lycka eller vadå?



Hahahahahah!! Okej, this is me a saturday-morning. A lot of things happend yesterday. Oj, jag började skriva på engelska hahahah. Jaja,.. först var vi på Shamrock, sedan på Hogan's. Det var sjuuukt kul. Tills vi skulle gå hem, då insåg jag att någon hade stulit min jacka med min ipod, pengar, nycklar, tampong och tuggumin i! Satan vad förbannad och ledsen jag var. Det var min favoritjacka! För säkerhets skull gick jag tillbaka dit i morse och frågade, men nej, ingen hade lämnat tillbaka jackan, inte heller innehållet hehe. Men för säkerhets skull lämnade jag mitt nummer (sade till henne att jag var mycket medveten om att det var 99% chans att ingen skulle komma tillbaka med den). En halvtimme senare ringer hon! En tjej hade tagit fel jacka igårkväll, hon lämnade tillbaka den med var enda grej kvar i jackan. Till och med alla tuggumin och miin lilla tampong var kvar! Helt otroligt. Tänk att det finns sådana sjukt omtänksamma människor. Synd bara att hon inte lämnade telefonnummer eller något, hon hade fått en riktigt najsig "hittelön"!

Ikväll blir det choklad och jordgubbar ;)

mysdag

Jag blev väckt av mamma klockan tio, jag åt frukost i lugn och ro. Efter ett tag gick jag upp på terassen, lade mig i bara bikinitrosor och solade, njöt av värmen från solen. Tänk att det bara är februari men att man kan ligga och sola vid elvatiden! Just nu har jag precis ätit lunch - sallad. Jag jobbar på mitt arbete i Estetisk verksamhet, jag ska analysera en bild. Jag valde ett fotografi, sorgligt men fint. Samtidigt som jag sitter och klurar ut alla möjliga kluriheter med bilden, skalar jag en apelsin, har rökelse i rummet som luktar gott och lyssnar på "chill out music". Det låter typ som om ja vore värsta...ja vet inte vad. Jag måste säga att jag har rökelse i mitt rum ungefär en gång om året, att det händer just idag vet jag inte.

Nu ska jag försöka fortsätta med uppgiften, sedan har jag franskaläxor, engelsk bok, kaffe, situps, åka inlines/rullskriskor framför mig!

lov..

Är det något speciellt man ska göra på ett lov? Jag gör inte så speciellt mycket.. tar det mest lugnt. Idag var jag på museum med mamma och Elinor pga ett arbete vi måste få gjort innan vi börjar skolan igen. Jag gjorde en hel del på det ikväll, ska fortsätta och göra klart det imorgon hade jag tänkt, samt franska och plugga engelska! Jag måste verkligen ästta igång att läsa min engelska bok, den är bra men jag är inte den typen som slukar böcker efter böcker. En bok då och då utan stress är jättemysigt!, speciellt på hösten. Nu är det vår, så det borde vara helt okej tid för mig. Jo, jag måste ta mig i kragen imorgon och få gjort en hel del saker. En lång promenad ska jag också peppa mig till. Kanske rulla? jaja, iaf något sportigt behöver jag.
NU SKA JAG GÖRA SITUPS!

som svensk sommar

äntligen! nu ligger jag faktiskt (just nu) och solar i baara bikinitrosor på terassen och lyssnar på musik. Det är sjukt fint väder och jag känner hur solen värmer på min nuvarande bleka kropp, det känns bra, snart kommer jag inte vara så blek längre.. moahahahah! Jag förstår att ni där i Sverige är avundsjuka, stackare! ååå jag mår så bra och känner mig så bra idag, seriöst. Allting går så bra för mig just nu och det är lov!

Palma de Mallorca - your chance to live the perfect life

helgen

I fredags gick jag och Elinor på en bar, träffade roliga människor och sedan gick vi ner i hamnen för att träffa Dani och hans kompisar. Det hade jag väntat på hela kvällen. Det var kul attt räffa honom, han var på glatt humör! Efter mycket skratt med spanjorerna kände jag och Elinor att det var dags att gå hem. Vi var trötta och hade ingen lust att flirta oss in på alla diskotek, de hade nämligen stora planer på att besöka många olika ställen den kvällen.

