tbx till höllvikenlivet



haha jaaaa här hittar jag fina gamla bilder på annas dator. Sitter nämligen hemma hos henne nu! Vi ska ut till en skog/åker/fårhage nära havet och träffa lite folk. Det ska bli mysigt. Alla ska sitta i mjukiskläder med kuddar och sosäckar vid en brasa. Gamla tider säger jag bara.... Nu blir det inga fina drinkar och dyra diskotek längre.. Finklädera ligger underst i resväskan,...  Är nyfiken på hur länge jag kommer kunna leva såhär utan att tröttna. Jag kommer förmodligen packa ner anna i resväskan och resa tbx till Mallorca ågra veckor :P heheheh. NÄeee men jag vet inte, det ska bli mysigt!

,)

Back in Sweden

Jaha, mer än såhär var det inte. Mitt älskvärda liv har nu flyttat sig till Sverige. Japp! Ni läste rätt, det har inte slutat, utan det har bara flyttats för tillfället. Jag tänker inte deppa. Jag ska leva vidare och sedan när jag har tagit studenten kommer jag med största sannolikhet hamna på Mallorca igen. Fast allting kan förändras på så kort tid! Tänk så får jag pojkvän här, då stannar jag ju kvar. Eller om jag får en pojkvän som bor i London, flyttar jag kanske till London... eller om jag får ett jobb i Frankrike,.. då flyttar jag kanske til Frankrike... asså!!! ni förstår vad jag menar!
Nu vet jag vad ni många syftar på när jag nämner pojkvän och London i samma mening (Elinor...) MEN plupp,... jag känner konstigt nog inte riktigt lika mycket på det sättet för alvaro längre... Träffar honom snart å då får vi se!


Hmmm längtar efter huset i Höllviken-..... :)

skum party - foam party

Jag sitter just nu hemma hos Ludwig i hans skjorta m.m. Haha,.. det var skumparty igår på BCM i magaluf och det blev vått kan man säga.... vi fick fråga tre taxibilar innan de gick me på att köra hem oss. Denna dagen har gått sjukt fort men varit mysig.

Igår var det galet,. jag höll på att kvävas i början när skummet kom ner för att alla ville in i mitten, då drogs jag automatiskt in och jag är ganska kort. Kunde inte andas och fick panik! Men det gick bra, sedan sprang jag in frivilligt xD hahaha... helt galeeeeeet ;) hade jättekul. Någonting man kommer komma ihåg. Lägger upp bilder sen, har redan lagt upp på fb.

Senare idag blir det strandparty, ännu mer galet? :P vi får väl se, är faktiskt inte sådär jäättteeepepp... men blir väl det snart!


börjar ta slut

jaa som ni vet har jag inte internet hemma... vilket suger. Det är hemskt jobbigt. Men jag dör inte, jag har sjukt kul ändåå... hittar på en massa olika grejer, mest festar jag. Claes (en svensk kompis) har kommit ner hit på semester med sina fem killpolare, jag var hos dem och festade lite i torsdags. I fredags var jag ute med ludde, malle å claes + hans kompisar. I lördags var jag på titos och såg Guru josh project live, det var okej,.. tufft att ha sett honom men förväntade mig mer. Igår var jag hemma hela dagen i pjamas och sov...
Idag har jag suttit här på cafét och kollat mail, uppdaterat mig på fb etc.. senare ikväll ska jag äta middag i magaluf sedan blir det fest! Vilken nyheet... hahaha asså jag kommer vara helt slut när jag kommer hem till Sverige..

nu ska jag nog avsluta detta här och gå hem och äta lunch. Börjar bli hunrig. Jag ser fram emot ikväll något oerhört, ska bli jättekul!

Imorgon är det midsommarfestandet som sätter igång här på Mallorca. Det är det galnaste man kan vara med om här på Mallorca. Jag ska ta med killarna in till Palmanova, är alltid där på "San Juan" som det heter. Strandfest... Alla är helt sinnesjuka, ska bli kul! Hahahah...
Ikväll blir det nog att säga hejdå till Malcolm :(
Jag och Ludwig får festa vidare,.. sedan ska man säga hejdå till honom också :(

Utkast: elinor skrev ...

elinor skrev ett inlägg om kärleksfull för ett tag sedan ungefär samtidigt hittade jag denna bilden på mig:



den är till dig elinor (L) thihihihiihih. en kärlekspresent xD


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

på stranden idag:

jag ligger/sitter och smörjej in mig med solkräm på bröstet samt armarna, två stora spanska snubbar kommer fram med solbrillor och flinar omoget men självsäkert.
killen: jag ska hjälpa dig. Men solkrämen..
jag: va? nej!
killen: jo, jag ska smörja in solkrämen på din rygg för att hjälpa dig
han är på väg ner mot mig på min handduk och sträcker ut ena handen efter solkrämen och andra handen på väg mott min kropp.
frida: du rör mig inte!!!! faan dåå!!!
(dialogen var på riktigt på spanska förstås..l)
jag fick genast uppmärksamhet av folket runt omkring samt badvakten och blev uppmärksam, då gick killarna misslyckade och besvikna...


