annachalottabrahed

 sexy b*tch

varit med denna donnan typ.. hela dagen idag + hennes pojkvän philip ett tag. Vi har degat sönder.. Juste, daniel också, han sov över inatt efter att jag hade haft fest. Eller, det blev ingen fest, mer chill-krök kan man väl säga... mysigt iaf.
Nu ligger jag och anna i hennes soffa och lyssnar på kärlekslåtar och snackar tjejsnack. Vi är sjukt ssega!!
Imorgon är det skola igen :( då ska jag få mitt personliga schema (tack och lov, så jag vet vart jag ska gå och vad jag har om dagarna!) och så ska jag betala för skolmaten. Får inte glömma det!
Ikväll blir det chill chill chill och sova ^^, börjar måndagsmorgon klockan 10 med idrott och hälsa B. Får ta det lugnt nu när jag har varit sjuk.

xx

sjuk

SjUk, det var ett tag sedan. Sitter här och svettas halvnaken med dörren öppen, regn ute, té i mängder och håret uppsatt för att inte svetten ska rinna från nacken. Huvudet verker men jag kan inte låta bli att lyssna på musken, den är iaf lugnt. Ingen rock eller tecno idag inte! Igår  var det nog sista sommardagen, underbar dag. Men idag är det molnigt och regn, hösten kommer,.. det luktar till och med höst ute!
Jag försöker planera lite inför imorgon. Det är inte längre helt säkert att jag kan ha fest men jag hoppas det. Men det är ju inte värdsta grejen,.. :P bara lite folk i huset. Inget speciellt väl? Jag gör små grejer så stora, ganska ofta.
Men jag känner faktiskt att jag bör gå ut och ta lite frisk luft, duscha och fräsha upp mig. Men samtidigt är jag ju faktiskt sjuk, jag får ta det lugnt idag utan att få ångest. Dessutom är det inneväder.. vet inte hur jag ska göra!



en av favoritdrinkarna, Baileys Coffee. Det är kaffe, baileys och grädde om man vill... den på Hard Rock Café är bäst!

haha varför lägger jag upp bilden? jo för att den passar sjukt bra till helgen! Varmt, gott, alkohol och fest.

niepvaedpibnudondwaop ndap na

typ så låter det när mobilen är i närheten av datorn och sms:en rullar in.. Daniel ringde precis och undrade ifall jag ville ha skjuss (stavas det så?) till skolan imorgon med bilen, hade varit sååååå skönt!! Självklart tackade jag ja, MEN jag är faktiskt inte frisk. Jag har ont i halsen och är förskyld. Är det så att jag känner mig bättre imorgon när jag vaknar så följer jag med, om inte så stannar jag hemma !!! För att jag har bara en lektion och det är idrott... inte helt lönt då alltså!

Det lockar åt båda hållen,... åka bil in med daniel och skippa skoldagen. Men vi får helt enkelt se hur jag mår imorgon... kan bedömma det själv nu när man är myndig. Skönt!
Men i vilka fall som helst så bör jag sova nu...



två månader kvar (L) ;)

planera

När jag bodde i Frankrike hade jag seriösa problem med att planera för mycket, och då ör jag allvarlig. Läkare dömde mig och sade att det var allvarligt ohälsosamt. Jag planerade dagarna i detalj och i exakta tidpunkter. Utan skriftlig planering som jag kunde bocka av, var jag hjälplös. Fick panik, ångest och stressad till 100. Min familj blev sjukt orolig och irriterad när de förstod min livsstil. Det tog mig några veckor att komma över det. Idag planerar jag lite mer än normalt, men inte ohälsosamt längre.
Nu när skolan har börjat känner jag att det är ritkigt nödvändigt för att inte få panik. Papper ligger utslängda överallt på skrivbordet,.. försöker få ihop lite material som ska vara bra att ha nu när skolan börjar. Skriver också upp massa saker i min kalender. På tal om kalender, kan inte se mitt liv utan en sådan. :P seriös... måste ju skriva upp vad som händer!!!

Jag har precis ätit middag, snart kommer Anna. Sen Philip och senare Daniel. Vi ska typ spela tennis tror jag... ska bli kul. Fast alla kommer förlora så stort mot Daniel, han är bäst på tennis asså...

