kärlek som varar föralltid




frida   säger:
älskling, jag älskar dig
Anna Brahed säger:
jag älskar dig, älskling

den 30 januari 2009



Jag och Elinor har ju nu inriktning "Bild" tsm i Estetisk verksamhet, och då tänkte jag inviga kursen med att uttrycka i en bild hur vi kommer att ha det ikväll.

klura ut det om ni kan

عندما كنت ملء ستة مساء ، وسوف يكون حفل كوكتيل ، فإنني المقابس في المشروبات في الوقت الحالي مع الاميرة!

min och elinors sysselsättning en fredagsmorgon

"Älska sex
Lär dig se på sex som någonting härligt och bra. Sex är hälsosamt både för din fysiska och mentala hälsa, har du den grundsynen blir det också lättare att ge sig hän. Hitta vägen till din upphetsning och ta reda på vad som gör dig kåt och se dig själv som en erotisk varelse."

Taget ur www.msn.se

helgen

Just nu sitter jag bredvid en chokladätande princessa, otroligt. Idag ska vi sitta här... i skolan,.. sen ikväll ska vi på Hard Rock Café med Ludwig och Malcolm, kommer förhoppningsvis att bli riktigt j*vla roligt!! Men vad ska man ha på sig? Det är den stora frågan.. Jag vet ju redan vad jag ska beställa (som första drinken ikväll) - mumsmums ;)
På lördag är jag bjuden på middag och på söndag ska jag slappa... känns bra. Men jag har lovat Elinor att inte planera för mycket så det är mycket möjligt att jag får mer att göra eller att planerna ändras hehe.

xx


REKLAM

Jag tänker göra reklam idag, för två saker till och med!

1. Choklad
Här har vi ett choklad från Lindt. "Crème Brûlée". Ett av det godaste choklad jag har ätit i hela mitt liv! Ett måste!



2. Film
Den filmen är väldigt, väldigt bra!

engelska, choklad, film, kaffe och jobb

Jaa... en vanlig lektion idag! Hehehe.. Känns skönt att komma igång med engelskan igen, gillar språk. Jag och Elinor har kämpat med våra CV, och efter det tittade vi i affärer, köppte choklad och åt på Subway. Sedan åkte vi hem till henne och åt choklad, drack kaffe och såg på en jättebra film med Will Smith. Asbra film, megagott choklad! Efter filmen gjorde vi oss i ordning för att söka jobb. Vi lämnade CV på några olika ställen, nu är det bara att hoppas!
Ikväll ska jag ha lite mys. Imorgon är det studiedag, jag ska plugga på morgonen och sedan shoppa med mamma, se "Fama" och sedan träna hårdpass med Elinor! En bra dag tror jag att det kommer bli!!

xx

barn

Barn är faktiskt väldigt intressanta! Jag och Elinor svarade "ja" på ett erbjudande om att vara lärare idag på en utflykt i Soller. Barnen gick i ettan och hade full energi, förutom när vi vandrade, då fick vi vid ett tillfälle bära lite extra hehe. De har alltid så roliga och fantasifulla idéer. Det är precis som om barn bor i en annan värld ibland.
Tanken var att jag skulle gå på bio med Ismael ikväll men jag ångrade mig precis, är inte klar med läxan och så är jag helt slut! Det sutom har ju både jag och Elinor våran första engelska-lektion imorgonbitti! Sedan ska vi ha choklad och filmmys! Lite senare ska vi ge oss ut med våra CV och leta upp vars ett jobb. Vi känner att det inte vore helt fel med lite extra-pengar...

jobbjobbjobb

Jag och Elinor behöver jobb, vi är så desperata att vi faktiskt erbjuder oss mer än vad man brukar i sin CV, hahahaa. Fast jag har tänkt, och jag tänker inte ha med det i min CV, faktiskt. Lo siento mucho, Elinor. Men jag hoppas att vi fixar det ändå, och det kommer vi säkert göra också? Vi behöver ju faktiskt pengarna nu när vi ska bli de hetaste brudarna på mallorcaaaa hahaha <3 ;)
Nu ska jag iväg på Yoga, "Body Art" med Frank, det ska bli ett tufft och skönt pass!! Efter det är det en lång, varm, skön dush som väntar och sedan lite hemma-spa! ;)
2009 babes!!! ----------------------------------> ta hand om er själva, you're worth it ffs!

välja rätt?