Igår, lördag, stannade jag hemma och mös. Jag såg en film med mina föräldrar som heter "Vicky Cristina Barcelona", andra gången jag ser den nu och den är så fin! Jag älskar den filmen. Den är så sjukt mysig med all den braiga" musiken och fina barcelona.

Idag åt jag frukost samtidigt som jag läste min engelska bok och drack gott kaffe. Sedan lyssnade jag på musik och gjorde mig i ordning för att gå en promenad i solskenet. Jag gick i hamnen, nästan en timmes promenad - jättehärligt. Det var ganska mycket folk ute och turisterna börjar redan komma. Är jag turist? Nä, jag tycker faktiskt inte det i och med att jag faktiskt går i skolan här, bor här, har spanska kompisar, och lever livet som vem som helst här nere! Det sutom har jag "residensia", som bevis på att jag faktiskt är medlem" här,.. vet inte riktigt vad det heter på svenska..


hipphipp

Svenskar är:

  • Naiva
  • Punktliga
  • Tillbakadragna
  • Rädda för att göra bort sig

Så j*vla klockrent! Hehehehehe

najsiga gänget



Idag tog jag och Elinor sovmorgon, men det förtjänar vi för att vi har egentligen studiedag idag! Vi skulle alltså kunnat ha stannat hemma. Men nej, för att vi måste göra Estetisk Verksamhet OCH snacka girltalk ;) - Fridas första "Date" som gick wonderfuuuuL! Hehehehehe.
Efter skolan ska vi träffa Ludwig och Malcolm klockan 14:15 på Beans! Det ska bli najsigt mysigt (som vi kom fram till igår Malcolm). Jag ska nog ha en cappucino, eller en varm choklad kanske? Vi får se!
Sen blir det Fama och senare Yoga  *

looong time ago

Det var längesedan jag kände såhär för någon så som jag gör nu. Jag var på date med Dani, det var perfekt, INGENTING gick fel. Vi mös, pratade, skrattade,... ja ni vet. Han sa så fiina saker och var så extremt het och söt. Om inte jag får denna kille, blir jag ledsen. Det svåraste just nu är att jag måste försöka att inte bli för desperat, då kanske han backar... vem vet? Jag ska få honom, det SKA jag. Hahahah oj, så länge kunde jag låte bli att vara desperat. Men det är svårt, det måste ni förstå! Han är precis en sådan jag vill haaaa, hade blivit en perfekt födelsedagspresent ;) inte lång tid kvar ju!

RAAAAW



Okej, detta är en helt vanlig måndag! Jag och Elinor skulle till affären för att leta efter ansiktsfärg för att kunna göra ansiktsmålningar på de små barnen (mellan 3-5 år ungefär). Vi var noga med att endast leta efter det, men vi spenderada mesta tiden åt att tramsa oss med massa olika masker som hade kommit in inför karnevalen som är i helgen. Det finns väldigt många hemska, söta och sexiga bilder på Facebook! Ansiktsmålningen gick bra och nu ska jag faktiskt plugga. Innan, i högstadiet och ettan, pluggade jag alltid allting färdigt innan middagen typ! Men nu gör jag inte läxorna eller pluggar förrän senare på kvällen, vilket leder till att jag lägger mig senare och mest tramsar runt! Nu är klockan tio i åtta, ska ta tag i allting nu och sedan titta på ett avsnitt av True Life kanske! (om jag hinner). Men jag måste kolla Elinors kommentarer på albumet på facebook, ser nämligen hur det ploppar upp här hela tiden "nytt meddelande från facebook" ...

xx

busy busy

Veckans planering:

Måndag: Skola, Porto Pi, Elinor ska läsa mig ansiktsmålning, plugga franska
Tisdag: Skola, Franska, möte med konstnärerna Lundgren's, måla små barn på svenska kyrkan med färg i hela ansiktet. Sedan fika och mys där förmodligen med Elinor, efter det ska vi träna och sedan måste jag plugga engelska. Snacka med Dani senare ikväll såklart.
Onsdag: Engelskaföredrag på morgonen, Date med Dani klockan fem, sedan spendera hela kvällen åt mys med avsnitt från MTV.
Torsdag: studiedag(läxor och plugg), sedan fika med Ludwig, Malcolm och Elinor
Fredag: Karneval, alla klär ut sig och sedan festar man mycket mycket!
Lördag: jag är en av dem 70 bjudna till en fest någonstans här på mallorca haha
Söndag: relax

söndag 15/2

Mamma jobbar och pappa är i Sverige. En hel söndag för mig själv med lillsyrran. Vi har gjort allt möjligt -> druckit kaffe på terassen, haft tjejiga samtal, sett tv och film,  och gått igenom hela garderoberna för att kolla kläder inför sommaren. Nu sitter vi i köket och pluggar med té och tända ljus.
Nästa vecka händer jättemycket känns det som, jag kommer att hålla mig uppdaterad. Det jag mest längtar efter är att träffa Dani, det blir förmodligen på onsdag ;)

festa på allahjärtansdags-natten ;) <3



Jag vet, det är fredag och det är inte Valentine's day förräns imorgon men jag ska inte gå ut innan tolv på natten, vilket innebär att jag kommer festa på Valentine's day! Jag ska ut med dessa två, och kanske någon till! Längtar!!

Jag sitter här vid mitt lilla skrivbord med en kopp (dyrt, megagott) té, små mynt hit och dit som jag har räknat, min megastora mjukis Kalvin Klein tröja, svarta mjukisbyxor och nunnar till låten från "Oliver & Company"! Nu lägger jag in lite bilder från mobilen, skickar vidare till Elinor. Jag lägger också upp lite bilder snart kanske, men mest på Facebook.

xx

contacts and money ;)

Idag har jag varit och shoppat med Elinor, igen! Hahaha. Känns som om jag måste börja spara pengar snart! Senare vid åttatiden ska jag in till stan igen för att träffa Guille, (spanskt namn) för att få lite inträden till ett diskotek jag ska på imorgon. Det är bra att ha kontakter ;)

skratt, fniss och garv

Idag har jag och Elinor varit aktiva, utan dator. Vi har nämligen en del att göra nu i skolan! Vi satt och höll på med en tidslinje hela dagen som ska handla om konsthistorians gång från 40 000 år tillbaka i tiden, tills nutid. Det är intressant, men efter ett tag blir vi rastlösa och det slutar med att vi skrattar åt alla sjuka saker vi gör omedvetet. Elinor stönade efter varje ord hon skrev och jag kysste en grapefrukt ljudligt och intensivt! Efter skolan gick vi hem till Elinor för att äta "lite" av en megagod choklad, dricka coca cola zero och lyssna på mysig, bra musik. Vi solade också, en hel del. Jag fick fräknar och Elinor fick mycket färg i ansikte och fram på bröstet. Efter ett tag gick jag hem, tittade på mitt favvoprogram och tog hand om mina fötter som såg lite slitna ut. Nu har jag fina fötter och energi för att göra lite läxor!
Imorgon ska jag in till Porto Pi (köpcenter) med Elinor och shoppa!!! Sedan ska vi sola och göra lite läxor förmodligen.