lite läskigt var det faktistk... f*n vad arg jag blev

det rullar på

jag fattar mig kort! Igårkväll hade jag jättemysigt med Ludwig och Malcolm,... ja, mysigt. Vi låg mest på en bänk och göttade oss. Idag var jag på Portixol och åt lunch med min kära familj, sedan har jag läst bok. Just nu befinner jag mig på cafét Havanna och dricker björnbärs-smoothie. Den är väldigt god! Mamma ringde nyss, vi ska äta middag nu.( Det är därför jag stressar lite med detta inlägget.) Ikväll efter middagen ska vi kolla film tillsammans hela familjen och mysa, sedan ska jag kanske träffa Ludwig och några till från Malcolms spanska skola. Malcolm kan inte ikväll.. Det kanske bara blir jag och Ludwig ikväll? Eller asså jag vet inte...
Nu ska jag hem och äta, det ska bli gött ^^,

xx

snart



jag saknar dig, snart  vi igen <3

kulkul

I måndags var jag först på middag med Ludwig hos Malcolm, det var skitgott och trevligt! Vi förfestade lite sedan drog vi vidare till Magaluf och festade på BCM, det var för några år sedan världens största diskotek, sjukt häftigt var det och kul hade vi! Vi sov alla hos Malcolm sedan dagen efter så åt vi lunch i Portals... sjuuuuuuuuuukt mysigt ;) checka bilderna.




man fick väska och t-shirt från BCM heheheh jag tog på mig det redan då på kvällen!




,)












































dansade hela natten lång (förutom när jag låg i hamnen)

elinor elinor elinor.... <3

"Men det var inte bara där jag bodde som kändes som mitt hem. Fridas hem, familjen Bengtsson, var också "hemma". Jag bodde där en vecka då Paquita var så orolig att jag inte skulle klara mig när hon åkte til Paris (återigen, åååh älskade Paquita!). Sedan bodde jag där lite då och då under veckodagarna. Hur kunde man inte känna sig välkommen? Mamma Bengtsson bjöd på "smakebit" när middagen hemma hos mig inte skulle serveras förrän om ytterligare tre timmar. Pappa Bengtsson hjälpte mig med matten när det var dags för nationella proven. Syster Bengtsson med den mystiska dialekten och de spanska utrycken och Frida, Frida    Frida    Frida. För att inte spåra ur och skriva en roman om vad hon har betytt för mig, för tro mig jag skulle kunna skriva mer om henne än vad J.K. Rowling har lyckats skriva om Harry Potter. (Synd bara att Frida inte alls är insatt i HP, så hon förstår inte kärleksförklaringen jag nyss skrev..)
Tillbaka till "för att inte spåra ur.." så nöjer jag mig med att skriva att utan henne hade mitt år inte varit något, inte ett skit. Allt jag har upplevt, vare sig det var spindlarna på Gotland, något som hände i Östersund eller vad som helst, upplevde jag det på något sett med henne."

Detta, mina vänner, är äkta kärlek. Den underbara person som ligger bakom denna text heter Elinor. Hon fick mina ögon helt suddiga av tårar när jag läste den texten, på ett café. Kärlek.


som ni vet är mitt internet hemma kasst, det är avstängt.. så varje gång jag ska in på internet får jag gå ner till detta café, jättemysigt och gott kaffe har de också! Helgen har varit kul, fredagen var skitkul,.. ,lördagen var det filmkväll hos mig med malle å ludde ....  mysigt :) söndagen chillade jag..
idag ska jag och ludde hem till malle, vi ska chilla å käka lite, sedan ut och festa i magaluf, förväntansfullt! heter det så? hahaah

i'll keep in touch thhihihih xD (ja e flumm just nu, lite mycket kaffe känner jag)





internet gone

Lite panik, igår eftermiddag försvann plötsligt internet och alla bra tv-kanaler. Jag märkte den kvällen hur beroende jag faktiskt är av internet. Musik, facebook, tuenti, bloggar, msn etc. Jag fick nästan panik. MEN sjukt positivt ändå att jag ska försöka klara mig utan det nu några veckor. Märkte att jag umgicks med mamma och ylva mycket mer än vanligt och jag började dessutom läsa en bok och lade mig tidigt på kvällen.... Vi ska se hur länge jag klarar detta. Redan dagen efter, idag... så sitter jag på ett café på min gata och surfar på internet. Tack och lov att man kan få tillgång till internet så lätt ändå.. Men det kommer ändå begränsa en hel del av mitt internetbehov, ganska bra.

Ikväll ska jag på mingel, konstutställning och uppvisning av ngn ABBA-grej på skolan. Efter det ska jag ut och festa på maritimon med malcolm och ludwig. yäääääääääääääääääs!!