Imorgon skola som vanligt, sedan ska jag till optikern och få (köpa ofc) linser. Ska även köpa biljetter till Sunds insparksfest och lämna ut lite CV:n i Höllviken. Senare på kvällen ska jag träffa en kompis i Malmö.

efterlyst / sökes



Malcolm, vad händer? Han är helt bortaaaa! Senast jag hörde av honom fick jag ett fylle-sms. Blev lite orolig där faktiskt. SKulle ha sparat meddelandet men det är inte längre kvar, riktigt komiskt iaf. Ville bara lägga in ett litet mini-inlägg och skriva att det faktiskt är dax att träffas snart... ! Lördag passar mig bäst =) ;P

soon

snart börjar skolan! Ska hem till Daniel, så ska han köra oss in, sjukt skönt att slippa bussen!


sista dagen på sommarlovet 09

... vad ska man säga? Hejdå sommaren 09... Sorgligt men ändå inte, jag känner att det är dags att ta tag i någonting och få lite nytt in i livet. Ny skola, ny klass, nya klasskamrater, mer planering.. :P Träna och jobb börjar också imorgon.
Idag var jag på dop, sedan var det grillning på stranden / i min badhytt med folk. Trevlig avslutning på sommarlovet!!
Nu har jag duschat och sitter här i ett av mina siden-nattlinnen ren och fresh och lyssnar på "when you say nothing at all". Fin men halvt tjatad låt.
Snart ska jag släcka datorn och ljuset och lägga mig under täcket. Jag ska upp halv nio imorgon, senast! En slags elektriker kommer då och måste in i mitt rum tydligen.. vi ska nämligen få fler tv-kanaler! Perfekt nu inför hösten ;) wieee. Finns massa program jag kommer börja följa. Inte minst "Playa del sol", där man kommer få se en skymt av mig ;) hihiihhi skitspännande!

Natti natti

xx



så jävla snygg hon är <3

jueves

Syster kommer hem idag,.. förlåt att jag har varit så seg på att skriva. Jag har haft så sjuka drömmar inatt.. bl.a. drömde jag vad jag skulle ge elinor i present när hon flyttar hemmifrån. Det är genialt med lite väl tidigt tror jag.
Igår var det malmöfestivalen, såg några artister live. Bäst var utan tvekan "Deas By April" .-> sjuuukt bra live. Jag var där inne i Malmö med Anna och hennes pojkvän Philip. Måste bara lägga in här att han är en riktigt trevlig kille, även jag trivs med honom och det är ju viktigt i och med att jag och anna är bästisar och umgås en hel del! Grattis Philip, du är mer än godländ xD

Angående min "diet" eller vad man ska kalla det så går det bra! Jag har gått ner två kilo redan och det känns bra. (Vill påminna er om att denna diet bara kommer pågå denna veckan och att jag räknar ut mitt BMI, ligger på normal-linjen så det är ingen fara. Koll på lägen :) )

Just nu sitter jag här i ett av mina favorit trosor och top i köket och dricker ice coffée. Mamma kom precis hem. jag lyssnar på Miike Snow, sjukt mysiga asså! Kolla upp deras låtar på spotify :)
Sen idag ska mormor och morfar komma, även Helen (mammas syster) och hennes man. Det blir väl lite fika och sådant.. Senare ska jag upp till optikern och fixa linser!



kurr kurr

Magen kurrar, hunger och omständigheter skulle jag gissa på :)
Jag kom på en ny soppa idag,.. innehåller max 10 kcal hehehe :P tänker inte säga ingredienserna för ni kommer skratta och kritisera mig! haha men den är iaf ätbar. Stark, för förbränningen. Har även varit på jobbintervju, övingskört i Trelleborg och gått en lång promenad. Boken försöker jag fortfarande läsa ut... Denna veckan ska den vara utläst!



systern åkte till Stockholm idag och stannar där tills torsdag för att hälsa på sin pojkvän Marcus. Bra kille det! Hans storebror råkar dessutom vara en riktigt go vänn till mig!!

----------------> vecka 34

Veckan som kommer, kommer faktiskt att bli ganska speciell. Påverka mitt liv. Jag ska banta, ordentligt. Jag vill inte uppmuntra alla till att vara värsta "skinni" etc, jag gör detta för min egen skull, för hälsan och jag har kontroll över det hela. Mina föräldrar är fullt medvetna om detta och jag har en viss begränsad tid då jag kör riktigt hårt. Det är vecka 34, veckan innan skolan börjar.
Jag ska även på jobbintervju, ska bli spännande. Det var faktiskt dem som sökte mig, som danslärare. Spännande måste jag säga.. har dansat hela mitt liv med andrig varit danslärare. Jag ska även fixa linser till mina ögon så jag slipper ha glasögon i skolan varje dag. Cykeln ska också hämtas nyrenoverat i Höllviken, skönt med egen cykel. Jag ska nog cykla upp till byn varje dag till bussen, skippa en buss helt enkelt. Bra dags-motion. Det var lite uppdatering, jag ska skriva om hur det går och sånt sen.. :)

xx

party party party

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev... en hel del fester har jag varit på! Kul kul,.. malmöfestivalen har börjat nu, var där igår. Det var trevligt.. :) vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva.
Idag har jag varit med Anna hela dagen, Philip också. Vi tre sov hemma hos mig efter festivalen. Idag har vi chillat under skydd på min terrass och druckit té. Myspys. Elinor och jag har även pratat i telefon ett bra tag, vill säga grattis till henne och hennes pojkvän Emil, som är tillsammans nu! ;)
Ikväll är det avskedsfest för annas bror Joakim.. han ska till Luleå fem år typ och studera, fy vad man kommer sakna honom. Kan förvarna utan tvekan att festen kommer vara på gränsen till att spåra ur!! Yiiihaaaa xD

 beautiful as hell

Grattis Anna Charlotta Brahed = älskling!



