:)

armband :)

linne, jeans-shorts, skärp, strumpbyxor ^^

håret

örhängena ! anna tycker dem är finaa (A) <3 (har även en ring uppe i "brosket" i örat, syns inte så mycket på bild..)

Strandbaden <3



nuuuuuuuuuuuu är jag så sjuuuukt pepp! Shit shit shit asså! Ska till strandbaden i Skanör/Falsterbo med några hetta brudar ,) hahahaa,... vi kommer ha sjukt kul kan jag avslöja :D
lägger upp lite bilder sen på vad jag hade på mig

ps: har klippt "sönder" håret nu lite spontant efter en fördrink som var ganska stark hihihi ^^, det blev en väldigt tjock, stor hårboll i kopparfärg i vasken :P !!!! men det blev bra :) håret är nu ännu mer uppklippt.


sisters-day <3

ylva

Idag åkte tvillingarna hem. Kvar i huset är det jag och lillasyster Ylva. Hon och jag ska spendera både dag,kväll och natt tillsammans. Det var längesedan man faktiskt kunde umgås med henne. Konstigt att man kan sakna sin syster fast än att hon bor i samma hus, och har sitt rum precis bredvid mitt. Har väl umgåtts för lite antar jag...
Vi har hittills solat, ätit, druckit kaffe och diskuterat fester inför hösten. :P Nu ska jag sola lite till och sedan gå en promenad. Boken ska också användas väl idag! Vill få den utläst, det är "Flickan som lekte med elden, Millenium".
Ikväll ska mamma och pappa på vinprovning, då ska jag och Ylva kolla tv tsm tror jag,.. eller något liknande chill iaf

=)

suck duck xp

I måndags övningskörde jag, sedan gymmade jag, sedan köpte jag ansiktsvatten och ansiktskräm på apoteket, solade solarium och mös med Anna. Sedan på kvällen såg jag en film som heter "Juryn" (A Time To Kill). Ni bör verkligen se den, jättebra film! Bra skådespelare också..

Idag jobbade mamma och pappa så det blev sovmorgon och chill på morgonen. Sedan solade jag på terrassen. När solen gick i moln gick jag in igen och umgicks med Ylva och tvillingarna. Plötsligt kom Anna gående i huset haha, så hon joinade oss ;) Vi solade lite till, snackade tjejsnack. Åt middag och ikväll ska jag se skräckfilm med Annapanna <3

Åt mina första kräftor i år, ... längtar jättemycket till kräftskive-festen vi ska ha i år !!

<2 tenía ganas de subir ésta foto

Aktiv söndag

Idag var jag lite bakis på morgonen, chillade... drack kaffe och té i mängder och läste tidningen. Jag kollade faktiskt igenom massa artiklar om lägenheter till salu! För skojs skulle liksom ;)
Sedan träffade jag Anna en stund, efter det kom mormor, morfar, Maria och Signe (hennes dotter, min kusin på två år). Vi fikade. Mös runt med Signe heeeela dagen lång <3 underbaraste unge! Sedan kom även tvillingarna Louise och Caroline Lewenhaupt med deras pappa Johan. De fikade med oss och alla stannade till kvällen och åt god middag tsm. >Tvillingarna ska bo här till onsdag.
Jag har nu även gått en promenad lite spontant med Anna, mysigt <3 u.
Imorgon ska jag övningsköra, sedan cykla upp till Formtoppen och fixa gymkort. Jag tänker börja träna en del nu!... efter det ärendet ska jag nog vara med älsklingen anna,.. kanske träffas lite folk imorrnkväll och mysa?:)

Signe

she's a gold digger, dangerous and superbad?

hahaha omg, shit! snokade precis på facebook (brukar göra det, det är välö typ det fb är till för?) och förstod att en kille jag "var med" i spanien ett tag nu börjat flirta med sitt "ex" som han snackade så mycket skit om... happ, kul! (ironi upp till 100)

skit samma.. jag har inga känslor kvar för honom, tänker satsa på något svenskt nu för f*n! Men jag vet ingen speciell för tillfället,.. hehe. Jag är "singel och sökande", hatar den låten. Ska på 18-års fest ikväll, känner typ ingen, bara några stycken. Förmodligen blir det förfest hos mig några stycken (lite närmre folk som jag känner v'äldigt bra till hyffsat) Sedan tar vi bussen in till Skanör.