Imorgon ska jag vara på plats på ett hotell vid Cala Mayor kvart i fyra, klockan fem börjar de spela in serien och klockan sju ska det vara klart för dagen. På kvällen imorgon blir det nog filmkväll hos mig med malle och ludde,.. söndag ingenting. På måndag ska jag ut och festa i Magaluf med malle och ludde, sedan sover vi alla hos malle som bor närmast magaluf. Tisdag eftermiddag ska jag ha spanska för sista gången !!

 

nu har ni lite koll... ;)


shoppat hela dagen

Idag gick jag upp klockan tio, åt frukost, dushade, klädde på mig etc,.. sedan drog jag mig ut på shooping humör i Palma! Jag har gått hur långt som helst, på hur många gator som helst och gått in och ut ur väldigt många affärer. Jag kom hem med sex stycken nya klädesplagg,.. jag vill inte prata om hur min plånbok mår just nu! Haha... menmen,.. det var det värt!

Om ungefär två timmar kommer Malcolm och Ludwig, vi ska äta middag och mig och mysa lite på terassen, det ska bli najs.



  • ett pastellgrönt linne
  • en jacka / kavaj
  • en guldfärgad klänning
  • en blå tunika/klänning
  • en svart midjekjol
  • en trekvartsärmad randig tröja




en snygg Malcolm. Ej till salu

mitt hår



har märkt att jag har fått ganska så långt hår helt plötsligt,.. jag älskar mitt hår, verkligen! Men jag måste ju vårda det också, det är nog ganska skönt att klippa sig lite då och då för att håret ska vara fresh, hehe. Men det får nog bli efter inspelningen, tänk så blir jag inte nöjd,...
Jag ska bara klippa de nödvändiga topparna, behålla längden, göra det luftigare med mer volym, lite uppklippt :)

lyssnar på metro station, elinor som tippsat mig, jag älskar hennes tipps och henne <3

2 juni tisdag

Jag har precis haft betygssnack med min lärare i NK A. Det gick jättebra, fick MVG. Sjukt nöjd, jag är nämligen inte van vid att få så bra betyg. Men nu när jag har haft mer tid på mig så har jag kunnat prestera mer etc.
Nu har jag ungefär två timmar tills jag ska äta lunch, sedan ska jag har spanska till klockan fyra. Efter spanskan,.. vet jag inte vad jag gör. Jag har typ panik, för att jag får inte sola!! Jag får inte sola för att jag får inte vara brun på inspelningen,... detta gäller ungefär en hel vecka.. fatta vad mycket färg jag hade kunnat få på kroppen men istället måste jag undvika att bli brun. Tummen upp för den! Haha,.. :S men jag tror inte jag ska spela in så många dagar så jag lär nog kunna sola lite innan jag åker till Sverige hoppas jag.
Jag sitter faktiskt utomhus på trassen/balkongen i skolan med datorn, sjukt fint och mysigt väder. De tyska barnen är dock lite jobbiga, de slutar alldrig skrika.



jag älskar denna bilden, hon är faktiskt sjukt snygg (så länge hon inte har anorexia)

OH MY GOD!!!!!!

Japp! den meningen har jag skrikit för mig själv hemma nu ungefär 9 tusen gånger....  Jag måste berätta fårn början för att ni faktiskt ska förstå hur glad jag är! Okej, så mamma hade stött på en kompis häromdagen som sade att de behövde folk för en svensk tv-serie som ska spelas in här på Mallorca. Mamma sade att hon inte kunde för att hon var upptagen med annat men att hon faktiskt har en dotter som skulle kunna vara med. Kompisen sade att hon i så fall skulle gå på casting. Nä rmamma kom hem och berättade för mig att jag skulle ringa en tjej som jobbade för en casting, så blev jag helt paff. Jag trodde det knappt men jag ringde bara för att kolla läget.. vem vet? Så jag ringer och då ber de mig att komma till castingen i palma, jag går dit. De tar bilder på mig, jag ska fylla i massa grejer etc. De kommenterar min hårfärg och annat av mitt utséende att det var sött å så ^^, hehe.. och så sa de att de skulle antingen e-maila eller ringa ifall jag skulle få vara med. Jag tackade och gick därifrån. Det kändes rätt, att jag skulle få vara med men man vet ju aldrig liksom. Det är inte många som får en sådan chans. Men tiden går och jag börjar tappa hoppet...
men vad hände för FEM minuter sedan? Telfononen ringer,.... och det är hon! Hon berättade att jag hade fått rollen, eller vad man ska säga. Jag ska inte ha några repliker eller så tror jag, men jag ska vara med i serien, sjuuuuuuuuuuuuuukt glad jag är. Jag har nu skrivit en lista på allting. Jag kan nog inte berätta mer nu! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SHIT xD

jag vill så gärna berätta ännu mer,... men jag vågar inte ifall de inte vill att rykten ska spridas å så!!

RSS 2.0