tjuren i skåneland

Min tjuuur är här. Hon har piercat septum! :O hahahaah faktiskt riktigt jävla coolt på henne måste jag säga. Jag skakade nästan ännu mer än henne när hon skulle gå in i studion... Men ball blev det! Hon klarade det bra ,)
Sjukt skönt må ja säga att bo tsm med människor man älskar. Först bodde jag från söndag till onsdagmorgon med Daniel, sen från onsdagsdag fram tills söndag ska jag bo med Elinor. Vi har shoppat loss, druckit vin, varit på stranden, handlat, lyssnatpå musik, sett skräckfilmer, lagat mat, flummat, snackat skit... och vi ska shoppa loss igen, träffa Malcolm, fresta i Malmö, fira halloween, sy kläder, ... vivir la vida.
Idag blir det malmö två gånger! Först shoppa och fika med Malcolm och hans två kompisar, sen hem och äta samt göra oss wapaaas! Sen lite förfest här och in till Malmö med Daniel och några till för att gå på någon bar eller krog. Ska bli skitkul! Sjukt pepp faktiskt!!!

on fire

 

 

*


.g.r.e.e.n.


ge gärnet sista veckan!

I fredags var det fest hos Bella, hade jättekul!
Igår hade jag och Daniel en månad tsm. Sjukt vad tiden går fort när man är med honom! Vi hade iaf middag han jag, anna och philip hemma hos mig. Sen åkte jag och Daniel hem till honom och sov där. Jag har nu kommit hem och ska plugga resten av dagen och sedan hela nästa vecka kommer jag plugga rejält! Så att jag inte har något att tänka på angående skolan på lovet! Bäst så... så nu ska jag sätta igång!


fick en stor röd ros av Daniel igår. en månad tsm ^^, <3

chokladkaka med grädde. :P D och ett hjärta

ledig

Idag är det ingen skola för sundsgymnasiet. Igårkväll såg jag en film med min familj och Daniel. Ylva fyllde år igår så vi mös till det ordentligt med glass och nötkräm! Daniel sov över och det är alltid så jävla skönt att ha honom nära.. mår så bra med honom ^^,
Vi vaknade och insåg att han var tvungen att åka ganska snart för att han skulle fixa en grej och sen skulle jag plugga hela dagen och han var tvungen att gå på bio med skolan på kvällen... :( Vi får se om vi har tid att ses senare ikväll, hoppas det! Börjar nog bli beroende av honom hehehe.
Så... jag har alltså pluggat idag. Och gått en långpromenad med syrran.. sjukt fint och härligt väder på något sätt!
Nu ska jag plugga lite till och sen ska jag åka till formtoppen och träna!!

,) xx

let me think about it (8) ~~

Igår skulle jag plugga... mm det blev ju lite men inte som väntat. Därför har jag suttit nu hel morgonen och är snaaaart klar! Blir nog inte helt klar enligt min egna planering inför helgen. Men bättre än ingenting. Om en timme ungefär kommer alla gäster till Ylvas släktfest!!! Och jag sitter här i mjukiskläder. En vit t-shirt jag köpte i sexan med en logga från svenska skolan på mallorca. Och höga svarta knästrumpor. Me lajki ,)

Det ska bli så himla mysigt att träffa hela släkten, känns så längesedan. Mycket att berätta... dessutom blir det Playa Del Sol ikväll !

Nu måste jag nog göra mig i ordning!

mysig bild från mallorca (sjalen jag har runt om benen hade jag bara för att inte frysa eller för att skydda mig från mygg... inget jag gick omkring klädd med som kjol xD )




vafan?

Jag hållar vakt på Ylkvas födelsedagsfest här  hemma... får ibland lite panik på dem så som dem beter sig och deras musik som faktiskt rent ut sagt suger apbajs... En kille öppnar dörren till mitt rum..

Full/pantad 93:a .

- Hej.
- Hej?
- Ska du sova här?
- Jag bor här.
- Är du Ylvas syster?
- Ja.
- 92:a?
- 91:a
- Är ni tvillingar?
- Nä................



Ja menar... hallå?

contente!

contente = nöjd, lycklig på franska. Hade nämligen franskprov idag och jag är riktigt nöjd med min insats. Hoppas på MVG där ;) Dessutom har jag haft möte med min mentor om mitt projektarbete.. Verkar gå bra, har fått riktigt fina idéer som jag ska ta itu med efter lovet! Mycket spanska kan jag ju säga... ska ha redovisningar etc. inför massa klasser hihihi ^^ nervöst men kul. Me encanta el español, como sabéis la mayoría ya...

Nu är skoldagarna för denna vecka slut, skönt! Ikväll ska jag hem till Daniel och mysa, sover över där. På lördag ska jag plugga ordentligt. Jag ligger efter och känner mig sjukt stressad. I och med att jag inte pluggade i torsdags inte idag och inte kan plugga på söndag (släktfest hela dagen/kvällen) så måste det bli på lördagen. Saken är den att jag kommer vakna hos daniel lördagmorgon, kommer inte vilja gå hem allt för tidigt... :P Kommer leda till att jag kommer få sitta på kvällen och plugga :/ Menmen,.. det är det värt. ^^ <3 Och Ylva ska ha fest hemma för sin födelsedag (tisdag) med massa ungdomar. Bra om jag är hemma och håller koll på läget.
Söndagen då som sagt.. så ska Ylva ha släktfest på söndagen. Kommer bli sjukt trevligt. Kändes som om det var längesedan jag träffade släkten nu :( ser fram emot det


min snygga syster, snart sweet 16

studiedag - som förr

Idag är jag sjukt förskyld och småsjuk. I och med att vi har idrottsdag idag i malmö så har jag sjukanmält mig för det är inte lönt att åka in till malmö för att sporta hela dagen när man ändå inte får vara med pga rejäl förskylning. Jag menar... ska jag bara sitta där och titta på när jag har så sjukt mycket annat som jag måste göra? Jag har flera prov innan lovet och projektarebte plus andra läxor och redovisningar som jag måste jobba med.

Jag gick därför upp 09:30 och satte igång direkt efter en kvarts frukost. Har nu pluggat i tre timmar. Nu pausar jag nöjd med min prestation! Senare ska jag köra in mamma och Ylva till stan (på så sätt får jag min övningskörning) och så ska vi shoppa lite smått och gott. Bland annat vinterjacka. Tänkte även köpa boken Influence av Mary Kate and Ashley Olsen. Hjälpmedel till projektarbete och för egen vilja.

<3

xx

vecka 41

Happ,.. ny vecka igen. Jag har spenderat fyra dygn hos pojkvännen och det var så jävla härligt måste jag säga. Att bara chilla och få vara med honom ^^, . Vi har inte bara chillat,.. festat också såklart ,).
Idag har jag ingen skola. Normalt sätt har jag idrott och datorkunskap men vi har uppehåll i sex veckor nu i idrotten och datorkunskapen var inställd idag. Det innebär att jag tänker ta denna dagen till att göra massa anant plugg och arbete så att jag kommer igång och gfår massa saker gjort. Kommer bli skönt ikväll när man kan slappna av och lämna all stress för denna veckan. Ikväl är det även Svenska Hollywoodfruar på tv. Måste ses!
Nu ska jag gå en lång promenad och sen duscha. Sen sätter jag igång rejält med plugg!

xx

RSS 2.0