kläderna jag köpte


sjal/halsduk eller vad man nu vill kalla det... från Cubus


vanlig t-shit i mörkgrön från veromoda


klänning från veromoda


blus från cubus


nattlinne från cubus


fint linne från cubus - perfekt till egypten


och blus från bikbok i lila, min garderob är nämligen sjukt färglös....

en vecka kvar till egypten

en vecka kvar!

jag shoppade sju plagg igår! ska lägga upp det på bloggen senare idag. inget var köpt på h&m, gick inte ens in i den butiken (jag menar inte att h&m inte har bra kvalite eller har fula kläder, jag älskar h&m!,, men måste förnya min garderob lite helt enkelt..)

idag är jag ensam hemma. jag ska städa mitt rum, slänga/lägga undan lite kläder och in med det nya! hitta på nyårslöften, planera lite inför egypten och fixa lite inför nyår ,D

på torsdag är det victorias secret fashion show, det ser jag varje år med min syster. helt galna blir vi. och så hjälper det kanske mig på vägen nu när jag fastar :P

ja, jag "fastar". måndag - torsdag. äter lite på fredag för att kunna dricka champagne och sangria på nyår, sen 1-3/4 ska jag fasta vidare. sen egypten ska jag njuta (fast med måtta, så att jag inte går upp fånigt mycket plötsligt)


nu lägger man väl ändå julen bakom sig??

asså nu har det varit så många julsånger, julmat etc.. nu är jag nöjd med julen 2010. kan vi gå vidare nu? gå vidare till planerna av nyår, de nya löftena? det nya året?

nyårslöfte 1 : inte handla så mycket skit, handla mer kvalité. och inte så mycket från h&m, typ halva min garderob e därifrån... sjukt tråkigt !

2 ? inte kommit på flera, kommer nog fler snart.

jag ska satsa 100% på jobbet nu till vårterminen och sen ska jag in på service management i helsingborg, och då kommer ett nytt projekt : flytta hemifrån! sjukt spännande.

ska till egypten den 4 januari
jag ska upp till elinor i februari ngngång tror jag :D
i mars fyller jag 20, blir megafest
april ska jag till ibiza tror jag
maj .. våren kommer
sen sommar! oh yes- mallorca
sen helsingborg till hösten då... ,D


ja.. året kan nog inte bli helt fel tror jag







imorgon ska jag, ylva och mamma shoppa på julrean .. vågar inte kolla upp min ekonomi för tillfället

god jul !



årets julkort ,)


träna

jag tränar tre gånger i veckan, och har gjort det snart en månad tror jag! jag har varken gått ner i vikt eller tappat centimeter runt kroppsdelar, kanske lite... men märker att min kropp ser annorlunda ut. rumpan sitter där den ska, fast och rund ;D och magen börjar få form, delar nästan upp sig lite i rutor snart "!!! :D oh yes!

känns bra,.. daniels bror som är så duktig på träning och kost som hjälper mig med olika pass som bränner massvis med kalorier. nu kör jag lite kondition också innan jag drar hem. ska nog bli lite snyggare inför resan till egypten hoppas jag..

så snart ska jag iväg och träna! sen blir det julmys med familjen hela dagen! : laga knäck och ischoklad, mysa lite etc, sedan ska vi äta middag på shakespeare (vi skulle in till malmö och äta på fin restaurang men pga snön så stannar vi i byn) och sen nio ikv på tv3 kommer holiday. åååh ja älskar den fimen!!

folk vill ha med mig å daniel ut ikv till årets ungdomsfest typ i byn! xD men asså att festa röven av mig den 23, och trängas med svettiga fulla människor är inte riktigt min grej dagen innan julafton. dessa dagarna är , för mig, till för att spendera med familj och nära och kära. festa kan jag göra alla andra helger på året !

tack å hej. ska pumpa snart.






bild på katten min, amber. (det är en katt av manligt kön :P, ... och amber döpte vi honom till pga engelskan amber = bärnsten och inte kvinnliga gladiatorspelaren amber...) haha. många som frågar. gammal bild btw, nästan lite tjockare nu tror jag..

back

ska börja blogga igen, vet bara inte när.. imorgon kanske ,)

lovat elinor. <3

hehe .P så cool"" bild ;O (töntig som jag är ibland, fortfarande)


RSS 2.0