fredag

matte snart,.. sen pussa pojkvännen..

sen hem å laga mat till familjen, äta maten och sen mys med mig själv hela kvällen i soffan.

upp å jobba imorgon!

får se det positivt detdära med att mysa ikv, är nämligen oerhört sugen på pringles :/

dock hade det varit kul att följa med ut ikv, är ju så himla många som SKA ut ikv och festa... men men.

money money money

ush

asså jag vet hur alla blir så förbannade över när bloggare skriver att de är feta etc, för det påverkar flickorna.. men jag har inte så många läsare så..

jag känner mig så jävla FET!

jag har fixat nu så jag tränar mer, går promenader ofta och äter rätt, (gör mitt bästa) och så mäter jag mig medmåttband överallt varje onsdag och väger mig...

andra veckan igår,.. och det visade ju bra resultat men jag känner mig fortfarande lååååååååååångt från mitt mål. kan inte fatta hur jag stod ut med min vikt i frankrike!

kan också vara att jag känner mig fet nu för att min mens kommer i helgen..

behövde bara skriva av mig


dessutom saknar jag er och mallorca så in i HELVETE


ELINORS FÖDELSEDAG IDAG

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS !!!!!!!!!!!!!

ååå vad jag vill vara där med dig nu, fira dig. jag hoppas du får extra fina presenter och att din dag blir oförglömlig. mmmmmmmmmmm vad jag älskar dig min plupp <3 <2



jag älskar dig


paranormal activity

nej, jag har inte sett den. men jag har kollat lite klipp, bilder etc och hört talas om den, samt sett den första. Jag dog nästan av skräck när jag såg den första och kunde inte sova på flera nätter. väckte daniel konstant och bad honom följa med mig å kissa om nätterna etc.

igårnatt så hade vi pratat lite om filmen, så lägger vi oss. jag och daniel kommer in på ämnet bio, och daniel hinner säga namnet "paranormal activi..." TYST! säger jag och får panik. sedan fick han berätta typ disneyliknande sagor för mig innan jag somnade.

jag vaknar klockan två på natten, går upp och kissar, lägger mig igen tätt intill daniels rygg och håller om honom.

ljud. vad är detta för ljud? snarkar daniel? nej. konstiga typ blåsningar eller snark fast som om någon pratar. det blir högre. jag förstår efter ett tag att det kommer från ylvas rum, rummet bredvid. ljudet blir högre och jag börjar bli rikitigt rädd. ord upprepas högt men mumligt på ett spökliknande sätt.
efter det inbillar jag mig att jag ser och känner saker :P

efter tjugo minuter väcker jag daniel. han hade sovit och inte hört ngt alls. men jag höll honom vaken en timme. vi gick upp, drack vatten, kissade etc... pratade om annat än skräck och sen somnade jag till slut om.

morgonen därpå:

jag - vad drömde du inatt?
ylva - att jag ropade på ngn eller skulle säga ngt högt i bussen för att ingen lyssnade, sjukt iriiterande. vadådå?
jag - jaha okej. shit, ja nä för jag trodde det var ngt paranormal activity shit i huset inatt, kom från ditt rum. men nu vet jag då att det bara var du som pratade i sömne. men fett äckligt det lät!

ylva är numera rätt för sig själv :P

fyyyy asså.

åh nooo

asså, jag som gått runt ett år och tänkt: "gu va synd att handelsbanken inte har internetbank, vore så bra att kunna gå in på internet å se uttag, intag etc. precis som swedbank" så får jag veta av mamma ett år senare: jomen det är klart att handelsbanken har internetbank.
jaha? okej. tack för du säger det nu.

fick åka upp till banken och be om detta, visst säger dem och skickar information, lösenord och kort etc till olika stället (pga säkerheten) .

skitglad är jag när jag hämtat allting och ska sätta mig framför datorn och fixa detta, som jag velat ett år nu.

första steget: sätt in kortläsaren.
kortläsare? happ

får ringa handelsbankens telefontjänst.

- asså hej.
- hej?
- ja frida heter jag och har fått hem information för att kunna använda min internetbank.
- ja?
- ja... och asså ska man få en kortläsare av er? jag har inte fått någon! :'(
- ja, det har du fått om du har fått ditt kort och pinkoderna.
( letar desperat bland papperna och kort och grejer bredvid mig)
- nej?
-jo.
- asså nej!
- okej vi skickar en ny. den kommer om några dagar.

fan då




men SNART ska jag få bra koll på ekonomin min ;)

tänk...

tänk när man var lite fjortis,.. men ändå över den åldern liksom. då kan jag faktiskt säga att jag var en lite heting-geting. min syster också, fast hon har alltid varit heting-geting.


för mycket

nu har jag officiellt hoppas av kursen mänskliga rättigheter i lund. Det blev för mycket med matte, kurs och jobb och annat. och jag bestämde mig för att skippa mr för att matten leder till det jag vill i framtiden (service management som kräver matte c). så jobbar jag och pluggar matte typ 5 timmar om dagen varje vardag för att jag SKA klara detta. asså, sjukt svårt bara så ni vet det...

ylvas födelsedag firade vi med släkten i lördags, riktigt kul och mysig kväll!

idag fixade jag med att skicka tbx vissa böcker till adlibris (kurslitteratur), skicakde även att jag inte vill/får ha mer studiebidrag på ett tag, fixade med internetbank, joggat en runda... lite sånt som måste göras liksom. juste! har även städat bland alla papper, mappar, pärmar etc på skrivbordet.. skönt ,)

börjat sakna mallorca och spanska kompisarna lite för mycket nu tror jag.. :( och dig elinor, ush. <3 ska försöka komma upp till dig nästa år efter thailand ngn gång kanske :)

besos


13 oktober

efter två timmars pendling till lund, får jag reda på att föreläsningen är inställd. kul. damp. shit. nej!

sitter på trappa utomhus och softar med några i klassen, soligt fint höstväder.

blir rastlös, fördriver tiden på fel sätt tyckte jag och två tjejer.

vi tre bestämmer oss för att gå och shoppa lite och fika på espresso house, hade mysigt..

blev till slut en härlig dag ändå, fast glömt att äta typ så är helt seg och trött nu..
köpte tre olika färgpennor, post-it lappar i fem olika färger, ett läppglans och ett nagellack ;)



imorgon fyller lillasyster 17 år

fina höstdagar på näset

 


1 Oktober


asså, tänka sig att vi blev så tighta som vi blev. helt otroligt. kommer ihåg första gången jag kom "hem till dig (lilla stugan bredvid skolan du bodde i på gotland),.. så mysig tjej tänkte jag! mmmmmmmmmmmmmm



idag har jag haft matte c, asså.... nu är det på den nivån att man ger upp. så jag gick därifrån tidigare.. får ta itu med det i helgen istället :/

daniel lära komma hit snart, och då åker vi vidare in (från vellinge) till malmö :D jag ska köpa en kamera och så ska vi lulla runt lite, käka lite och sen se Grown Ups på bio, vi har velat se den hur länge som helst nu... yihaa nice day



hela helgen blir det jobb. upp klockan fem imorgon. nojat en del över detta tills jag fick elinors mail att hon ska upp tidigare än så :P känns som att jag kan stiga upp då nu faktiskt ;) tack elinor för att du får mig att se positivt på allt :P hahah <3

hmm ska se om ja hittar lite fler kuliga bilder.


jag älskar dig


RSS 2.0