xx

längtar till fredag

denna fredag = fina pojkar, vin, dans, snack, flirt, diskotek, ute sent.... etc ! mmmmmums! Det ser jag fram emot väldigt mycket. Jag vet att man inte ska förvänta sig för mycket, men ja kan inte låta bli. Planerar redan en hel del haha.
PS: fick precis skickat det första hjärtat via msn av Dani.
Min lillasyster står just nu i badrummet i underkläder och dansar till Jonas Brothers, hon ser goodiegood ut, lite galen. Jag är för snäll som låter henne vara uppe mer än vad hon får för mamma! Tänk vad ensam jag hade varit utan henne.
Syskonkärlek <3


tisdag

Nu sitter jag i skolan med Elinor och lyssnar på James Morrison - Broken Strings, den låten är verkligen fin! Jag har planerat att göra engelska, franska och EsV idag. I eftermiddag/kväll ska jag träna med Elinor, vi kör på med våra pass som vi har sagt att vi ska! Great! Jag börjar redan fundera på vad jag ska göra på Alla Hjärtans Dag, det blir väl mys skulle jag tro. (Jag slutar inte hoppas på att få träffa Dani, jag vet -> desperat haha)
Nu ska jag sätta igång!
xx

hårklippning och Yoga

Jag och Elinor tog vars en sax och ställde oss framför spegeln för att klippa våra hår, själva. Detta är inte första gången. Känns nästan säkrare så, då blir det som man vill! Detsutom sparar man pengarna ;)
Lite senare gick jag på Yoga "Body Art" för Frank, tufft men härligt! Nu ska jag duscha och äta mat med mamma och Ylva. (Pappa är i Sverige, två veckor framåt).
PS: Jag har fortfarande typ panik inför träffen med Dani på onsdag, nervös nervös och mer nervös. Det finns så många olika saker jag måste tänka på... vad ska jag ha på mig? vad ska vi prata om? vad ska jag beställa på caféet? hur ska vi säga hejdå? hur mycket pengar ska jag ha med mig? asså.... jättemånga löjliga saker ploppar upp i huvudet på mig.. Jag lovar att höra av mig på onsdagkväll och berätta hur det gick... Samtidigt längtar jag ju faktiskt mohahah ;)

life's changing?

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Asså, jag vet inte när gränsen för "dejt" går men jag ska iaf på "träff" med Dani. Vilket innebär att jag gjorde bra ifrån mig i fredags. Men jag ska nog inte förvänta mig för mycket, då kanske jag blir missnöjd på något sätt helt plötsligt, om det går som jag förväntade mig menar jag.
Nu sitter jag i skolan med Elinor, vi ska förmodligen ge oss på EsV - "Bild" och få lite arbete gjort. Sedan efter lunch ska jag hem, dricka kaffe och titta på "Fama". Sedan är det Yoga som gäller!!

igårkväll <3

ojojOJ vad kul vi hade! Hahaha. Vi lärde känna massa nytt folk, dansade, rockade loss, sparkade på damråttor (utomhus!!) och jag till och med flirtade. Han flirtade nog mer med mig än vad jag flirtade med honom, men det gör absolut ingenting! Helt rätt! Jaa,.. vad ska man säga? Finns inte så mycket å säga faktiskt haha. Eller jo, idag var jag och Elinor på "Palma Breakfast Club" och sedan på Esbaluard och nu har jag precis ätit lunch. Jag ska snart se film, sitta i soffan och mysa med lillasyster. Mamma jobbar och pappa åker till Sverige... Imorgon börjar ny vecka! ;)


$

Det blev inget festande igår, istället satt jag hemma och tittade på en komedifilm som jag inte har sett på länge, jag skrattade för mig själv väldigt mycket. Det kändes sjukt med kul haha! Idag ska jag till ett museum med Elinor, vi ska vara aktiva där och dricka kaffe, sedan shoppa! Vi ska typ korsa hela Palma, sedan tar vi bussen in till Porto Pi (köpcenter) och shoppar färdigt där. Sedan har våran familj middag hemma, vi har bjudit hem familjen Gholin. Efter det ska jag försöka göra mig så snygg som  möjligt och gå till en bar nere på min gata, där Dani kommer befinna sig. ojojoj ;)

