HTC

har även köpt ny mobil, HTC DESIRE. Den är sjuukt bra. är så nöjd! :D

http://www.google.com/images?hl=en&q=htc+desire&rlz=1B3GGIC_en___SE356&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=611


23 november

okej, hej igen. sjukt längesedan... har bott i malmö två veckor , börjat träna ordentligt... pluggat matte, umgåts med folk... allt möjligt!

och jag har då fått för mig, eller min pojkvän och jag har en deal att vi inte ska äta onyttigt (kakor, pocorn, chips, för mycket kolhydrater, choklad... godis!) på en hel MÅNAD!. detta har vi alla försökt flera gånger .... men när man har en deal med någon, när man är två (eller fler) tror jag att det kan gå bättre. Den som inte lyckas får ett straff, vad straffet är har vi inte bestämt.. asså ingen allvarligt nu så bli inte oroliga!

men asså förstår ni hur snygg man kommer vara nu till julafton! sjukt ju... då jag i annat fall hade haft några extra kilon på grund av alla pepparkakor, ischoklad och knäck.

DOCK tycker daniel att jag ska få äta en mörk chokladbit iblkand vid behov, som till min mensvecka snart då... hahahaha. (kanske säger han det för att han annars kan riskera att råka ut för mina anfall och utbrott, pms..)

det ska bli ett kul expriment detta! dessutom tränar jag tre gånger i veckan nu! känns jättebra.

tända ljus i hela rummet

Jag tycker det är så mysigt nu när man kan sitta inne och tända massa ljus och dricka te, läsa en bra bok eller tidning. Dock har det varit fint väder idag så jag och mamma har även gott en lång strandpromenad och pappa har joggat en lång runda. Ylva är i skolan, sen ska hon passa barn och sen träna.

Jag har inte skrivit på ett tag nu ju men jag har varit borta och bott i daniels brors lägenhet med daniel i två veckor, det har gått jättebra!

Nu blir det mer mys och imorgon ska jag på mattelektion och sen gymma.


RSS 2.0