oj

okej okej, jag är sjukt dryg på att uppdatera upptäcker jag... italien var fantastiskt. älskar deras mat och charm..

har shoppat en massa, lovar att visa en del och skriva vad senare.

valborg i helgen dårå, vet inte vad som kommer hända, jobbar nämligen i helgen så det blir inte lund. men ngt vill jag ju hitta på. kanske lite vin och pussar på stranden med älskling ^^, eller ngn fest i närheten.

jobbet går bra, ska prakisera i sommar sex veckor i receptionen, överlycklig att få jobba med ngt som passar mig så bra! språk, folk, service och socialt jobb.

måste även påpeka att solen gör en lyckligare, så mycket lättare livet är helt plötsligt typ <3

jag var oerhört imponerad av colusseum(hur de nu stavas), se Gladiator!



¤

jag packar, ska faktiskt dela min väska med ylva. undra hur det ska gå, än så länge känns det okej. det är nog på vägen hem som vi kommer tjaffsa lite. för vi planerar båda att köpa skor,kläder och väskor med oss hem från italien. vem gör inte det liksom?

dricker kaffe med skummad mölk med kanel på och lyssnar på melody gardot. me like. kollar även in´mamma och ylva när de catwalkar för mig angående outfit. mamma pappa och ylva åker till gnosjö utan mig denna helgen för att hälsa på en familj. jag jobbar.. så jag får verkligen inte kolla skräckfilmer, kommer inte kunna sova någonting. mörkrädd som jag är... daniel kan ju inte sova här heller för han åkte till paris igår.

idag ska jag chilla nu på förmiddagen med mamma och ylva. sen i eftermidag ska vi in till grannen anna och hennes mamma gunilla som är lediga idag också. där ska vi sola och dricka vin. mums vilken dag!



FÖRLÅT

jag lever. jag njuter av våren. jag säger hejdå till min pojkvän som åker till Paris idag. jag dricker varm choklad. jag njuter av livet. jag jobbar. jag planerar inför resan till ITALIEN ! :D jaaaaaa yeyyy åå längtar

bild från en utekväll förra helgen på KB .

ser att jag borde klippa mig inför italien .... hehehe


RSS 2.0