kvinnornas lidande

Okej, jag säger inte att killarna inte anstränger sig. Men jag är ändå ganska säker på att vi kvinnor anstränger oss ganska mycket mer för att försöka se så bra ut som möjligt. Är ni medvetna om hur mycket vi gör för att se så snygga ut som möjligt? Det har blivit en "part" av våra liv. En rutin, vi gör det automatiskt. Men jag klagar fatkistk inte, därför att jag känner mig själv mycket mer självsäker och snyggare. Vilket innebär att jag gör det för min egen skull också. MEN, jag erkänner, mestadels är det ju för pojkarna ute i samhället. Eller vad säger ni tjejer?
Anledningen till varför jag drog upp detta, är därför att jag för ungefär en halvtimme sedan plågade mig själv med en epilator. Jag höll ut i max fem minuter, sedan gav jag upp. Jag kommer aldrig ge mig in på det igen tror jag. (Man ska aldrig säga/skriva aldrig). Däremot kommer jag nog följa med mamma till salongen för att vaxa bikinilinjen.
"Vill man vara fin får man lida pin"

torsdag

Jaa, om ni har läst ElinorT's kommentar från förra inlägget, så ser ni att det inte blir någon shopping idag. Men om jag tänker efter så behöver jag denna dagen att bara vara helt själv och ta det lugnt, göra läxor och chilla. För sedan är resten av veckan fullplanerad, mycket att göra! Jag hittar säkert något i min garderob jag kan ha på mig, Dani får gilla det.. så är det bara! Moahaha ;D Jag ska göra lite på mitt engelskaarbete och göra klart franskan. Jag får absolut inte göra för mycket -> då har jag ingenting att göra i skolan!
Nu ska jag ta hand om mig själv *

~~f

Love is in the air?

Jag har börjat prata allt mer med Dani, killen jag gillar starkt hittills. Förhoppningsvis kommer vi träffas i helgen, därför måste jag hitta något snyggt imorgon när jag och Elinor ska shoppa hela dagen! Jag ser fram emot imorgon, ska bli jättekul. Vi får bara hoppas att hon får sitt kreditkort skickat,.. det löser sig alltid! Iaf, Dani, jag vet inte ifall jag har skrivit om honom innan. Tror inte det, för jag har inte velat "komma ut" med det för tidigt på bloggen. Men nu känner jag att jag faktiskt borde berätta lite om honom. Han har varit bartänder, är nu livvakt på stranden, jobbar på ett gym och utbildar sig till förskolelärare.. Det låter lite som "gott och blandat" tycker jag.  ;) Det är faktiskt en kille jag ska försöka satsa på! Sjukt att jag skriver det här men så är det! Jag vet att jag har Elinor på min sida, hon måste stötta mig i dethära. Det var nämligen lääängesedan jag överhuvudtaget försökte ha något mer än en "sommarflirt". Nu ska jag "upp på hästen igen".
Shit, hoppas att ni förstår vad jag menar med det uttrycket och inte misstolkar mig.
Jag har precis sett filmen "Stand by me". Det är en gammal, men jättebra film som ni måste se! Jag har även hyrt en nyutkommen dansfilm, so jag ska se i min säng nu med lite gottgott.

xx

mitt underliga smaksinne

- Kaffet smakar snö! Kom jag på
- Mmm, snö smakar det.. Instämmer Elinor
- Konstigt, hur kan det smaka snö? Snö smakar ju ingenting.


mmm, mornarna är lite "dimmiga", eller vad säger du Elinor? Vi har precis haft engelska, mysig lektion.. jag älskar språk. Jag och Elinor köppte vars en kaffekopp och jag köppte även ett par trosor. Kaffe också såklart! Nu sitter vi och dricker vårat snökaffe ur våra billiga kaffekoppar. Idag blir det nog franskaläxor, funderingar över engelskaarbetet, Fama, läsa tidningar... mysa etc och sedan kanske hyra film!

francais

Elinor har gått hem, jag ska ha franska om en halvtimme typ. Jag är lite nervös för att det var så längesedan jag hade en lång konversation på franska. Det är nämligen bara jag och läraren som ska ha "conversacion" i en timme ensamma. Hoppas att vi ska gå igenom mina läxor också, samt typ gå igenom mer grammatik. Jag vill inte prata hela tiden "non stop". Jag vill att klockan ska bli 15:00, då ska jag fika med Elinor och Malcolm. Jag ska beställa antingen en cappuccino eller en kaffelatte.. vi får se.