Det är så svårt, innan letade man efter någon att börja dejta, tycka om och skapa ett förhållande med. Jag saknar det så mycket. Men nu är det så svårt, nu är det helt enkelt för många :S det låter sjukt jag vet men det är sant. Spanska pojkar är bestämda med sin sak! MEN jag tror jag har siktat in mig på en nu, Elinor.... guess who?!?!?! Hahahaha. vi får väl se hur det utvecklas.


ny bild på mig :)

helgen

Helgen, den har varit speciell. Jag har lärt känna nya människor, provat nya drinkar, låtit killkompisar prova mina underkläder och höga klackaskor, skrattat oerhört mycket, sett filmer, myst med mamma och Ylva, varit på utflykt, plockat färska mandlar, sett nya saker, ätit god mat... Massvis med saker. Måndag var jag i skolan två timmar med Ylva, som hade ledigt. På kvällen var det San Sebastian, gå gick jag ut och hade kul med kompisar. I tisdags hade jag en heldag med Elinor, vi hade skitkul! Vi har varit och fikat på numera mitt favoritcafé (ett av dem) och på kvällen tränade vi tills vi nästan spydde!
Idag har vi då, självklart, träningsverk.. Jag har även ont i halsen och är seg i kroppen, på väg att bli sjuk? Men det är säkert Ismaels "fel"!!!
Idag efter skolan ska jag se mitt favoritprogram på TV "Fama, a bailar!" Sjukt bra. Samtidigt ska jag dricka varmt kaffe och mysa ner mig under filtar i soffan.

fredag <3

Då var det helg! Jag har precis snackat med Ludwig, trevligt samtal! Nu ligger jag i soffan och funderar på vad jag ska göra i helgen, det blir väll barer och diskotek som alltid, men jag ska verkligen INTE klaga, här lever man livet för f*n! ;)
Mycket dans och flirt. Vet bara inte vad jag ska ha på mig.
Jag ska göra en egen koreografi och dansa den själv, som ett skolarbete.. undra hur det kommer gå -> det var nämligen längesedan jag gjorde egna danskoreografier. Det ska nog gå bra ändå hoppas jag,..
Jag önskar er en riktigt bra helg allihopa! ;)

.se

 That's it! Hahaha. Jag har ju skrivit min blogg på spanska ett bra tag nu, men nu ändrar jag mig. Det är ju .se → svenskt. Så nu ska jag skriva på svenska.
Jag måste bara kommentera att vissa inte vill/tvekar på att komma tillbaka till Mallorca. Jag förstår att ni har haft det jobbigt med familjer och nytt ställe att vänja sig vid. Men jag som har erfarenhet, tipsar er om att komma tillbaka. Det är denna period som är jobbigast, då man kommer hem och inser hur mycket man älskar och saknar sina kompisar och sin riktiga familj. Men det är inte föräns denna andra terminen då man lär sig språket och träffar nya människor. Det handlar om att "adaptarse". Men det är erat liv och erat val, hoppas att vad ni än väljer att ni blir nöjda med erat beslut *
 xx

back to work

Ya basta con vacaciones, gastar demasiado dinero, tomar mil cafés en un día, dormir ´muchisimas horas... porque ahora empieza el cole otravez! Mañana empiezo, y tengo mucho para hacer!!! Estos meses tengo que sacar muy buenas notas y además voy a intentar encontrar un trabajo, Y entrenar mucho... vaya vayaa hehehe ;)

2009 ha empezado genial, y creo que va a continuar asi *



xx

2009 is going to be fantastico <3

 
xx

RSS 2.0