Bad Romance

http://www.youtube.com/watch?v=ACm9yECwSso


låten är så hiimla bra ;D

halkan!


nu äntligen kommer jag lite mer framåt,.. har bokat in halkan i januari (med tanke på att det är jullov, så vill jag kunna ta det lugnt och inte stressa allt för mycket).

Denna helgen ska jag bara ta det lugnt, jag var sjukt festsugen innan men jag orkar helt enkelt inte. igår kom allting som en smäll i huvudet på mig! Därför ska jag ta det lugnt och chilla med Daniel hela helgen :) ska försöka få honom att hjälpa mig lite med teorin också ;P men det vet jag att han ställer upp på ,)

Nästa helg ska jag till LONDON !!!!!!!!!!!

Playa Del Sol

idag var jag med på playa del sol som statist! Ni som vill kolla ska kolla extra när sven melander kommer från flygplatsen, där i bakom honom är jag med ;)

svt.se


hansakompaniet nästa

försöker ringa ZARA för att se om min kjol är klar men de svarar inte :(... åker nog in till stan ändå för att handla lite andra saker som är ett måste---- elllerrr? jomen typ ;)


2 månader


love it!

okej okej okeeeej! nu börjar det likna något ! denna veckan är sååå mycket bättre än förra!
Först och främst vill jag säga att jag och min kära pojkvän har två månader idag! Fortfarande madly in love.
Idag fick jag en rejäl sovmorgon, det inkluderade julmusik och ljuvliga teer. Hade engelska i två timmar sedan tog jag bussen hem igen. På bussen in träffade jag en gammal klasskompis, bulow. Kändes bra att träffa henne igen! Längesedan,.. fortfarande underbar tjej! På vägen hem åkte jag buss med daniel ,)
Nu försöker jag göra min engelska C - läxa --> A job application. Ganska lärorikt om jag får säga vad jag tycker... Men inte det man skulle ville göra helst av allt ikväll.
Imorgon ska jag ha franska första timmen, sen ska jag vidare in till stan och byta ut en kjol på zara som dem fixade för att den gick sönder när min syster skulle låna den (inte hennes fel, hon gjorde inget fel :P ). Ska även passa på att köpa lite annat kul när man väl är i stan!'!
Torsdag blir det vanlig dag i skolan, förutom att litteratur blir mest fika-time. sen ska jag sova över hos daniel den natten för jag är ledig på fredag. Daniel måste dock dit ungefär en timme.. men det är på morgonen så jag sover vidare hos honom sen kommer han tbx... myspys till 100!
Fredag blir ju bara sååååå underbar! Ledig dag, mys med daniel, sen på kvällen är det middag/mys/förfest hos världens bästa grannar Brahed's. Anna, min bästis (gulligt det låter) är då en del av den kära familjen.. för er som inte vet. Lite senare drar hon och jag vidare till någån fest! Inte bestämt oss än vilken vi ska på...
Lördag är det släktfest och söndag är det också släktfest! Ska övningsköra i helgen med pappa ¨¨


xx

dddddddd

sov över med daniel inatt här hemma :) när jag vaknade var mormor här! morfar och mamma är på måkläppen eller hur det nu stavas.. och snart kommer de väl hem så ska vi äta lunch alla tsm. Jag ska plugga vidare nu, precis gjort klart geografi-arbete. Sen ska jag träffa ä'lsklingen anna en stund och sen blir det bio ikväll med daniel! vi ska se 2012! sjukt peppe inför det. den ska vara sjukt bra har jag hört!

måste lägga till att mormor ser fresh och ung ut fortfarande, älskade morföräldrar <3

xx

tuff vecka börjar ta slut

jag har haft en lidande vecka med läxor och plugg och prov etc.. Nästa vekca kommer att bli såå mycket skönare. Jag har två muntliga redovisningar men de är jag ganska säker på och inte så orolig över. Jag ska inte övningsköra (endasr plugga lite teori och göra lite tester för att komma frammåt) och så har jag ett arbete som ska lämnas in men det är jag nästan klar med! En vanlig svensk, trött, elev hade kanske tyckt det var jättemycket men det är ingenting för mig! nice.
Idag övningskörde jag på morgonen med en ny lärare, Eva, jättetrevlig! Det gick bra! Nu är jag i skolan för att göra mitt arbete i geografi, ha möte med Antonio (spansklärare som hjälper mig med projektarbetet) och sen ska jag ha franska. När jag komme rhem från skolan är det liiiite finslipning och planering på skolarbeten så att jag inte behöver tänkte på det ui helgen! Sen ska jag göra mig i ornding för tjejmiddag hemma hos grannen och bästisen Anna brahed <3. Jag ser sjukt mycket fram emot det. Dock kan jag inte stanna så länge för att filmen 2012 som jag ska se med Daniel ikväll börjar halv tio. Trodde den började halv elva... Men bio med Daniel ska bli sjuuukt mysigt! Lite godis på det så.. tummen upp! Sen ska vi hem till mig och så sover han hos mig, förmodligen hela helgen ;)

xx


hotta brudar



 


Fars dag <3


mk



snyggt måste jag bara säga '!

xx

let it snow let it snow let it snow

det snöar, helt seriöst... det snöar! jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Nu skrattar jag. Självklart är det bra! Nu är det ju julen man ser fram emot ellerhur? Inte förens efter jul och nyår kan man se fram emot påsk, och sen sommaren. Så snöa på bara! men inget blask tack

inte riktigt såhär är det egentligen...

-



plugg är inte kul

tjurEn


RSS 2.0