Grattis älskling på din födelsedag önskar din bästaste vän Frida Anna Maria Bengtsson.


Mmm som ni förstått så fyller anna år idag, sjutton år. Det firades i fredags (se bild), igårnatt vid tolvslaget och idag på den riktiga, viktiga, dagen ska det firas med middag ikväll! <3<3<3<3<3<3<3

jag älskar dig.

trött



jag slant med kniven, linnet revs sönder :/ :P

bilden är då tagen i fredags då anna firade att hon fyllde/fyller 17 år! Jättekul fest!! mååånga fina bilder ligger uppe på facebook. Jag är dock sinnesjukt trött, ont i huvudet, bakis, ont i halsen, vattenlock för ena örat, blåmärken på benen,... åh ja vet inte vaaad! jag ska nog ta det lite lugnt nästa vecka hehehe. Igår var det nämligen kräftskiva,.. galet galet säger jag bara.. hela släkten var där från mammas sida och några till, anna och philip kom även in senare.. vi badade typ nakna i havet å löjlade runt, asball! men herre gud säger jag bara vad folk tog bilder heeeela tiden. Synd bara att det inte var min kamera, dessa bilder kommer spridas runt över hela Sverige känns det som, och jag har inte ens sett dem än!

karta på marken, stoooor! på hela sverige :D

elinor, titta så nära jag står dig

.

 Kopierat från bilddagboken (orkade inte skriva om allting) :

 

"Igår var jag och Anna i Helsingborg hela dagen. Det var jättetrevligt! Vi gick i stan och tittade i butiker, fikade och åt lunch i stan. Sedan träffade vi Marcus som bestämt. Vi "strosade" runt i stan och han visade oss lite olika ställen. Mysigt. Anna och jag kom in hem förens sent på kvällen!

Jag har tidigare sagt att jag ska på cirkus redan imorgon, men det är helt fel. Det är inte förens på tisdag som det är cirkus, och det är bara eventuellt för min del!

Idag har jag varit med min syster på stranden hela dagen, sedan har vi målat naglarna och snackat lite tjejsnack. Ikväll kommer mormor och morfar, vi ska planera inför kräftskivan!"

 

 


kroppsmålning



jag och ylva gjorde kroppsmålning idag ! kul kul

Helsingborg here we come ;D !!

Idag har jag övningskört, det gick prima och resten av dagen är det mest mys som gäller. Tända ljus och té ^^,
Ylva, min lillasyster, vill att hon och jag ska göra kroppsmålning helt neck och sen ta bilder så hon kan ha det som tavlor på hennes vägg i hennes nya rum. Kul att hennes kompisar lär komma in där och se en bild på hennes storasyster helt naken med lite kletad färg överallt.... menmen.. vad gör man inte för ens syster?

Imorgon så ska jag och Anna åka till Helsingborg tillsammans! Det ska bli sjukt kul! Anledningen till att vi åker är för att vidga våra vyer lite och hälsa på min kompis Marcus som gick i min klass i Frankrike. Det ska bli sjuuukt kul. Spännande! Vi stannar bara över dagen-eftermiddagen för att chilla lite i centrum. men visst ska vi packa anna? :P Jag ska packa packa packaa i fin väska och planera in i hundra ;) åker man med mig någonstans är allting planerat ut i sista detalj nämligen..


that's it

saknad.

´

Efter strandbaden har faktiskt inte så mycket hänt... Vi hade släktfest igår, trevligt trevligt måste jag säga. Kul att träffa släktingarna lite då och då, det är ju faktiskt family!
Idag har jag slappat, läst bok (Flickan som lekte med elden), jag har hållt på med den ett bra tag nbu och vill ha den utläst. Sen ska jag läsa sista i millennium-serien och sedan ska jag läsa lite "tjejiga" böcker. Det så så sinnes kul att läsa tycker jag. Sådant som killar verkligen inte förstår, ett helt annat språk i deras ögon/öron.
Sen när jag har läst, planerat veckan, städat och skrivit klart så ska jag gå en promenad :) typiskt promenad-väder. Jag går varje dag nu, joggar ibland också.. lite situps och armhävningar görs även innan läggdags.


xx

chocolate

Choklad innehåller det kemiskt framställda ämnet phenylethylamine, ett njutningsmedel som trollar fram just den sorts subtila känsla av välbehag och upphetsning som gör sex till ren njutning.




RSS 2.0