såhär ser jag ut nuförtiden



typ, iaf den 10 juni såg jag ut såhär... bara ren uppdatering till elinor hahahahah


seriöst...

oj... kan ju lugnt säga att det var typ, år sedan jag skrev känns det som? Men nu är det så att jag fick en underbart samtal av min samiska princessa. och lovade att börja skriva igen. dessutom fnkar det ju perfekt nu när det är så mycket nytt som händer i mitt liv!

jag har 2 1/2 vecka kvar av min praktik i receptionen på hotell. har redan fått pass att jobba efteråt, så bevisligen sköter jag mig bra!! ;) jag trivs även bättre där så det är kul! jobbat upp mig rätt bra må ja säga.

börjar studera Service Management Hotel i helsingborg den 28 augusti,.. därför flyttar jag även dit och har precis fixat boende!!

helsingborgsstudent.se -> boende -> bryggaregatan. där ska jag bo ;) 25 kvadrat.

 där är ritningen! ;)

nu fattas det "bara" att måla om lite möbler här hemma jag har fått, fixa ny soffa och mysiga detaljer för trivsel ;) i badrummet har det av ngn anledning blivit färgtema rosa! hahah en sådan varm fin ceriserosa färg på handdukarna, men faktiskt fin.... ska ta bild sen :P

många möbler kommer målas svarta, snyggt som in i tycker jag!... och kompensera med lite vitt .. och kaffebrunt för den mysiga känslan.

nu ska jag göra en kopp varm te och hitta ngn god efterrätt ,) hej svej

RSS 2.0