Idag på dagen ska jag och Anna in till Trelleborg (Elinor, om jag ser palmerna ska jag försöka ta bildbevis, även om ajg ser skunkar!) och vi ska shoppa! What else? ;)


modelo n. 1 ,)



är hon inte snygg? min lillasyster :P

vi tar lite fina bilder, hon har nya kläder och hade lust att leka lite modell (hennes mogenhet har hon fått av mig) men snygg är hon! och kul har vi haha.. strumpbyxorna är mina dock

muaaa

Jag har faktiskt tänkt på Elinor när jag redigerat denna knäppa bild, inte så bra men tanken bakom är att mina läppar är 'varma, röda och gosiga som i en puss till henne! mmmmmm *smack* på henneee




:D haha

<-- -->

känner för att resa bort, Japan kanske? men.. haha,.. ofta jag kan det nu!
men alla kan väl drömma? :)



det kallas kärlek. melf <3

en liten text jag skrev:

Jag sitter här på mitt nygjorda rum i Höllviken i mina gråa mjukiskläder och uppsatta, nyklippta, hår. Det är inte längre som förr. Hela dagen har jag gått runt och gjort nästan ingenting. Tittat på mamma när hon fixat med de nya blommorna, följt med pappa till körlektionsskolan i byn, och kollat tv. Mina tankar har ändå inte riktigt varit på samma ställe. Mina tankar har varit på Mallorca. Jag har haft tre namn som gått i cirklar i mitt huvud. Frågor som ställs om och om igen. ”Vad gör jag här?” ”Undra hur mitt liv hade varit ifall jag inte hade träffat de tre människorna som numera har en väldigt stor betydelse i mitt liv?” ”Var det meningen att jag skulle träffa dem?” ”Kan man ta ett tåg redan nu och hälsa på Elinor? Hon måste ha riktigt kul just nu, det har hon nästan alltid”.

Jag kan inte låta bli att tänka på Elinor, Ludwig och Malcolm. Det finns ingenting annat jag vill göra just nu än att vara med dem.

Jag byter från skrivdokumentet till bilderna igen. Jag kollar igenom alla bilder jag har på datorn där melf är med.

Det finns bara en människa på jorden som Elinor, och det är hon själv, såklart. Hon är speciell och då menar jag det verkligen. Hon är den mest intressanta människa jag känner. Jag lär mig av henne, jag är lycklig med henne, jag trivs med henne, jag älskar henne. Men varför är jag utan henne?

Stureplanskillen som höll stilen i baren och tittade nyfiket på de andra som dansade. Gotlänningarna försvann, han lärde känna mig och Elinor bättre. Vi började sakta men säkert se en förändring i honom. Han vågade prova på nya saker. Plötsligt mer öppen och glad. Han hade roligt på riktigt. Det finns hela tiden någonting nytt med Ludwig, han kan alltid överraska en. Han är spännande på något sätt. Ludwig är den mest omtänksamma människa jag känner. Idag kan jag berätta precis vad som helst för honom, och han förstår. Han dömer inte människor. Jag mår bra i hans sällskap. Just därför kunde vi sitta i hans baksäte i bilen på nätterna tills det blev dag igen. *host* hahaha

Den några år äldre killen som ändå kan vara lika omogen som jag, kan man helt enkelt inte låta bli. Malcolm, som har en sådan speciell personlighet så att man inte riktigt kan låta bli att le i hans sällskap. Mammas uppfattning av honom: ”Mysig”. Stämmer till 100%. Han är en sådan människa man kan vara med och göra ingenting. Snacka skit, äta skitmat och kolla skitfilmer, men ändå ha sjukt trevligt.

Nu har jag suttit här i mörkret och försökt förklara för mig själv varför jag älskar dessa människor så högt och varför saknaden gör så ont. Men jag kommer inte fram till något svar. Föds vi människor till de vi är idag eller utvecklas vi hela tiden till en sorts personlighet? Är det förbestämt att melf ska träffas? Är det då meningen att det ska göra så ont att inte kunna vara med dem nu? Ush jag vet inte...

 

 

13 juli 2009 23:24


kopierat från totalokej.blogg.se ;P

Namn: Frida Bengtsson
Hårfärg: röd, blond, brunett, koppar? hahaha
Ögonfärg: olika åsikter,.. gröna blåa och gråa hehe
Syskon: Lillasyster Ylva
Mina intressen: umgås me kompisar, dansa, festa,..
Det roligaste skolämnet: språk
Idrottsgren jag är intresserad av: Dans
Person jag beundrar: Elinor Jakobsson
Bästa pop-grupp jag vet: vet ente,..
Den bästa låt jag hört: sååå många,..
Djur jag tycker om: katter, tigrar, lejon... hundar, fiskar (fint i akvarium xD )
Mitt favorit teve-program: sex and the city
Den godaste mat jag vet: Lasagne och mammas abourgine-gratäng (sjukt mycket godare än vad det låter)
Jag avskyr mest: fjortisar
Jag gillar bäst: kärleken (A)
Min högsta önskan: ett lyckligt liv, livet ut
Vad jag helst vill bli: no idea


lite småkul.. :) elinor skriver att det är från en sådan dagbok som man hade när man var liten, där alla vänner skrev. Nästa gång ska jag kopiera upp annas "vännerbok", handlar endast om sex, droger och,.. sex hahaahaha

*

Ice Age 3 i 3D igår var såååå j*vlaaaa braaaaa!!! Hahahaha, en film som måste köpas.... Se den!