<3

Qué se puede hacer en el día de San Valentín, si no tienes un date.

 

Muchos que no tienen novio ahora tan cerca el día de Valentín, tienen pánico. No os preucupéis! Elinor y Frida tienen los consejos para pasarlo bien aunque si no tienes pareja. Diferentes ejemplos.

 

  • Queda con alguien que tampoco tiene pareja – Así no estarás sufriciendo los comentarios que tiene una persona con novio, que solo habla de lo enamorada que está. Vosotros puedéis tomar algo en un café, ir al cine o cenar juntos, como un date pero con un amigo en vez de un novio o novia.
  • Salir de marcha. Muchas personas se divierten así.
  • Ir de compras. Olvidate de tus problemas y pasadlo bien con un/-a amigo/-a. Comprad algo nuevo, así te sentirás mas guapo/-a.
  • Come algo que no puedes comer qualquier día. Chocolate por ejemplo. Porque tú lo vales.





Jag vet, många av er kan inte spanska. MEN jag och Elinor har faktiskt jobbat med detta nu och kom efter ett tag på att vi inte kan publicera det i tidningen därför att den ges ut efter San Valentin. hela grejen handlar nämligen om vad man kan göra den dagen ( 14/2 ) om man är singel! Jättebra idé ju...

Prova på nya fikaställen

Idag ska jag ha en lektion, ovanligt just för att jag inte brukar ha så många lektioner. Jag och Elinor sitter i ett litet datorrum och göra våra kurser självständigt kan man säga, det funkar helt ok. Jag trivs med det! Fram till lunch blir det då självstudier och efter lunch, som sagt, en lektion - Franska. Efter den lektionen ska jag och Elinor gå till Santa Catalina-området, där jag bor. Vi ska gå på ett café som verkar så sjukt mysigt! Malcolm kommer att göra oss sällskap, trevligt trevligt!
Sedan ska jag, som vanligt, kolla på mitt favvoprogram på tv'n. Och efter det ha det hårda träningspasset med Elinor ;)
Innan läggdags tror jag det blir mystid framför datorn med ett nytt avsnitt av "The City".

xx

Vi Älskar Att Dansa



Bild från fredagen på "Tequila Coyote" ;).

Nu har jag precis tittat färdigt på Fama, mitt favoritprogram på spanska tv'n! Längtar tills jag kan se "The City", imorgon lär det väl bli?! Planerna är att läsa modetidning och lyssna på musik, samt snacka med Alvaro på msn.. Om ca. 30 min drar jag mig in mot stan för att göra Yoga. Man måste ju hålla igång nu innan bikinin ska på. Elinor och jag ska fömodligen köra vårat "hårdträningspass" imorgon, it's good it's goooooood! Efter yogan ska jag dusha, och nu får jag inte planera mera för Elinor tror jag,.. har nämligen ett problem med sådant.

xx

~~



vill ha sommar NU !

söndag

japp, fredagen var oförglömlig! haha,.. vet inte ens om det ordet existerar och om det gör det, ifall det verkligen stavas så! Idag har Elinor varit hemma hos mig lite, myst och nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan träffa Joan, som ska mig mitt busskort som han har (lång historia) . Efter det ska jag hem snabbt igen och äta middag med hela familjen. Ikväll blir det nog filmer eller msn,.. vi får se!
Denna veckan kommer att bli mysig, tror jag faktiskt! Jag och Elinor ska ta med oss muggar och té och massa mys till skolan, vi gör våran arbetsplats bekväm helt enkelt. ;) goodiegood

RSS 2.0