vad det gäller kost denna veckan så blir det protein och lätta mejeriprodukter som kickstart liksom. inget farligt.



känner redan nu att jag kommer må bättre så snart. ^^



riktigt snygg kropp har Tyra, hon bloggaren. shit. men min kropp är inte "byggd" så, så det kan jag glömma. men inspereras gärna av hennes bilder :)

saknar

RSS 2.0