Idag solade jag med Anna hela dagen typ.. snart ska vi cykla upp till byn och köpa lite najs, ja ska väl köpa lite öl och cider till ikväll tror jag. Vi har blivit bjudna hem till Malcolm i Skanör, min lille pojk, mmmm me likey att han bjuder hem oss på fest fast än att alla andra är sååå mycket mognare och äldre hehhee (A) <3

Ja, som sagt.. det bli då fest i Skanör-Falsterbo ikväll, sjukt pepp inför det!




Àlvaro, jag saknar honom <3, plötsligt.


vecka 29

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva... men en veckoplanering (som jag är så jävla bra på) kan man väl kanske bjuda på. Dock är det kanske lite sent att börja med den på en onsdag? Iaf, på måndagen åkte lillasyster till Stockholm för att hälsa på lite kompisar. SJälv gjorde jag inget speciellt... På tisdagen övningskörde jag i Höllviken för första gången, shiiiet vad läskigt när läraren skulle ha ut mig på lite större, snabbare, gator. Han frågade mig hur det stod till med mina nerver... haha.
På kvällen sprang jag in till Anna, till hennes nya rum och tittade film. Vi såg en ganska mysig kärleksfilm som heter Prime. Just nu sitter jag och letar upp alla låtar från den filmen, härliga och mysiga. De finnns på spotify om man söker på filmens titel.
Idag ska jag lägga upp en stor filt på terrassen, ta ut lite goda drinkar, bra musik och sooola hela dagen så att jag blir snyggt brun inför helgen. Ikväll pratades det om att festa "lite" i Falsterbo, men tror inte att det blir av.
Imorgon ska jag och Anna fixa oss lite extra snygga inför helgen... sola lite till kanske? hehe
Fredagen på kvällen blir poolparty :) det ska bli kul. Kommer nog lite folk man inte känner, så jag hade tänkt lära känna lite nytt folk, ska bli kul kul. På lördagen kommer jag förmodligen återhämta mig från fredagen och hjälpa grannarna med deras megaparty de ska ha på kvällen. Jag ser väldigt mycket fram emot det måste jag säga. Jag ska ha en jättesöt klänning som min mamma hade när jag var liten. Elinor hade älskat den. Jag har hittat sjukt mycket gamla saker som min mamma använde förr som jag älskar, Elinor style. Måste ta lite bilder och skicka till min Elinor, Elinooooor vad jag saknar dig. En annan sak då som hon kommer älska är en body som är så jääävla cool. Det är ingen sådan tråkig som alla andra ungdomar köper idag i affärerna... Neeejdå! Min är i vit siden, med spets hela vägen fram och lite siden fram på brösten PLUS lite fina, äkta, pärlor!!! Mmmmmmm måste hitta ngn jag kan visa upp mig för lite sexigt. Typ, Elinor! Mohahaha ;) <2

kanske vågar lägga upp lite bilder här? Vi får se :P hahahahah
Nu ska jag sola!

xx

ps: är lite avundsjuk på Ludwig som är på Gotland nu och festar och gottar sig...

längtar

melf ska träffas i stockholm i sommar,... längtar så in i h*lveteeeeeee

peppiiisssS

Okej,.. så anna ringer mig vid elva-tolv tiden och frågar ifall hon får sova hos mig. CLaro que sí! Så hon knackar på min bakdörr vid tolvtiden och kryper ner i min säng med kalla fötter. Vi fick hämta filtar och ligga nära. Vi sov, sov, sov och vaknade sent på förmiddagen. Skönt, mysigt.
Idag gjorde vi oss i ordning och följde med hennes mamma (Gunilla) till Maxi och strosade runt lite. Jag fick tag i ett par nya skor och anna i nytt smink.

Ikväll har en kompis 18-års fest hos sig och det ska bli jättekul tycker jag :D att få träffa massa folk som man kanske inte sett på vääääldigt länge! Najssss. Jag ska ha höööga hööööga klackaskor (order från Anna) hahaha

btw, min tavla är klar nu med alla foton.. blev jättefin!

höst?

Det känns nästan som höst nu tycker jag. Men det är kanske inte så konstigt ifall man kommer från mallorca-värmen till det molniga Sverige? Jag ska inte klaga, jag har det jättemysigt... men sommaren bör inte ta slut redan!!! Den har ju precis börjat.
Idag sov jag lääänge, sedan mös jag runt i min vinterbadrock och sedan gick jag en långpromenad med bra musik. När jag kom hem tappade jag upp varmt, rykande vatten i badkaret och hämtade min bok. Att ligga i jättevarmt vatten i badkaret med en bra bok är jättemysigt måste jag säga..

Okej, detta kändes jätteonödigt att skriva hahahaha. Nu ska jag kolla film med familjen :) imorgon ska jag på 18-års fest!! Det ska bli jättekul ;)

xx

upptagen hela dagen...

Idag vaknade jag vid tiotiden, åt frukost, gjgorde mig i ordning, pratade ett tag med Ludwig, duschade, städade, fixade nya grejer till mitt rum, valde ut bilder att ha på väggarna, handlade målarfärg till möbler plus annat, klippte mig (själv i badrummet),  aktiverade nytt bankkort, köpte mobil med syrran... ush vad saker man har gjort idag! Men nu är det skönt att allt det är gjort!
Nu sitter jag här och pillar i mitt lena nyklippta hår och lyssnar på Kelly Clarkson :)
Imorgon ska jag måla mina möbler svarta. Planerar att ha allting svart och vitt i mitt rum och sedan inreda med ljusrosa i små detaljer... dekorationer etc. Vi får se hur det blir haha..

några bilder som jag ska ha på väggen hemma ;)



xx

...

,.. jag måste sluta svära. Iaf dra ner på det!

sand, vatten, öl, vin och stearin

ushhh v ad jag inte är pigg idag. Igår hade vi middag hemma hos mig sedan var jag och Anna hemma hos henne med Kalle och Alexander. Vi hade det mysigt och roligt med lite drinkar på det :) Sedan gick vi ner i min badhytt på stranden och bjöd in lite mer folk... det blev galet. Roligt men sandigt...
Min första tanke i morse: Hur f'n pallar Elinor sova på festivalerna? Jag pallar inte ens sova i denna sängen som har lite sandkorn här och där.
Fasssssst......................... jag somnade om ganska fort efter att jag hade gått upp och kissat på morgonen. hehehe

Elinor har ringt mig några gånger nu, ej 100% nykter. F*n vad jag saknar henne,.. sjukt. Men igår var inte jag hellet helt nykter och om jag minns rätt så ringde även jag henne,... ser ni hur vi påverkar varandra fortfarande?

mysterium

Igårkväll efter att jag hade tränat på ängen så sprang jag, Anna och hennes mamma Gunilla ner på stranden och badade i havet. Det var sjuuukt skönt och härligt. I och med att jag hade lite väl avanserade underkläder så hoppade jag i med kläderna på :P Det var kul. Blött bara... men underbart. Sen på kvällen blev det grillat ute i trädgården med familjen, sommarkänsla. Sedan såg jag en underlig, konstig film på tv hemma hos anna....

Idag vaknade jag vid nio, åt frukost och läste svensk tidning. Nu dricker jag kaffe lite senare och städar/fixar i huset. Alla lådor från Mallorca ska packas upp. Pappa har fått ryggskott så vi lär skuta upp allting nu, känns jobbigt men jag tänkte ta tag i en hel del idag så vi får se hur långt jag kommer. Nästa  vecka ska jag måla om några av mina möbler.

I morse hittade jag, mamma och Ylva en kasse kläder på vinden. Det var de mest porrigaste underkläder jag någonsin sett, okej.. kanske inte men riktigt förvånande. Alla tre stirrade på varandra och undrade vems det var. men vi kom fram till att det inte var våra så vi misstänkte att det var någon annans i släkten som råkat lägga upp det där eller ngt... Jag och Ylva kunde iaf inte låta bli att prova och wow vad sexig jag kände mig i den rosa spets-korsetten med trosor till och stay-ups -band! hahahahahahahah Tog en bild som jag måste visa för Anna... man kan ju inte undvika att visa sådana saker för sin bästis xD sinnes morgon


höllviken - skanör

Idag cyklade jag och Anna hela vägen till Skanörs strand. Det tog tid och var lite ansträngande men skön träning och väldigt härligt när man kom fram. Fin strand.. mysigt liksom. Jag höll utkik efter Malcolm men såg inte honom :( besviken på det faktiskt... hade lite förväntat mig att hitta honom men det var nog lite desperat. Så litet är ju faktiskt inte Skanör. Ska träffa honom snart ändå. Hoppas att Ludwig har det bra i Stockholm och att Elinor roar sig lagom på festivalerna.

Nu ska jag ut och träna med Anna!! Det känns som om jag tränar hela tiden,.. men det är ju bra. nyttig och det behövs verkligen efter alla drinkar och restaurangmåltider nu de sista dagarna på Mallorca. ;)

RSS 2.0